Acadium Bastion

Acadium Bastion

Adres en contact

Steupelstraat 10
3065 JE Rotterdam

Diensten

 • Hypotheek
 • Vermogen
 • Verzekering

Openingstijden

Acadium Bastion

Acadium Bastion is een landelijk werkende organisatie die gespecialiseerd is in het adviseren van (complexe) financiële producten. Onze adviseurs zijn specialisten op het gebied van Hypotheken, Pensioenen, Financiële Planning en Schadeverzekeringen.

Sinds de oprichting van Acadium Bastion in 1973 hebben wij als doel te voorzien in de behoefte van objectieve en deskundige voorlichting op financieel gebied aan hoger opgeleiden en mensen die qua inkomen of functie op een zelfde niveau staan.

Acadium Bastion is volledig onafhankelijk. Geen enkele financiële instelling, zoals een bank of een verzekeringsmaatschappij, heeft een eigendomsbelang of zeggenschap in onze onderneming.

Het Hypotheekcentrum voor Academici is onderdeel van Acadium Bastion.

Wij streven er naar met onze klanten een totaal relatie aan te gaan, waarbij kan worden gerekend op een onafhankelijke en toonaangevende dienstverlening. Ons uitgangspunt is een lange termijn partnerschap waarbij wij onze klanten bijstaan bij alle financiële risico’s die op hun pad komen.

Wij willen onze missie verwezenlijken door:

 • een duidelijke focus op het inspelen op veranderingen waardoor onze relaties een advies krijgen op basis van de laatste ontwikkelingen.
 • een proactieve houding waardoor wij de behoeften van onze klanten signaleren en eigen oplossingen ontwikkelen.
 • een optimale dienstverlening bieden waarbij onze klanten veel werk uit handen wordt genomen.
 • onze eigen medewerkers te stimuleren zich voortdurend verder te ontwikkelen door het volgen van opleidingen en door middel van permanente educatie.
?
 • Hypotheek 1

Het traject is mijns inziens op verschillende momenten niet naar behoren verlopen. In het begin werden dure 'berekeningen' gemaakt die verplicht waren, maar tevens volkomen nutteloos. Deze 'berekeningen'van 2 a4-tjes lieten niets zien wat ikzelf niet kon berekenen. Vervolgens werd mij geadviseerd om een hypotheek van Aegon te nemen, waarbij de rente later vast zou worden gezet tegen een vergoeding voor de 'administratieve handelingen om deze rente vast te zetten'. Na zelf berekend te hebben bleek dit een ontzettend slechte keuze te zijn, zeker gezien de extra fee, Een maand later bleek dat de hypotheek nog niet geregeld kon worden. Ik wilde daarom kiezen voor een andere aanbieder (met lagere rente), maar dit zou niet kunnen, tenzij ik nogmaals zou betalen. Tenslotte was de afwikkeling ronduit schandalig. Ten tijde van de koop zat ik met een hoop stress omdat ze het niet goed geregeld hadden en bovendien slecht bereikbaar waren.

10-06-2015 door pps

Onze medewerkers

Ricardo de Groot
Teamleider
Arjan van den Dool
Hypotheekadviseur
Richard Jongerius
Hypotheekadviseur
Ron Visser
Hypotheekadviseur
drs. Wanda Cebula
Financieel Planner / Hypotheekadviseur
Paul van Meenen
Pensioenspecialist
Ronald Munne
Hypotheekadviseur binnendienst
Rick van der Spek
Hypotheekadviseur binnendienst
Els den Boer
Hypotheekadviseur binnendienst
Martin Booij
Hypotheekadviseur binnendienst
 • AFM 12003166
 • KvK 24178699
 • Kifid 300.000.887
Contact opnemen

Top 5 rentes

Gebaseerd op 20 jaar rentevast met NHG