Anouk Roest Hypotheekadvies

Anouk Roest Hypotheekadvies

Adres en contact

Stekelbrem 12
6961PN Eerbeek

Diensten

 • Hypotheek
 • Lenen
 • Verzekering

Openingstijden

 • Maandag 09:00 - 21:00
 • Dinsdag 09:00 - 21:00
 • Woensdag 09:00 - 21:00
 • Donderdag 09:00 - 21:00
 • Vrijdag 09:00 - 21:00

Anouk Roest Hypotheekadvies

Voor totale ontzorging bij Hypotheken en Testament begeleiding . Hypotheken, verzekeren, lenen, vermogen,testament begeleiding. Goed luisteren naar mensen is essentieel om het juiste te kunnen zeggen en mensen op maat te kunnen adviseren. Elke klant en iedere situatie is uniek. Door uw situatie aan te horen, de juiste vragen te stellen en mijn kennis & ervaring te delen, stel ik mezelf keer op keer in staat mensen te voorzien van een betrouwbaar en duurzaam hypotheekadvies. Waar u dan ook een goed gevoel bij heeft en denkt ” dit past bij ons”
9.9
 • Hypotheek 75
 • Lenen 1

Zeer deskundig, prettig en persoonlijk geholpen. Er werd actief mee gedacht over beste oplossing voor mijn situatie. Waardoor de uitkomst eigenlijk alleen maar beter was dan mijn eerste initiële vraag. Erg blij mee.

18-09-2020 door Ronald ter Braak

Goed advies, fijn in omgang, wij zijn zeer tevreden!!

02-09-2020 door Emmy E

Ontzettend blij voor de 2e keer met onze keus voor Anouk. Niet voor niks bij hem teruggekomen. Betrouwbaar, hele grote inzet, krijgt voor mekaar wat een anders niet zou lukken daar ben ik van overtuigd. Gaat altijd direct aan de slag. Nooit hoef je ergens achteraan te zitten bij hem. Een dikke 10!

01-09-2020 door Leontien

integer, komt al zijn afspraken na. Een echte doorzetter die nooit opgeeft. Transparant en altijd eerlijk.

31-08-2020 door Younes & Samira

Ik ben bij Anouk gekomen via twee jongens van de voetbal, zij adviseerden mij om in gesprek te gaan met Anouk omdat het een fijne vent is. Ik kan niet anders dan dat bevestigen. Vanaf het eerste moment voelde ik meteen een klik met Anouk doordat er iemand met karakter binnen kwam, zelfverzekerd, vriendelijk en een goede dosis humor. Daarnaast gaf hij wat persoonlijke informatie waardoor je het gevoel krijgt dat Anouk een open boek is. Ik vind het zelf prettig omdat je daarmee een open en gelijkwaardige sfeer creëert. In het gesprek werd duidelijk dat Anouk heel gepassioneerd is in zijn werk. Hij wil niets minder dan het beste resultaat voor jou neerzetten en zal daar dan ook heel erg veel voor doen. Hij gaf mij het gevoel dat zodra ik al mijn stukken lever, hij de rest wel regelt en dat het wel goed komt. Anouk stelt je gerust, informeert je gedurende het hele proces en is heel erg behulpzaam op momenten dat je het zelf even niet meer weet. Binnen 2 weken had ik een hypotheek!

22-08-2020 door Sammy Maters

Anouk gaf mij goed deskundig advies. Daarnaast nam hij mij nagenoeg alles uit handen en was hij altijd bereikbaar voor vragen. Kortom, superblij met de samenwerking met Anouk!

01-08-2020 door Jeffrey Martherus

Anouk ontzorgt de klant gedurende het hele proces en gaat tot het uiterste om zijn doel te behalen. Wij waren zeer tevreden met het behaalde resultaat

01-08-2020 door Fam Heijnen

Doorzien wat er nodig en wenselijk is, deskundig advies, snel in handelen en ook nog eens een prettige gesprekspartner. Een professional!

27-07-2020 door Ellen

Anouk heeft ons zeer veel uit handen genomen, duidelijke uitleg, was het niet duidelijk dan legde Anouk het nog een keer uit. was zeer accuraad, duurde nooit lang voordat je een antwoordt kreeg op een vraag, soms na een paar minuten al! al met al zijn wij zeer te spreken hoe alles is gegaan!

25-07-2020 door Hennie

Anouk Roest, heeft ons zeer goed geholpen, dit omdat wij de materie van hypotheken en de instantie waarmee te maken krijgen tot het verkrijgen van een hypotheek niet machtig zijn.Tevens zijn wij niet zo goed met de computer (Digibeet) ook hierbij heeft Anouk ons prima geholpen en soms voor alternatieve gezorgd. Anouk was voor ons bijna spreekwoordelijk dag en nacht bereikbaar (m.u.v. de nacht) om ons met raad en daad bij te staan. Om met de woorden van zijn eigen web-site te spreken: Hij ontzorgd daadwerkelijk. Anouk is laagdrempelig en dienstverlenend is gesteld en hij geeft ons ECHT een VERTROUWD gevoel.

23-06-2020 door Anny & Alard Treep

Super fijn in de communicatie en stelt alles netjes op tijd de hoogte. Heel positief !

19-06-2020 door Kaan & Seher Ozcan

Fantastische voorlichting. We werden constant op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Altijd bereikbaar voor een vraag. Anouk is echt een top adviseur met heel veel kennis van zaken en heel realistisch en niet onbelangrijk Anouk is een heel prettig persoon om zaken mee te doen.

05-06-2020 door Miranda & Peter Smit

Anouk heeft ons heel goed geholpen om onze hypotheek rond te krijgen, (eigen ondernemer)waar het andere adviseurs niet lukte of zagen het niet zitten, lukte het anouk wel, anouk is zeer profesioneel en houd je van de status van aanvraag tot op de dag op de hoogte, wij zijn zeer blij dat anouk op ons pad is gekomen en we verder kunnen met onze toekomstplannen,groeten jan en nynke oenema te harich

29-05-2020 door Jan en nynke

Naar grote tevredenheid door Anouk begeleid naar een op maat afgestemde hypotheek. Te bedenken dat wij een complexe situatie hadden met meerdere leningsdelen. Dit was duidelijk een uitdaging die hij vol enthousiasme aanpakte om het succesvol af te ronden. In korte tijd was snel schakelen, ook buiten kantooruren geen enkel probleem. Alle deadlines werden gehaald, binnen 6 weken was alles rond. Anouk was ondersteunend, zorgvuldig en een toegankelijke gesprekspartner met brede expertise. Bewust besproken of wij ook ontwikkelpunten zagen maar in onze situatie hebben wij er geen ontdekt. Bedankt Anouk!

28-05-2020 door Jessica & Rick

Uitstekend geholpen. Belt overal achteraan houd alles in de gaten tot alles echt goed afgehandeld is. Uitstekend geholpen

19-05-2020 door Faldir

September 2019 kwam Anouk voor het eerst bij ons omdat we benieuwd waren wat wij nu precies aan hypotheek konden krijgen. In maart 2020 hebben wij Anouk direct ingeschakeld toen wij een bod hadden gedaan op een huis en deze werd geaccepteerd. Onze eerste woning samen. Alles vonden we spannend en nieuw maar Anouk heeft ons stap voor stap geholpen met alles. Van het regelen tot contact opnemen met bedrijven. Anouk hield ons van iedere detail op de hoogte met wat hij deed. Je kunt Anouk altijd bereiken met iedere vraag die je maar hebt. We hebben hem vaak gebeld maar ook ge-appt met veel vragen. Dit hebben wij als heel erg prettig ervaren. Gewoon geweldig met alles wat hij voor ons heeft betekend en gedaan.

18-05-2020 door Laura & Tim

Anouk is een zeer ervaren en betrouwbare adviseur. Hij heeft kennis van zaken en zoekt naar de beste oplossing voor zijn klant. Zo hebben wij dat zeker ervaren met Anouk. Ons dossier was niet de meest eenvoudige. Anouk heeft zich er na een gedegen voorbereiding in vastgebeten en tot een succesvol einde gebracht. Ondanks corona, ondanks vertragingen bij de maatschappij, ondanks tegenstrijdige berichtgeving vanuit de maatschappij. Grote klasse. Als je een adviseur zoekt waar je blind op kunt vertrouwen dan ben je bij Anouk aan het goede adres.

11-05-2020 door Remco en Maike

Het is duidelijk dat Anouk met veel plezier en inzet zijn werk doet. Hij heeft ons nu twee keer geholpen met onze hypotheek. Beiden keren zeer tevreden. Hij is goed bereikbaar en reageert snel! Hij is transparant in de stappen die hij neemt, denkt mee en heeft een helder verhaal. Geen vraag is te gek. Wij raden hem iedereen aan!!

07-05-2020 door Sanne & Bart Hesselink

Anouk geeft helder advies. Benoemt transparant de voor- en nadelen. Communiceert op regelmatige basis zodat je weet wat de status van je hypotheekaanvraag is. Reageert snel op mails/whats app berichten. De portal waarin je de documenten kan uploaden werkt eenvoudig. Onze hypotheekaanvraag was binnen een paar weken naar volle tevredenheid afgehandeld.

04-05-2020 door Margreet Brouwer

Anouk is een ervaren adviseur die altijd op basis van je persoonlijke omstandigheden en je wensen op zoek gaat naar de beste oplossing. Zeer betrokken en toegankelijk. Probeert altijd even een stapje extra te zetten in zijn advieswerk. Last but not least, zeer alert en snel.

29-04-2020 door Ruud & Lia

Onze medewerkers

Dienstverlenings-
documenten

 • AFM 12046161
 • KvK 57110190
 • Kifid 300.017.303
Contact opnemen

Top 5 rentes

Gebaseerd op 20 jaar rentevast met NHG