Ben’s Hypotheekhuis

Ben’s Hypotheekhuis

Adres en contact

Westersingel 52
8913CL Leeuwarden

Diensten

 • Hypotheek
 • Lenen
 • Verzekering

Openingstijden

 • Maandag 09:00 - 17:00
 • Dinsdag 09:00 - 17:00
 • Woensdag 09:00 - 17:00
 • Donderdag 09:00 - 17:00
 • Vrijdag 09:00 - 17:00

Ben's Hypotheekhuis

Bij Ben's Hypotheekhuis kun je al jaren terecht voor een onafhankelijk en persoonlijk advies. De adviseur bekijkt samen met u de mogelijkheden. Het advies moet niet alleen kloppen voor het moment van aankoop maar u moet daar ook in de toekomst mee verder kunnen. Uiteraard wordt er sterk op de prijs gelet zodat u verzekerd bent van een hypotheek, afgestemd op uw situatie tegen een scherpe prijs. Ben's Hypotheekhuis regelt niet alleen voor u de hypotheek maar verzorgt voor u het hele traject tot het moment van de sleuteloverdracht. Ook daarna kunt u nog voor advies en vragen bij ons terecht.
9.8
 • Hypotheek 59

Goed luisteren, daarna helder en duidelijk advies. Ook lange termijn, pensioen ed werd meegenomen.

05-03-2021 door Marjolein

Goede informatie in begrijpelijke taal. Meerdere opties naast elkaar gelegd en ook extra info over randvoorwaarden zoals termijn van aanvragen etc.

04-03-2021 door Suzanne

Is eerlijk en behulpzaam, geeft advies obv de werkelijkheid. Zorgt ervoor dat je goed inzicht krijgt over wat je nodig bent en waar je rekening mee moet houden. Zorgt er ook voor dat je geen onhandige keuzes maakt.

08-02-2021 door Youri Pel

Communicatie verliep op prettige wijze. Ben heeft voldoende aandacht aan ons besteed en heeft ons goed geadviseerd op basis van onze wensen en behoeften.

15-01-2021 door KV

Zorgvuldig, transparant, vriendelijk, duidelijk, snelheid en eerlijk zijn woorden die de 5 score onderbouwen. Geen snelle gladde praatjes. Maar een gedegen intake en dito advies. Heel blij met het scherpe resultaat.

23-12-2020 door Dhr. Zwart

er wordt goed geluisterd naar jou wensen die je hebt, er wordt eerlijk en open gecommuniceerd met je. snelle service en wordt snel op de hoogte gesteld van de zaken die lopen. je wordt goed geïnformeerd over de hypotheek, verzekeringen etc.

05-12-2020 door Leroy von Bannisseht

Professioneel en vriendelijke gesprekken gehad. Afspraken nagekomen en altijd op de hoogte gehouden. Bij goedkeuring bank weer gesprek gehad met nogmaals uitleg over hypotheek waaronder hoogte, soort en betaling hypotheek. Dit als zeer prettig ervaren. Kon altijd terecht voor vragen. Zeer tevreden over hele hypotheek afhandeling.

28-11-2020 door Jeffrey Snel

Vanaf het eerste moment dat ik binnenkwam had ik direct het gevoel dat het goed zat en voelde ik me direct op mijn gemak. Ben is zeer deskundig in zijn vak en heeft mij in het hele traject meer dan uitstekend bijgestaan en uitgelegd welke stappen er werden genomen m.b.t. de voortgang. Daarnaast is het hele trajact vanaf de eerste afspraak tot goedkeuring van mijn aanvraag erg vlot verlopen. Tot slot wil ik nog benadrukken dat Ben gewoon een prima kerel is, prettig in de omgang en die het beste wil voor zijn cliënt. Wat mij betreft een absolute aanrader!

26-11-2020 door Sjonny Poelstra

Een hypotheek aanvragen en alles wat daarbij komt kijken, doen de meeste mensen niet dagelijks. Ik voel me bevoorrecht dat ik bij Ben’s Hypotheekhuis terechtgekomen ben. Ben Tardy is een uiterst kundige, eerlijke en vriendelijke adviseur. Hij heeft mij en mijn zenuwen aangevoeld en heeft me rustig en professioneel door het volledige proces geleid. Zijn hulp en ook dat van Erna (Collega van Ben) is van prachtige waarde! Ik zou iedereen Ben’s Hypotheekhuis aanraden.

23-10-2020 door Marinka de Bloois

Ik heb meerdere gesprekken met Ben Tardy gehad. Ik ben bij Ben geweest voor hypotheek, verzekeringen en belastingaangifte. Ik ben altijd altijd professioneel, vriendelijk en snel geholpen. Ben dacht met mij mee en dacht verder. Ik heb nu al mijn zaken bij Ben lopen omdat het vertrouwd voelt.

02-07-2020 door Patrick

Zowel Ben als zijn collega denkt erg met je mee. Er wordt hard voor je gewerkt en het contact verloopt altijd plezierig. Ben je verteld hoe het zit zonder poes pas en we kunnen met alles op bijna ieder moment bij Ben terecht. GEWELDIG!

07-04-2020 door Dennis van der Kooi

Ben is al jaren onze hypotheek/ verzekering adviseur. Wij zijn zeer tevreden. Ben is oprecht, eerlijk en regelt alles tot in de puntjes. het is altijd prima!

02-04-2020 door Anne en Willy

Heel sociaal, begrijpelijk en efficiënt advies. Topper!

01-04-2020 door Sander

Ben is een hele praktische en meedenkende adviseur. Hij is eerlijk en oprecht. Ook geven Erna en Ben je het gevoel dat je de enige klant bent. Meteen weten waar het over gaat en alle gegevens paraat.

13-02-2020 door Marten Bruinsma

Erg tevreden over Ben's Hypotheekhuis. Zeer bekwaam en professioneel. Echt een aanrader!

11-11-2019 door Roderick

Wij hebben goed advies gehad, volgende keer laten wij ons weer adviseren door Ben hypotheken.

16-10-2019 door GVLV

Allies tot in de puntajes geregeld. Heel ver trough gevoel.

08-10-2019 door Piet

Het kopen van een huis is best ingewikkeld. Goed bedoelde adviezen en kritische vragen van mensen om je heen brengen soms meer verwarring dan duidelijkheid. Ben Tardy kon voor mij de verwarring omzetten in duidelijkheid en heldere uitleg. Hij is een adviseur die er bij mij voor zorgde dat ik vertrouwen had in mijn keuzes en vertrouwen kan hebben in zijn expertise.

01-10-2019 door mw Boonstra

Heel tevreden. Er werd meegedacht om voor mijn situatie de meest geschikte hypotheek te kiezen.

07-09-2019 door Alice

Ben's hypotheekhuis is zeer bekwaam in het regelen van hypotheken, verzekeringen, belastingen, etc. Alles altijd in goed overleg en het word allemaal duidelijk uitgelegd in een persoonlijk gesprek.

09-07-2019 door MvT

Onze medewerkers

Ben Tardy
Financieel adviseur
Erna Geerlink
Commercieel medewerkster

Dienstverlenings-
documenten

 • AFM 12016588
 • KvK 01088510
 • Kifid 300.012.143
Contact opnemen

Top 5 rentes

Gebaseerd op 20 jaar rentevast met NHG