Anouk Roest Hypotheekadvies

Anouk Roest Hypotheekadvies

Adres en contact

Stekelbrem 12
6961PN Eerbeek

Diensten

 • Hypotheek
 • Lenen
 • Verzekering

Openingstijden

 • Maandag 09:00 - 21:00
 • Dinsdag 09:00 - 21:00
 • Woensdag 09:00 - 21:00
 • Donderdag 09:00 - 21:00
 • Vrijdag 09:00 - 21:00

Anouk Roest Hypotheekadvies

Voor totale ontzorging bij Hypotheken en Testament begeleiding . Hypotheken, verzekeren, lenen, vermogen,testament begeleiding. Goed luisteren naar mensen is essentieel om het juiste te kunnen zeggen en mensen op maat te kunnen adviseren. Elke klant en iedere situatie is uniek. Door uw situatie aan te horen, de juiste vragen te stellen en mijn kennis & ervaring te delen, stel ik mezelf keer op keer in staat mensen te voorzien van een betrouwbaar en duurzaam hypotheekadvies. Waar u dan ook een goed gevoel bij heeft en denkt ” dit past bij ons”
9.9
 • Hypotheek 88
 • Lenen 1

Het was een enorme uitdaging om deze hypotheek rond te krijgen. Met al twee huizen in ons bezit heeft Anouk een derde hypotheek ook voor elkaar gekregen! Met uiteindelijk wel het doel om de andere twee huizen te verkopen.

13-01-2021 door Sandy & Jonathan

Weet wat ons doel is en gaat ervoor om dit te realiseren

05-01-2021 door Fam Hammink

Erg fijne en open gesprekken omtrent de mogelijkheden qua hypotheek, zodat het past op mijn wensen van nu en in de toekomst. Goed bereikbaar via app, mail en de telefoon. Snelle reactie op mijn vragen. Binnen 4 weken was alles rond. Super snel!

05-01-2021 door Caroline van Dijk

Goed advies en meedenkend in onze situatie. Altijd goed bereikbaar geweest!

01-01-2021 door Damian&Loes

Anouk is een zeer prettig persoon, die de taal spreekt van de klant. Hij legt het financiële plaatje zou uit, dat het voor mensen uit de 'niet-financiële' wereld goed te begrijpen is. Daarnaast zijn er korte lijntjes en werd er snel gereageerd op de vragen die ik had. Hij maakt je bewust van de keuzes die je mogelijk gaat maken, zonder je het gevoel te geven dat je iets verplicht bent.

29-12-2020 door Joyce

in alle opzichten zeer behulpzaam, goede raad en advies

14-12-2020 door Joop & Els Lieferink

De gesprekken die wij hebben gehad met Anouk hebben wij als zeer prettig ervaren. Hij komt indien gewenst 's avonds thuis. Hij is makkelijk te benaderen en geeft ook snel antwoord op je vragen. Hij heeft voor elke situatie een oplossing en laat zich niet snel uit het veld slaan. Ons heeft hij deskundig en betrokken geholpen met het afsluiten van onze hypotheek.

06-12-2020 door Edwin Hessels

Anouk Roest heeft ons deskundig en zeer toegewijd geholpen bij de keuze van onze hypotheek. Onze fiscalist was verbaasd over de aangeboden constructie die voor ons heel goed uitpakt. Anouk is een zeer betrokken financieel adviseur die wij al bijna 20 jaar kennen vanuit zijn vak als hypotheekadviseur. Wij raden Anouk Roest dan ook graag aan.

02-12-2020 door Marion & Evert-Jan Eggink

Wij waren nog onzeker of we onze hypotheek wilden oversluiten. De kracht van Anouk zijn advies is dat hij geen druk legt op het nemen van een beslissing en 'appels met appels' vergelijkt. Daarmee gaf hij ons transparantie en dus vertrouwen.

25-11-2020 door Marcel & Natasja

Snel,duidelijk en betrouwbaar!! Als we ooit weer een nieuw huis kopen bellen we Anouk weer!

13-11-2020 door tamar & Nadia

Ondanks complexe situatie (inkomen uit eigen onderneming, naderend pensioen, inkomen partner, overbrugging naar nieuwbouw, beschikbare tijd) is snel en adequaat gehandeld. Anouk Roest Hypotheekadvies zit kort op de klant, reageert snel en is zeer ter zake kundig. Aanvraag bij kredietverstrekker kende korte doorlooptijd mede door goede en gedetailleerde onderbouwing. Wij zijn erg tevreden met het resultaat en bevelen Anouk Roest Hypotheekadvies zeker aan!

09-11-2020 door Arie Ruitenbeek

Ik ben zo blij dat ik kennis heb mogen maken met meneer Roest. Hij heeft mij dusdanig advies gegeven en zaken voor mij bewerkstelligd dat ik echt een tevreden gevoel heb en ook weer verder kan met ondernemen. De heer Roest is betrouwbaar en denkt met u mee. Ook blijft een lijntje met u houden over de stand van zaken rondom u aanvraag/stuk. Nee wij ( inmiddels heel de familie en vrienden) zijn zeer tevreden en willen niet anders.

06-11-2020 door Cihan Ozcan

After a terrible experience with another agency declining our mortgage request last minute - we were recommended Anouk. In one week, he managed to find us a mortgage (with an even lower interest rate!) and meet all of the deadlines we were facing by working over the weekend and extra hours. We are so grateful and cannot recommend him enough. We went into the conversation extremely stressed and worried - but he managed to reassure us every step of the way as he is not only professional, kind, and patient but is very passionate about helping people. 100% recommend!

05-11-2020 door Hannah & Bernard

Zeer deskundig, prettig en persoonlijk geholpen. Er werd actief mee gedacht over beste oplossing voor mijn situatie. Waardoor de uitkomst eigenlijk alleen maar beter was dan mijn eerste initiële vraag. Erg blij mee.

18-09-2020 door Ronald ter Braak

Goed advies, fijn in omgang, wij zijn zeer tevreden!!

02-09-2020 door Emmy E

Ontzettend blij voor de 2e keer met onze keus voor Anouk. Niet voor niks bij hem teruggekomen. Betrouwbaar, hele grote inzet, krijgt voor mekaar wat een anders niet zou lukken daar ben ik van overtuigd. Gaat altijd direct aan de slag. Nooit hoef je ergens achteraan te zitten bij hem. Een dikke 10!

01-09-2020 door Leontien

integer, komt al zijn afspraken na. Een echte doorzetter die nooit opgeeft. Transparant en altijd eerlijk.

31-08-2020 door Younes & Samira

Ik ben bij Anouk gekomen via twee jongens van de voetbal, zij adviseerden mij om in gesprek te gaan met Anouk omdat het een fijne vent is. Ik kan niet anders dan dat bevestigen. Vanaf het eerste moment voelde ik meteen een klik met Anouk doordat er iemand met karakter binnen kwam, zelfverzekerd, vriendelijk en een goede dosis humor. Daarnaast gaf hij wat persoonlijke informatie waardoor je het gevoel krijgt dat Anouk een open boek is. Ik vind het zelf prettig omdat je daarmee een open en gelijkwaardige sfeer creëert. In het gesprek werd duidelijk dat Anouk heel gepassioneerd is in zijn werk. Hij wil niets minder dan het beste resultaat voor jou neerzetten en zal daar dan ook heel erg veel voor doen. Hij gaf mij het gevoel dat zodra ik al mijn stukken lever, hij de rest wel regelt en dat het wel goed komt. Anouk stelt je gerust, informeert je gedurende het hele proces en is heel erg behulpzaam op momenten dat je het zelf even niet meer weet. Binnen 2 weken had ik een hypotheek!

22-08-2020 door Sammy Maters

Anouk gaf mij goed deskundig advies. Daarnaast nam hij mij nagenoeg alles uit handen en was hij altijd bereikbaar voor vragen. Kortom, superblij met de samenwerking met Anouk!

01-08-2020 door Jeffrey Martherus

Anouk ontzorgt de klant gedurende het hele proces en gaat tot het uiterste om zijn doel te behalen. Wij waren zeer tevreden met het behaalde resultaat

01-08-2020 door Fam Heijnen

Onze medewerkers

Dienstverlenings-
documenten

 • AFM 12046161
 • KvK 57110190
 • Kifid 300.017.303
Contact opnemen

Top 5 rentes

Gebaseerd op 20 jaar rentevast met NHG