HUISMERK - actuele rentes

Actuele hypotheekrente

Actuele hypotheekrente vergelijken

De actuele hypotheekrente vergelijken van vrijwel alle hypotheekverstrekkers in Nederland? In onderstaand overzicht vind je de beste hypotheken en de laagste rentes.

Vanzelfsprekend betekent een lagere hypotheekrente dat je minder maandlasten hebt voor je hypotheek. Houd er wel rekening mee dat de rentes dagelijks kunnen veranderen. En dat de rente afhankelijk is van de rentevastperiode, voorwaarden en hypotheekvorm.


Is de laagste rente altijd de beste?

Hoe lager de rente, des te minder de maandlasten. Dat klinkt logisch. Vanuit dat perspectief is het aantrekkelijk om te kiezen voor een hypotheekverstrekker met de laagste hypotheekrente. Maar de vraag is of dat slim is. Er zijn meer factoren die je in overweging moet nemen. Denk bijvoorbeeld aan de voorwaarden die de hypotheekverstrekker stelt en de zekerheid die hij jou biedt voor de toekomst.

Bereken jeMaximale hypotheek

Van vergelijken naar advies

Heb je behoefte aan meer informatie of wil je weten wat de actuele rente voor jouw woonsituatie betekent? Of heb je al een hypotheek en wil je onderzoeken welke mogelijkheden er zijn om de rente, en daarmee je maandlasten, te verlagen?

Kortom, wil je niet alleen de actuele hypotheekrente vergelijken, maar direct de volgende stap zetten? Neem dan contact op met een van onze hypotheekadviseurs! Alle adviseurs van HUISMERK geven hun klanten onafhankelijk advies. Dat betekent dat ze de beste producten uit de markt voor je kunnen selecteren, natuurlijk afgestemd op jouw situatie en behoeftes.

De waarde van persoonlijk advies

Een hypotheekadviseur inschakelen bij het afsluiten van een financieel product is vaak geen overbodige luxe. Je maakt immers een beslissing voor een langere periode, waarmee veel geld gemoeid is. Niet voor niets kiezen consumenten voor een adviseur die zorgt:

  • dat de hypotheek past bij jouw situatie (bijvoorbeeld of de voorwaarden van de hypotheekverstrekker bij je passen).
  • dat je weet of beschikbare regelingen voor jou gunstig zijn (denk aan de Nationale Hypotheek Garantie (NHG) en startersregelingen).
  • dat je de rente niet te lang of te kort vastzet.
  • dat je begrijpt wat er met jouw financiële situatie gebeurt als jij of je partner overlijdt of arbeidsongeschikt wordt (anders moet je misschien je huis verkopen).

Weten welke hypotheek het beste bij jou past?

De HUISMERK-adviseurs helpen je graag!

Vind eenHypotheekadviseur