Anouk Roest Hypotheekadvies

Anouk Roest Hypotheekadvies

Adres en contact

Stekelbrem 12
6961PN Eerbeek

Diensten

 • Hypotheek
 • Lenen
 • Verzekering

Openingstijden

 • Maandag 09:00 - 21:00
 • Dinsdag 09:00 - 21:00
 • Woensdag 09:00 - 21:00
 • Donderdag 09:00 - 21:00
 • Vrijdag 09:00 - 21:00

Anouk Roest Hypotheekadvies

Voor totale ontzorging bij Hypotheken en Testament begeleiding . Hypotheken, verzekeren, lenen, vermogen,testament begeleiding. Goed luisteren naar mensen is essentieel om het juiste te kunnen zeggen en mensen op maat te kunnen adviseren. Elke klant en iedere situatie is uniek. Door uw situatie aan te horen, de juiste vragen te stellen en mijn kennis & ervaring te delen, stel ik mezelf keer op keer in staat mensen te voorzien van een betrouwbaar en duurzaam hypotheekadvies. Waar u dan ook een goed gevoel bij heeft en denkt ” dit past bij ons”
10
 • Hypotheek 29

Anouk heeft mij zeer goed geholpen met het verkrijgen de hypotheek. Het was zeker geen standaard situatie. Alle bouwkeuringen en benodigde documenten zijn netjes en snel geregeld. Uiteraard moet je de juiste formulieren aanleveren maar daarna regelt Anouk alles!

07-11-2019 door Roy Denekamp

Zeer correct, beleefd en vakkundig te werk gegaan

29-10-2019 door N.J.M. Bosman

Anouk heeft ons echt zo perfect geholpen en we zijn er financieel op vooruit gegaan. Zijn service adviseer ik iedereen

28-10-2019 door Edith Windhouwer

Anouk is een topgast zowel persoonlijk als professioneel altijd bereikbaar geen vraag teveel en geeft dat stukje extra. Wij zijn heel tevreden over het proces, veel kennis en dat gaf vertrouwen om belangrijke beslissingen te maken. Volgende huis gaat sowieso weer via Anouk. 👍

16-10-2019 door Jeroen Verheij

Top begeleiding door Anouk Roest gehad. Neemt de tijd voor je. Prettige gesprekspartner wat enorm vertrouwd voelt. Volgende keer neem ik zeker weer een hypotheek via Anouk Roest.

14-10-2019 door René Le Febre

Anouk werkt op een prettige en transparante wijze en biedt zijn service aan op de momenten dat het voor de klant uit komt. Hij is elke keer in de avond bij ons thuis geweest om de situatie te bespreken. Daarnaast is hij continu bereikbaar per sms/whatsapp en reageert hij snel op mails. Verder zorgt hij voor continu aanjagen van de hypotheek verstrekker en neemt daarbij alle zorgen uit handen voor ons als klant.

14-10-2019 door Kevin

Anouk heeft ons geweldige geholpen. Het is lastig om als zzp-er een hypotheek rond te krijgen. Hij weet de wegen en geeft niet op. Een echte doorzetter dus, een van de weinige binnen zijn vak. Voor het eerst hebben wij ons in dit proces gehoord gevoeld. Super bedankt Anouk!

19-09-2019 door Fam. Gomez

Anouk haalt het maximale eruit en bijt zich vast op een zaak waarbij hij op de meest onmogelijke tijden (voor andere bedrijven) toch bij me aan de deur stond om alles zo snel en goed mogelijk voor elkaar te krijgen. Ik ben erg tevreden en zal zeker hem weer bellen als het nodig is . Fijne man om mee te werken

16-09-2019 door Roy de vries

Zeer integer en kordaat. Heeft fantastisch werk geleverd voor ons nieuwe droomhuis.

09-09-2019 door Hoite

Anouk is een echte doorzetter die zijn beloftes en woorden waarmaakt. Hij heeft voor mij bijna onmogelijke zaken waargemaakt en zich hier maximaal voor ingezet terwijl andere hypotheekadviseurs schrokken van mijn dossier. Een aanrader als je echt geholpen wilt worden!

13-08-2019 door Omar Baqi

Van A tot Z een duidelijke en zeer laagdrempelige benadering en aanpak in het proces naar ons nieuwe huis. Het snelle schakelen tussen diverse partijen, en het professionele handelen, ook wanneer het tegen zit, hebben wij als zeer prettig ervaren. Toen tijdens het proces bleek dat niet alles in orde was, twijfelde Anouk geen moment, en schonk ons het vertrouwen dat we nodig hadden. Hoe iemand die je zolang kent je toch kan verrassen. merci Anouk Roest, bedankt voor alles.

06-08-2019 door Joey Ngarigota

Ik ben zeer goed te spreken over het fijne contact, de heldere en begrijpbare adviezen en het snelle handelen van mijn hypotheekadviseur. Hij gaf een helder inzicht in welke stappen er genomen moesten worden wat resulteerde in een zeer snelle afhandeling. Een maand na ons eerste gesprek kon ik al beginnen met klussen in mijn nieuwe woning. Ik ben hem zeer dankbaar en kan hem iedereen aanbevelen!

01-08-2019 door Marco Kossen

De adviseur zet alles op alles om tot het gewenste resultaat te komen. Fijn persoonlijk contact .

11-07-2019 door Karin en Edwin

De adviseur is duidelijk en betrouwbaar in zijn aanpak en begeleiding. Wij danken je nog voor de goede en juiste adviezen bij het oversluiten van onze hypotheek en testament. K. en E. de la Rambelje

30-06-2019 door E. de la Rambelje

De adviseur heeft ons ontzettend goed geholpen tijdens de aanvraag van onze hypotheek. Het was een zenuwslopend proces waarin wij de hoop na twee afwijzingen eigenlijk hadden opgegeven. De adviseur daarentegen gaf niet op en zei keer op keer dat hij nog hoop had en ging naar de volgende bank met onze papieren. Uiteindelijk heeft hij het bij de bank erdoor gekregen en zijn wij de eigenaar geworden van onze droomwoning. De adviseur is zeer kundig, gedreven en vriendelijk, een absolute aanrader om als adviseur te nemen!

29-06-2019 door Ebru

De adviseur is helder en legt het op een manier uit waardoor hij het direct begrijpen. Daarnaast was het een hele klus om de ene hypotheek te beëindigen terwijl er een ander ging lopen. De adviseur heeft zich er in vastgebeten en het is geregeld.

28-06-2019 door M. de Haas

Door de deskundige hulp en kennis van zaken hebben wij zeer vlot onze hypotheek voor onze nieuwe woning rond gekregen. Een "lastig" dossier bestaat niet voor Anouk, voor hem is dat alleen maar een uitdaging. Nogmaals hartelijk dank voor de verleende hulp.

20-06-2019 door Martin

De adviseur kennen wij alles zeer goed mens,maar ook als een hele goede adviseur.Hij heeft ons over die streep getrokken betreft een oversluiting van hypotheek, die nu zeer in ons voordeel gaat worden.Dat wil elk mens natuurlijk,maar hij trekt alles uit de kast om dit te realiseren!!Dus beste huizenkopers,denk allemaal eens aan deze adviseur,en op je bankrekening blijft een ruimer budget over voor andere dingen.

17-06-2019 door Sebastiaan Grootoonk

Omdat wij een opbouw wilden op onze woning waren we opzoek naar een adviseur die ons kon helpen de financiering hiervoor rond te krijgen. Beide hebben we weinig kennis van hypotheken, dus via een familielid kregen we de aanbeveling om contact op te nemen met de adviseur. Na een zeer relaxed en duidelijk gesprek aan de keukentafel en het aanleveren van de nodige stukken, lag er al heel snel een advies klaar. We hebben de hypotheek over laten sluiten naar een nieuwe hypotheek incl. bouwdepot met een lagere rente. Fijn vonden we dat het advies altijd vrijblijvend is. Pas wanneer er iets wordt afgesloten worden de kosten via de hypotheek berekend. De adviseur heeft het hele traject geregeld. Enige wat we nog hoefden te doen is de stukken lezen en ondertekenen. Bedankt voor je diensten!

13-06-2019 door Daphne Celie

Wij kregen vanaf het begin af aan het gevoel dat er zorgvuldig naar ons geluisterd werd als jong en startend stel. Daarbij is de beschikbaarheid en de betrokkenheid erg prettig. De adviseur werkt daarnaast heel volledig en koppelt alles wat hij doet terug en bied ruimte voor vragen waarbij te merken is dat hij deskundig en ervaren te werk gaat.

11-06-2019 door Nathalie

Onze medewerkers

Dienstverlenings-
documenten

 • AFM 12046161
 • KvK 57110190
 • Kifid 300.017.303
Contact opnemen

Top 5 rentes

Gebaseerd op 20 jaar rentevast met NHG