Hypotheekrente.

Van hypotheekverstrekkers de actuele hypotheekrente vergelijken in Nederland? In onderstaand overzicht vind je de beste hypotheken en de laagste rentes.

Bekijk de actuele rentes

Altijd kiezen voor de laagste rente een verstandige keuze?

Vanzelfsprekend betekent een lagere hypotheekrente dat je minder maandlasten hebt voor je hypotheek. Het is aantrekkelijk om te kiezen voor een hypotheekverstrekker met de laagste rente. Houd er wel rekening mee dat de rentes dagelijks kunnen veranderen. En dat de rente afhankelijk is van de rentevastperiode, voorwaarden en hypotheekvorm.

Er zijn meer factoren die je moet overwegen. Denk aan de voorwaarden die de hypotheekverstrekker stelt én de zekerheid die het jou biedt voor de toekomst.

Bereken je maximale hypotheek

Ervaar zelf de waarde van persoonlijk advies.

Een hypotheekadviseur inschakelen bij het afsluiten van een financieel product is vaak geen overbodige luxe. Je maakt immers een beslissing voor een langere periode, waarmee veel geld gemoeid is. Niet voor niets kiezen consumenten voor een adviseur die zorgt:

  • dat de hypotheek past bij jouw situatie (bijvoorbeeld of de voorwaarden van de hypotheekverstrekker bij je passen).

  • dat je weet of beschikbare regelingen voor jou gunstig zijn (denk aan de Nationale Hypotheek Garantie (NHG) en Starterslening).

  • dat je de rente niet te lang of te kort vastzet.

  • dat je begrijpt wat er met jouw financiële situatie gebeurt als jij of je partner overlijdt of arbeidsongeschikt wordt (anders moet je misschien je huis verkopen).

Van vergelijken naar advies.

Heb je behoefte aan meer informatie of wil je weten wat de actuele rente voor jouw woonsituatie betekent? Of heb je al een hypotheek en wil je onderzoeken welke mogelijkheden er zijn om de rente, en daarmee je maandlasten, te verlagen?

Kortom, wil je niet alleen de actuele hypotheekrente vergelijken, maar direct de volgende stap zetten? Neem dan contact op met onze hypotheekadviseurs!

Neem contact op