Binnendijk & van Rijsbergen

Binnendijk & van Rijsbergen

Adres en contact

Ankerplaats 2
2224TX Katwijk

Diensten

 • Hypotheek
 • Lenen
 • Pensioen
 • Vermogen
 • Verzekering

Openingstijden

 • Maandag 08:30 - 17:30
 • Dinsdag 08:30 - 17:30
 • Woensdag 08:30 - 17:30
 • Donderdag 08:30 - 17:30
 • Vrijdag 08:30 - 17:30

Binnendijk & van Rijsbergen

Binnendijk & van Rijsbergen is een jong, enthousiast en betrokken bedrijf. Wij zijn gevestigd in Katwijk, maar voor persoonlijk advies bezoeken wij onze cliënten door het hele land. Als onafhankelijk adviseurs zijn wij op geen enkele wijze verbonden aan een bank of een andere financiële instelling.
9.7
 • Hypotheek 7
 • Verzekering 2

Via dit kantoor onze hypotheek, privé verzekeringen en zakelijke verzekeringen geregeld. Vanaf het eerste moment is het contact erg prettig geweest. Voor de aankoop van ons huis kwamen wij in contact. Tijdens het hele traject écht persoonlijk contact, er wordt echt de tijd genomen voor vragen. De uitleg is duidelijk en in begrijpelijke taal, iets wat ik elders totaal niet zo heb ervaren! De contacten met Ron Pluijter voor de hypotheek verliepen erg soepel! Alles verliep vlekkeloos en alles was ook snel rond. Daarna in contact geweest met Dennis Ouwerkerk voor alle verzekeringen. Mijn persoonlijke situatie is aandachtig bekeken. Dennis kwam met goede en interessante tips. Op onze zakelijke verzekeringen hebben wij nog eens aanzienlijk kunnen besparen ook. Daarbij zijn wij hier ook duidelijk gewezen op risico’s waarvan wij nog nooit eerder op waren gewezen. Complimenten naar het gehele team van BEVR! Ik kan dit kantoor zeker aanraden bij anderen!

08-12-2020 door Joost

Bevr neemt goed de tijd en kan ook in begrijpelijke taal alles uitleggen. Erg goede en snelle communicatie!!

08-12-2020 door Bart

Wij zijn al meerdere malen ontzettend fijn geholpen door Binnendijk & van Rijsbergen. Wij hebben met kundig en professioneel advies van onze hypotheekadviseur van Binnendijk & van Rijsbergen onze hypotheek snel rond gekregen. Daarna kregen wij ook een goed advies over de aanvullende verzekeringen die afgesloten kunnen/moeten worden. Binnendijk & van Rijsbergen levert een uitstekende service, zeker voor iemand die totaal geen verstand heeft van hypotheken en verzekeringen! De adviseurs nemen altijd rustig de tijd voor ons en leggen indien nodig alles nog een 2e of 3e keer uit. Na het professionele advies wordt door het kantoor alle administratieve zorg voor ons uit handen genomen. Kortom, voor hypotheken en verzekeringen ben je bij Binnendijk & van Rijsbergen aan het juiste adres!

26-10-2020 door René Ouwerkerk

Een zeer goede service, heel snelle communicatie en meedenken met de persoonlijke situatie. Ondanks een vrij ingewikkelde hypotheekconstructie heel snel en goed voor elkaar! Goede adviezen ook over aanpalende zaken. Joost kijkt naar het geheel en geeft advies afgestemd op de persoonlijke situatie.

16-09-2020 door Margreet van den Beukel

Hele fijne samenwerking gehad, zeker aan te raden!

17-06-2020 door Esther

Bas, hartelijk bedankt voor je inzet en de prettige en rustige manier waarmee je ons hebt geadviseerd. Van het begin tot het einde was er een goede en duidelijk communicatie en een snelle terugkoppeling. We zijn zeer tevreden en kunnen Bas Pluijter voor 100% aanbevelen!

29-04-2020 door Anoniem

Vanaf het begin tot einde heel prettig, gewerkt met dit bedrijf. Ik kom zeker weer terug!

01-04-2020 door Baalbergen

contact zeer slecht 1 x langs geweest daarna moest ik verschillende keren bellen of hij stukken wilde doormailen. zei terug te bellen waarna ik nog 2 x moest bellen voor hij is terug belde. het laatste wat ik heb gedaan is een mail gestuurd met wat vragen waar ik nooit geen antwoord meer op heb gehad.

20-02-2020 door robert

Komt vriendelijk over, doch is extreem goed in het niks zeggen. Ik had de indruk dat het de beste man niets interesseert. Het contact verliep via de e-mail. Tot een afspraak kwam het nooit. Ook werd er eenzijdig een afspraak gemaakt, zonder te vragen of dit mij uitkwam

17-04-2018 door Evert

Onze medewerkers

Bas Pluijter
Hypotheekadviseur
Bernard Lieverse
Hypotheekadviseur
Jacques van Eck
Hypotheekadviseur
Joost van Rijsbergen
Hypotheekadviseur
Mark Binnendijk
Ron Pluijter
Hypotheekadviseur

Dienstverlenings-
documenten

 • AFM 12015610
 • KvK 28078342
 • Kifid 300.010.571
Contact opnemen

Top 5 rentes

Gebaseerd op 20 jaar rentevast met NHG