Anouk Roest Hypotheekadvies

Anouk Roest Hypotheekadvies

Adres en contact

Stekelbrem 12
6961PN Eerbeek

Diensten

 • Hypotheek
 • Lenen
 • Verzekering

Openingstijden

 • Maandag 09:00 - 21:00
 • Dinsdag 09:00 - 21:00
 • Woensdag 09:00 - 21:00
 • Donderdag 09:00 - 21:00
 • Vrijdag 09:00 - 21:00

Anouk Roest Hypotheekadvies

Voor totale ontzorging bij Hypotheken en Testament begeleiding . Hypotheken, verzekeren, lenen, vermogen,testament begeleiding. Goed luisteren naar mensen is essentieel om het juiste te kunnen zeggen en mensen op maat te kunnen adviseren. Elke klant en iedere situatie is uniek. Door uw situatie aan te horen, de juiste vragen te stellen en mijn kennis & ervaring te delen, stel ik mezelf keer op keer in staat mensen te voorzien van een betrouwbaar en duurzaam hypotheekadvies. Waar u dan ook een goed gevoel bij heeft en denkt ” dit past bij ons”
9.9
 • Hypotheek 64

Anouk heeft ons heel goed geholpen om onze hypotheek rond te krijgen, (eigen ondernemer)waar het andere adviseurs niet lukte of zagen het niet zitten, lukte het anouk wel, anouk is zeer profesioneel en houd je van de status van aanvraag tot op de dag op de hoogte, wij zijn zeer blij dat anouk op ons pad is gekomen en we verder kunnen met onze toekomstplannen,groeten jan en nynke oenema te harich

29-05-2020 door Jan en nynke

Naar grote tevredenheid door Anouk begeleid naar een op maat afgestemde hypotheek. Te bedenken dat wij een complexe situatie hadden met meerdere leningsdelen. Dit was duidelijk een uitdaging die hij vol enthousiasme aanpakte om het succesvol af te ronden. In korte tijd was snel schakelen, ook buiten kantooruren geen enkel probleem. Alle deadlines werden gehaald, binnen 6 weken was alles rond. Anouk was ondersteunend, zorgvuldig en een toegankelijke gesprekspartner met brede expertise. Bewust besproken of wij ook ontwikkelpunten zagen maar in onze situatie hebben wij er geen ontdekt. Bedankt Anouk!

28-05-2020 door Jessica & Rick

Uitstekend geholpen. Belt overal achteraan houd alles in de gaten tot alles echt goed afgehandeld is. Uitstekend geholpen

19-05-2020 door Faldir

September 2019 kwam Anouk voor het eerst bij ons omdat we benieuwd waren wat wij nu precies aan hypotheek konden krijgen. In maart 2020 hebben wij Anouk direct ingeschakeld toen wij een bod hadden gedaan op een huis en deze werd geaccepteerd. Onze eerste woning samen. Alles vonden we spannend en nieuw maar Anouk heeft ons stap voor stap geholpen met alles. Van het regelen tot contact opnemen met bedrijven. Anouk hield ons van iedere detail op de hoogte met wat hij deed. Je kunt Anouk altijd bereiken met iedere vraag die je maar hebt. We hebben hem vaak gebeld maar ook ge-appt met veel vragen. Dit hebben wij als heel erg prettig ervaren. Gewoon geweldig met alles wat hij voor ons heeft betekend en gedaan.

18-05-2020 door Laura & Tim

Anouk is een zeer ervaren en betrouwbare adviseur. Hij heeft kennis van zaken en zoekt naar de beste oplossing voor zijn klant. Zo hebben wij dat zeker ervaren met Anouk. Ons dossier was niet de meest eenvoudige. Anouk heeft zich er na een gedegen voorbereiding in vastgebeten en tot een succesvol einde gebracht. Ondanks corona, ondanks vertragingen bij de maatschappij, ondanks tegenstrijdige berichtgeving vanuit de maatschappij. Grote klasse. Als je een adviseur zoekt waar je blind op kunt vertrouwen dan ben je bij Anouk aan het goede adres.

11-05-2020 door Remco en Maike

Het is duidelijk dat Anouk met veel plezier en inzet zijn werk doet. Hij heeft ons nu twee keer geholpen met onze hypotheek. Beiden keren zeer tevreden. Hij is goed bereikbaar en reageert snel! Hij is transparant in de stappen die hij neemt, denkt mee en heeft een helder verhaal. Geen vraag is te gek. Wij raden hem iedereen aan!!

07-05-2020 door Sanne & Bart Hesselink

Anouk geeft helder advies. Benoemt transparant de voor- en nadelen. Communiceert op regelmatige basis zodat je weet wat de status van je hypotheekaanvraag is. Reageert snel op mails/whats app berichten. De portal waarin je de documenten kan uploaden werkt eenvoudig. Onze hypotheekaanvraag was binnen een paar weken naar volle tevredenheid afgehandeld.

04-05-2020 door Margreet Brouwer

Anouk is een ervaren adviseur die altijd op basis van je persoonlijke omstandigheden en je wensen op zoek gaat naar de beste oplossing. Zeer betrokken en toegankelijk. Probeert altijd even een stapje extra te zetten in zijn advieswerk. Last but not least, zeer alert en snel.

29-04-2020 door Ruud & Lia

Fijn advies! Er wordt goed meegedacht. Makkelijk te bereiken/benaderen.

24-04-2020 door Blom

Wat een doorzetter en een powerman! Onze zaak was geheel niet simpel! Hij geloofde erin en wij ook! Transparant, eerlijk en duidelijk. Het is gelukt en wij hebben ons droomhuis! Echt een aanrader.

17-04-2020 door Bronkhorst

Anouk is erg duidelijk en snel. Fijne samenwerking samen gehad en heeft ons erg goed op de hoogte gehouden. Wat ook van was is dat hij snel terugkoppeld waar we stonden. Anouk erg bedankt!

07-04-2020 door Ayca & Ugur Terlemez

Anouk had een lastige casus voorgelegd gekregen, maar liet zich niet afschrikken en bleef gemotiveerd en gedreven. Ik heb ook altijd een duidelijke terugkoppeling gehad. Anouk, bedankt voor alles!!!!

02-04-2020 door Sara

De heer Roest heeft een niet aflatend doorzettingsvermogen en een welhaast oneindige frustratietolerantie. Waar de geldverstrekker blijk gaf van een (zeer) weinig coöperatieve houding, is er door zijn aanhoudend optreden uiteindelijk toch een voor beide partijen goed voorstel gekomen. Hij is proactief, reageert vrijwel direct op berichten en geeft uit zichzelf updates indien de situatie daarom vraagt. Hij denkt zeer goed mee en geeft meerdere opties. Ik heb ieder contact als zeer prettig ervaren.

27-03-2020 door J.W.M.

Anouk weet snel de behoefte scherp te krijgen van de klant. Dat is ook zijn vertrekpunt voor het gesprek en komt van daaruit met passen adviezen en keuzemogelijkheden. Daarnaast handelt hij adequaat en snel en wist ik ieder moment waar exact stond in het aanvraagproces. Daarnaast heeft Anouk niet alleen oog voor de zakelijke kant, maar ook voor de sociale aspecten. Dat maakt het prettig samenwerken!

26-03-2020 door Diedrik

Hij is zeer betrokken bij de klant. Hij is accuraat en snel.

26-03-2020 door Maarten

Anouk komt met super goede creatieve oplossingen en gaat echt voor jou als klant door het vuur. Hij houd je goed op de hoogte van de voortgang en dat is heel prettig.

23-03-2020 door Laura Oosterbroek

Meedenkend, altijd bereikbaar, op zoek naar het beste wat bij jou als individu past. Korte lijntjes, snel schakelen, lage rente. Wat wil je nog meer?

12-03-2020 door Robin

Flexibel en duidelijk naar de klant toe! Je weet precies wat je aan hem hebt. Altijd bereikbaar komt op momenten wanneer het uitkomt voor de klant. Houdt je op de hoogte van de ontwikkelingen.

09-03-2020 door Celine & Pernelly

Uitermate vakkundig en plezierig zaken doen met Anouk Roest

25-02-2020 door P. van Pomp

Duidelijke informatie en duidelijk beeld van de huidige en nieuwe situatie. Bleef weinig te vragen over

17-02-2020 door FVG

Onze medewerkers

Dienstverlenings-
documenten

 • AFM 12046161
 • KvK 57110190
 • Kifid 300.017.303
Contact opnemen

Top 5 rentes

Gebaseerd op 20 jaar rentevast met NHG