Bertens Adviesgroep

Bertens Adviesgroep

Adres en contact

Grenssteen 27
4815PP Breda

Diensten

 • Hypotheek
 • Lenen
 • Scheiding
 • Vermogen
 • Verzekering

Openingstijden

 • Maandag 09:00 - 17:00
 • Dinsdag 09:00 - 17:00
 • Woensdag 09:00 - 17:00
 • Donderdag 09:00 - 17:00
 • Vrijdag 09:00 - 17:00

Bertens Adviesgroep

Bertens Adviesgroep is een allround financieel advieskantoor.

Wij luisteren naar u als klant en stellen vervolgens ons advies volledig af op uw wensen. Maatwerk dus! Daarbij hebben wij de beschikking over nagenoeg alle verzekeraars, banken en geldverstrekkers.

Niet alleen zoeken wij voor u naar het beste advies in de markt, ook onze persoonlijke service is van hoogstaand niveau. Uw belang komt op de 1e plaats. U bent tenslotte ons visitekaartje!

Tevens is binnen ons bedrijf gehuisvest Bertens Mediation. Een mediationpraktijk waar u prima terecht kunt voor al uw mediationvraagstukken, (echt-)scheidingen, bemiddeling, etc. Onze specialisatie betreft (echt-)scheidingsbegeleiding. Binnen de praktijk zijn uitsluitend gediplomeerde MfN-registermediators werkzaam.

Neem nu contact op met ons kantoor voor een gratis en vrijblijvende kennismaking en ervaar dat er wel degelijk een advieskantoor bestaat waar persoonlijke aandacht, kwaliteit en service nog bestaan. U bent van harte welkom!

9.6
 • Hypotheek 71
 • Scheiding 10
 • Verzekering 6

Hele vriendelijke mensen, met super eerlijk advies. Halen het onderste uit de kan voor je en geven een super fijn vertrouwd gevoel. Absoluut een aanrader. Voor ons geen andere meer!

24-08-2019 door Cindy

Al enige jaren bij Bertensadviesgroep als heel ‘klein’ klantje met alleen een paar verzekeringen. Desondanks altijd uitstekend geholpen als er iets was. Daarom was het niet meer dan logisch dat ik mijn hypotheekadvies ook graag van Bertens wilde. Hier heb ik geen moment spijt van gehad, een prettig gesprek ter informatie en uitstekend geholpen en begeleid bij de daadwerkelijke financiering. Een aanrader bij uitstek wat mij betreft.

23-08-2019 door Janice Luijkx

Goede adviezen en uitstekende service............................

09-08-2019 door Paul

Een fijne, makkelijk te begrijpen uitleg over hypotheken en alles wat daarbij komt kijken. Zakelijk in combinatie met een ontspannen sfeer en een vleugje humor. Vanaf moment één het gevoel van vertrouwen en dat ik op Bertens Adviesgroep kan rekenen.

25-07-2019 door E.A.M. Dockx

Zeer fijn en goed geholpen en geadviseerd door hun. Staan altijd voor je klaar en zijn erg vriendelijk. Een absolute aanrader om met hun zaken te doen. Super bedankt allemaal.

04-07-2019 door initialen

Adviseur je bent professioneel, betrouwbaar, snel, persoonlijk betrokken en deskundig. Je staat klaar, no nonsens en zorgvuldig. Je hebt me ter zijde gestaan zonder dat het jullie iets op geleverd heeft en blijft me adviezen geven om me te helpen. Bijzonder. Nooit eerder op deze wijze mee gemaakt en zeker niet in de financiële wereld. Bedankt. Ik raad jullie bedrijf aan iedereen aan.

02-07-2019 door Anja Deeben

Kennis van zaken, meedenken, snel en staan er voor je. Prima geholpen en duidelijke uitleg.

08-05-2019 door Erik

De adviseur heeft ons goed begeleid tijdens ons echtscheidingstraject. Hierdoor hebben we goede afspraken kunnen maken over de zowel de financiële zaken als de opvoeding van de kinderen.

08-04-2019 door LP

We werden goed en snel geholpen. Er werd meegedacht over de situatie waarin we ons bevinden. Als er vragen waren kregen we hier snel antwoord op.

29-03-2019 door KG

Ze hebben zich super ingezet voor ons! Heel fijne mensen die goed mee denken en veel regelen.

28-03-2019 door Tvdz

Goede uitleg, maar snel voor mij. Iets achterlaten wat verteld is lijkt me beter.

07-02-2019 door TH

Door wat miscommunicatie onderling heeft de scheiding langer geduurd dan gepland was. Maar dit is snel opgepakt en hersteld. Begeleiding is duidelijk, helder en zeer professioneel. Beide partijen hebben het gevoel serieus genomen te zijn.

04-01-2019 door SB

Wij zijn via kennissen bij Bertens adviesgroep terecht gekomen. Bertens adviesgroep heeft ons netjes geholpen in het (zeer korte) traject en ons van de juiste uitleg en informatie voorzien. Uiteindelijk duurde de oversluiting slechts 6 weken!! Wij zijn erg te spreken over de persoonlijke benadering en de korte lijnen die gehanteerd worden.

31-12-2018 door Ronald.

Heel prettig contact gehad met de adviseur betreft alle documenten die we moesten verzamelen. Alles op alles gezet om voor het einde van het jaar de hypotheek nog rond te krijgen en dat is gelukkig gelukt. Bedankt voor jullie service!

24-12-2018 door Debbie

Zeer goede hulp gehad. hebben alles op alles gezet om zo snel mogelijk onze hypotheek rond te krijgen. zelfs vanuit huis belde de adviseur me nog op om te kijken of alles goed ging. Ik raad dit bedrijf zeker aan als je op zoek bent naar hypotheek adviseur!

04-12-2018 door Chantal en Arno

Wij hebben op advies van onze dochter en schoonzoon een afspraak gemaakt. Zij waren zeer positief over de adviseur. En ze hadden gelijk. Hij heeft voor ons een prima constructie bedacht en uitgevoerd. Wij hadden al vaker contact gehad met een hypotheekadviseur maar niemand kon ons echt helpen. Dus wij raden dit echt aan.

14-11-2018 door Maarten

We werden zelf benaderd door Bertens Adviesgroep omdat we met onze maandelijkse hypotheek kosten een heel stuk lager konden, onze huidige (oude) hypotheek was ook bij hen ondergebracht. Daar zeiden wij geen nee tegen want het scheelt echt honderden Euro's per maand! In het hele traject zijn we netjes geholpen en hebben we een keurig advies gehad. De contacten met het kantoor verliepen uiterst vriendelijk en hebben echt verstand van zaken. Je kan ze altijd bellen of mailen als je nog vragen hebt en krijgt daar ook zeer snel weer een antwoord op. Bertens Adviesgroep is een perfecte partner als het om hypotheken gaat!

05-11-2018 door Rob

Wij zijn fantastisch en persoonlijk begeleid in onze aanvraag voor een hypotheek. Het was geen standaard situatie waardoor het niet eenvoudig was een hypotheek te verkrijgen. Door hun vakkundigheid, hun goede reputatie in de zakelijke markt en hun doortastend optreden is Bertens Adviesgroep erin geslaagd een hypotheek voor ons te verzorgen die prima past binnen onze situatie. Wij zijn hier dolgelukkig mee. Alle hulde voor Bertens Adviesgroep!!!

28-10-2018 door Pierre en Denise

Ik ben al jaren klant bij Bertens Adviesgroep en op vele gebieden hebben ze mij goed geholpen. Nu ook, er wordt oprecht gekeken naar een hypotheekverstrekker die een goed rente heeft en die mede hierdoor het beste aansluit bij mijn wensen op het gebied van de geldverstrekker.

19-10-2018 door C. Aarts

Goed en duidelijk advies. Vroeg duidelijk door en gaf prima informatie.

02-10-2018 door Ton

Onze medewerkers

Joan Swartelé
Commercieel binnendienst medewerker
Barbara van Noort
Commercieel binnendienst medewerker
Corné Bertens
directeur/financieel adviseur/MfN-Registermediator
Esther Bertens-Slabbekoorn
Office manager
Jessica de Jong
Commercieel binnendienst medewerker
Quinty Bertens
Assistent binnendienst medewerker

Dienstverlenings-
documenten

 • AFM 12042715
 • KvK 60334428
 • Kifid 300.015.781
Contact opnemen

Top 5 rentes

Gebaseerd op 20 jaar rentevast met NHG