In het item “wist je dat…” bespreken we eens in de zoveel tijd topics waar wij geregeld vragen over krijgen van onze adviseurs.

Wist je dat…. het met ingang van 15 augustus mogelijk is om bij de Hypotrust Elan Plus een overbruggingshypotheek aan te vragen als de woning nog niet verkocht is? De maximale overbruggingshypotheek is in dat geval 88% van de verwachtte verkoopwaarde minus de huidige lening. Daarnaast is de looptijd maximaal 12 maanden.

Wist je dat…. je als adviseur gemakkelijk de status van een dossier kunt checken via https://tussenpersoon.mijnleninginzicht.nl/? Onze collega’s worden nog vaak gebeld met de vraag wat de status van een dossier is. Door via bovenstaande site in te loggen met het dossiernummer en je persoonlijke tussenpersoon-nummer, weet je gelijk wat de actuele status is van jouw aanvraag!

Wist je dat…. je oude rentelijsten gemakkelijk kunt terugvinden in het rentearchief van HollandWoontRobuust HypothekenIQWOON en Clarian Wonen? Ben je op zoek naar een oude rentelijst van Hypotrust? Stuur dan een mailtje naar rente@hypotrust.nl. Wij zorgen er dan voor dat je deze rentelijst zo snel mogelijk toegestuurd krijgt.

Proceskaart Ontslag Hoofdelijke Aansprakelijkheid

Hoe werkt bij ons het proces Ontslag Hoofdelijke Aansprakelijkheid? En welke documentatie moet je aanleveren als je een combinatie hebt met verhoging en omzetting? In dit overzicht zie je snel welke stappen jij moet doorlopen om het proces zo soepel mogelijk te laten verlopen. De proceskaart is terug te vinden op ons extranet. Of download ‘m gemakkelijk via onderstaande button.