De ondersteuning die past bij jou

Bij ons kies je de ondersteuning die bij jouw past. Of je nu startend ondernemer bent of al jaren onderneemt met personeel

Wie ben jij?

Bij Huismerk bepaal je zelf hoeveel hulp je wilt. Er is altijd een pakket wat bij je past. Wie ben jij?

jij bent adviseur met personeel

Jij hebt een kantoor met eigen binnendienst personeel en misschien wel meerdere adviseurs. Jij wilt dat jouw personeel zich op het klantcontact kan concentreren. Huismerk is ideaal voor jou.

jij bent starter

Je bent adviseur en je hebt nog geen personeel. Je wilt graag alles in een keer goed regelen. Comfort is ideaal voor jou.

jij bent adviseur zonder personeel

Je draait al een paar jaar mee. Je hebt een behoorlijke klantenportefeuille, maar geen of minimale ondersteuning van een binnendienstmedewerker. Comfort Plus is het ideale pakket voor jou.

Mijn personeel zet ik nu in voor zinvol klantcontact, niet voor algemene administratie.

Peter Peterse
Het hypotheekkantoor

Wat krijg je bij onze pakketten

Bij Huismerk willen we jou zo veel mogelijk ontzorgen. En dat doen we graag precies zoals jij het nodig hebt. Daarom bieden we drie pakketten: GoedGeregeld, Gerust en Zorgeloos.

Meest gekozen

Huismerk

Met Goed Geregeld ondersteunen we jou zo veel mogelijk digitaal. Ideaal als je zelf al personeel in dienst hebt voor klantcontact en administratie.

Comfort

Met Gerust weet je zeker dat je klant goed geholpen wordt. Naast alle voordelen van Goed Geregeld ondersteunen we je ook met het completeren en bewaken van je dossiers en als jij ziek bent, nemen wij je dossiers even over. We sparren met je en staan klaar voor jouw vragen en uitdagingen.

Comfort plus

Met Zorgeloos kun je met een licht gevoel ondernemen. Naast alle voordelen van Gerust, bewaken we ook je bestaande klantenportefeuille. Al jouw klanten krijgen de zorg en aandacht die ze verdienen, ook als jij ziek of met vakantie bent.

Wacht niet langer

Vraag vandaag nog een orientatiegesprek aan. Tijdens dit gesprek

Na afloop ontvang je van ons een samenwerkingsvoorstel waar je rustig over na kunt denken. Je zit nog nergens aan vast.

of vraag ons om jou terug te bellen.