Ben’s Hypotheekhuis

Ben’s Hypotheekhuis

Adres en contact

Westersingel 52
8913CL Leeuwarden

Diensten

 • Hypotheek
 • Lenen
 • Verzekering

Openingstijden

 • Maandag 09:00 - 17:00
 • Dinsdag 09:00 - 17:00
 • Woensdag 09:00 - 17:00
 • Donderdag 09:00 - 17:00
 • Vrijdag 09:00 - 17:00

Ben's Hypotheekhuis

Bij Ben's Hypotheekhuis kun je al jaren terecht voor een onafhankelijk en persoonlijk advies. De adviseur bekijkt samen met u de mogelijkheden. Het advies moet niet alleen kloppen voor het moment van aankoop maar u moet daar ook in de toekomst mee verder kunnen. Uiteraard wordt er sterk op de prijs gelet zodat u verzekerd bent van een hypotheek, afgestemd op uw situatie tegen een scherpe prijs. Ben's Hypotheekhuis regelt niet alleen voor u de hypotheek maar verzorgt voor u het hele traject tot het moment van de sleuteloverdracht. Ook daarna kunt u nog voor advies en vragen bij ons terecht.
9.4
 • Hypotheek 50

Ik heb meerdere gesprekken met Ben Tardy gehad. Ik ben bij Ben geweest voor hypotheek, verzekeringen en belastingaangifte. Ik ben altijd altijd professioneel, vriendelijk en snel geholpen. Ben dacht met mij mee en dacht verder. Ik heb nu al mijn zaken bij Ben lopen omdat het vertrouwd voelt.

02-07-2020 door Patrick

Zowel Ben als zijn collega denkt erg met je mee. Er wordt hard voor je gewerkt en het contact verloopt altijd plezierig. Ben je verteld hoe het zit zonder poes pas en we kunnen met alles op bijna ieder moment bij Ben terecht. GEWELDIG!

07-04-2020 door Dennis van der Kooi

Ben is al jaren onze hypotheek/ verzekering adviseur. Wij zijn zeer tevreden. Ben is oprecht, eerlijk en regelt alles tot in de puntjes. het is altijd prima!

02-04-2020 door Anne en Willy

Heel sociaal, begrijpelijk en efficiënt advies. Topper!

01-04-2020 door Sander

Ben is een hele praktische en meedenkende adviseur. Hij is eerlijk en oprecht. Ook geven Erna en Ben je het gevoel dat je de enige klant bent. Meteen weten waar het over gaat en alle gegevens paraat.

13-02-2020 door Marten Bruinsma

Erg tevreden over Ben's Hypotheekhuis. Zeer bekwaam en professioneel. Echt een aanrader!

11-11-2019 door Roderick

Wij hebben goed advies gehad, volgende keer laten wij ons weer adviseren door Ben hypotheken.

16-10-2019 door GVLV

Allies tot in de puntajes geregeld. Heel ver trough gevoel.

08-10-2019 door Piet

Het kopen van een huis is best ingewikkeld. Goed bedoelde adviezen en kritische vragen van mensen om je heen brengen soms meer verwarring dan duidelijkheid. Ben Tardy kon voor mij de verwarring omzetten in duidelijkheid en heldere uitleg. Hij is een adviseur die er bij mij voor zorgde dat ik vertrouwen had in mijn keuzes en vertrouwen kan hebben in zijn expertise.

01-10-2019 door mw Boonstra

Heel tevreden. Er werd meegedacht om voor mijn situatie de meest geschikte hypotheek te kiezen.

07-09-2019 door Alice

Ben's hypotheekhuis is zeer bekwaam in het regelen van hypotheken, verzekeringen, belastingen, etc. Alles altijd in goed overleg en het word allemaal duidelijk uitgelegd in een persoonlijk gesprek.

09-07-2019 door MvT

Wij zouden pas tevreden zijn als de klant op een correcte en vriendelijke manier geholpen wordt. Wij waren al teleurgesteld met de kwaliteit en het ongemak van de situatie en toch nog worden wij onvriendelijk en onprofessioneel behandeld.

22-05-2019 door Sandra

De adviseur van Ben’s Hypotheekhuis heeft mij perfect geadviseerd en geholpen bij mijn hypotheek keuze. Heel duidelijk en transparant advies met alle mogelijkheden en dat geeft mij goed gevoel voor de toekomst. Je weet nu gewoon waar je aan toe bent nu en in de toekomst. Nogmaals bedankt voor je adviezen en de brede dienstverleningen.

08-05-2019 door Chris

Helaas een zeer slechte ervaring met deze adviseur en kan hem dus absoluut niet aanraden. Ik heb mijn hypotheek over laten zetten alleen op mijn naam en daar dik voor betaald, dan denk je dat alles goed geregeld is. Echter minder is waar....... Kom je er achter na 4 jaar dat hij de kruislings overlijdensverzekering niet heeft geregeld. Die staat dus nog gewoon op mijn ex haar naam. Dan ga je verhaal halen bij hem, een reactie van hem niet te geloven, totaal niet klantvriendelijk, tot aan het agressieve toe. We stonden er versteld van hoe deze man de schuld van hem afschoof, en mij de schuld gaf.... hallo adviseur.... jij bent de adviseur!!! Ik een onwetende klant. Jij moet mij helpen i.p.v. ik jou.... maar deze man maakt volgens hem geen fouten, want hij is zo vol van hem zelf. Conclusie: mensen als je een hypotheek of iets dergelijks zoekt, kijk dan eerst ff verder dan dit advieskantoor, er zijn genoeg betere adviseurs en ben je al bij hem geweest, controleer dan alles zeer goed, wa

08-05-2019 door Roel

De adviseur is een toegankelijke en vriendelijke adviseur welke maximaal de tijd neemt om je goed te informeren, zowel bij het orienterende gesprek als bij de diverse adviesgesprekken. Alle vragen werden netjes en inhoudelijk beantwoord. De informatie-uitwisseling verliep vlot, waardoor de adviseur in een korte tijd alles voor ons heeft kunnen regelen, waardoor de aankoop van het huis snel rond was. Nadat het hypotheektraject was afgerond, heeft de adviseur ons ook goed geinformeerd over de bestaande verzekeringen (overlijdensrisico, woonlasten, etc) zodat wij prettig en zonder (onbekende) ongedekte risico's kunnen wonen.

01-05-2019 door Mark

Op een vriendelijke wijze deskundig en helder advies gekregen en een goede snelle afhandeling.

26-02-2019 door F Visser

De adviseur is een zeer bekwame hypotheekadviseur en heeft ons super goed geholpen met het regelen van een passende hypotheek. Wij konden alle vragen die we hadden ook tussentijds stellen via de telefoon, e-mail en whatsapp. Alles was voor ons duidelijk en super snel geregeld. Dankjewel adviseur en je team voor jullie goede hulp en het prachtige resultaat.

10-02-2019 door Tjalling

Goede heldere duidelijke uitleg, neemt alle tijd, goed en snel contact, goede hulp, goed en snel regelen van alle zaken. Hypotheek snel rond. Eerlijke adviezen, advies op maat.

11-12-2018 door Anika Alserda

De adviseur heeft zich vanaf het eerste moment dat wij ons orienteerden op de huizenmarkt tot na het moment dat de hypotheek gesloten werd zorgvuldig begeleid en geadviseerd. Dat heeft geleid tot de keuze voor een hypotheek die het meest passend in onze situatie is. De adviseur is nadrukkelijk meer betrokken dan wij bij eerdere aankopen bij andere hypotheekadviseurs ondervonden. Wij kunnen hem aanbevelen als een betrouwbaar adviseur

07-12-2018 door Robert K.

Ontzettend duidelijke uitleg en toelichting. Goede communicatie met ons als klant. Een goed vergelijk van aanbieders ontvangen en een brede advisering met betrekking tot ook randzaken als aflossingsmogelijkheden, verschillende looptijden, bouwdepot (naast natuurlijk de rente-tarieven). Uiteraard is ook ruim op tijd de financiering van onze woning geregeld. Dank adviseur en team!

05-12-2018 door Fam. de Jong

Onze medewerkers

Ben Tardy
Financieel adviseur
Erna Geerlink
Commercieel medewerkster

Dienstverlenings-
documenten

 • AFM 12016588
 • KvK 01088510
 • Kifid 300.012.143
Contact opnemen

Top 5 rentes

Gebaseerd op 20 jaar rentevast met NHG