Bles & van der Does Financiële Planning

Bles & van der Does Financiële Planning

Adres en contact

Deurningerstraat 224
7522 CL Enschede

Openingstijden

 • Maandag 09:00 - 17:30
 • Dinsdag 09:00 - 17:30
 • Woensdag 09:00 - 17:30
 • Donderdag 09:00 - 17:30
 • Vrijdag 09:00 - 17:30

Bles & Van der Does

Bles & Van der Does zet zich in voor heldere en deskundige financiële dienstverlening. Of dit nu voor de aankoop van een woning, schadeverzekeringen, belastingadvies, vermogensvorming of -overdracht is. U kunt altijd rekenen op het beste advies, afgestemd op uw persoonlijke wensen. Daarom trachten wij om inzicht te krijgen wat u werkelijk nastreeft (life-planning). Daarbij is het vanzelfsprekend dat u betrouwbaarheid, vakkennis en ervaring eist. Onze organisatie streeft een hoog serviceniveau na. Alle medewerkers zetten zich met plezier in voor het belang van onze relaties.
9.8
 • Aankoopmakelaar 1
 • Financiële planning 9
 • Hypotheek 64
 • Verkoopmakelaar 1
 • Verzekering 77

Wij zijn al 10 jaar klant van Bles en van der Does. Eerst voor het afsluiten van onze hypotheek. Vorig jaar hebben we besloten om onze woning te verkopen en een nieuwe woning te kopen. Marco heeft ons met zijn enthousiasme en kennis perfect geholpen met de aankoop van onze nieuwe woning en de verkoop van onze woning. Daarnaast hebben Evert Jan en Karen ons uitstekend geholpen met het verkrijgen van de hypotheek. Wat wij met name als zeer prettig ervaren is het persoonlijke contact.

25-02-2021 door B. Klein Horsman

Tom en zijn team hebben ons goed geholpen met het proces rondom de hypotheek aanvraag en de afwikkeling hiervan. We zijn erg tevreden en raden hem aan bij andere mensen!

22-02-2021 door anoniem

Tom heeft mij goed geholpen in het hele proces, met duidelijke uitleg bij de verschillende mogelijkheden en persoonlijk advies. De hypotheek was snel geregeld. Kortom, erg tevreden.

19-02-2021 door Robin

Uiterst persoonlijke behandeling. Bij Bles en van der Does ben je geen 'nummertje' maar heb je altijd persoonlijk contact. Van begin tot einde van de hypotheekaanvraag prettige begeleiding via een digitaal portaal waarbij bij vragen telefonisch of e-mailcontact snel uitsluitsel biedt.

07-12-2020 door Hans

Evertjan heeft ons uitstekend geholpen met al onze financiële zaken. Al onze verzekeringen en hypotheek op 1 plek al jaren onze beste keus wij zijn zeer tevreden. Een goed samenwerkend team die elke dag voor je klaar staan. voor ons 5 sterren.

28-10-2020 door Fam. Bouwman

In de afgelopen anderhalf jaar hebben Tom, Karin, Daniel, Marco, Henk & Trudy ons fantastisch geholpen en begeleid met het verkopen van ons oude huis / regelen van de hypotheek voor ons nieuwe huis (incl. bouwdepots etc.) / verzekeringen / aanvullende zaken. Dankzij de open en transparante manier van werken van iedereen zijn er geen vervelende verassing ontstaan en werden kleine oneffenheden snel en goed opgelost. Het ontzorgen van ons als klant is als zeer prettig ervaren en is een absolute meerwaarde die Bles & van der Does aan haar klanten biedt

13-10-2020 door Marja en John

Tom is ons een zeer sympathieke, vakkundige, maar vooral uiterst geduldige hypotheekadviseur gebleken, die een luisterend oor een veel begrip voor onze wensen toonde. Bedankt Tom, je bent een kanjer!

20-08-2020 door Paul en Ans

Wij zijn zo blij met iedereen van Bles & van der Does. Ze staan altijd voor je klaar. Veel dank aan Tom. Dankzij hem hebben wij een hele goede hypotheek gekregen.

06-07-2020 door M.W-H.

De gesprekken waren goed afgestemd op onze wensen. We kregen goede adviezen over een financiele wereld waar we zelf ondersteuning zochten in te maken keuzes. De gesprekken vonden in goede harmonie plaats en waren prettig en vertrouwd. Dat heeft geresulteerd in omzettingen van de hypotheek en het totale verzekeringspakket. Alles met goede duidelijke uitleg.

02-07-2020 door D. van de Put

Tom heeft mij zeer duidelijk advies gegeven bij het kiezen van de juiste hypotheek.

06-04-2020 door Rob

Tom heeft tijdens de scheiding mij perfect geadviseerd met de aankoop van mijn huis en afsluiting van mijn hypotheek. Overal werd aan gedacht tijdens deze periode. Ook het sociale aspect werd niet vergeten. Ook het evaluatie gesprek (na een paar maanden) werd mij weer duidelijk dat hij nog goed op de hoogte was van mijn persoonlijke situatie. Echt aan te bevelen. Tom echt bedankt voor het menselijk contact en het juiste advies.

01-04-2020 door Wim

Tom is een goede adviseur die zeer duidelijk is in zijn uitleg, rustig is een goed mensen mens.Ik zal hem zeker aanbevelen, was Bennie Bles gewend maar Tom doet er niet voor onder.

11-03-2020 door C.M.L. hengelo

Tom is een vriendelijke, bijzonder behulpzame adviseur. Hij heeft ons geholpen om met onze, nou niet bepaald standaard situatie, een hypotheek te vinden. We hebben Tom's hulp als bijzonder prettig ervaren. Tijdens het eerste gesprek nam hij direct onze nervositeit weg, en liet zien dat hij echt in oplossingen denkt.

24-02-2020 door Ton

Deze dames hebben zo ontzettend hun best gedaan om het voor ons zo goed mogelijk te regelen. Alle hobbels die op ons pas kwamen, werden door hun deskundig weggepoetst. Het contact was snel en vriendelijk.

27-01-2020 door Fam JP

Goed en verhelderend gesprek gehad met Evert-Jan. Hij heeft alle beren op mijn weg opgeruimd. Goede begrijpelijke uitleg gehad over onze financiële situatie. Wij gaan er altijd met een zeer tevreden gevoel weer huiswaarts.

29-11-2019 door Anja

altijd bereikbaar voor je vragen met duidelijke, heldere antwoorden. prima begeleid in het proces van mijn eerste koophuis. heel blij met de service die geboden is.

12-09-2019 door Edward

Erg prettig ontvangen en geholpen, advies op maat ontvangen en ondersteuning bij veel zaken. Fijn ook dat de lijntjes onderling kort zijn tussen de verschillende disciplines.

09-08-2019 door Marijke

Erg prettig contact en kijkt goed mee naar alle mogelijkheden.

09-07-2019 door Jorg

Geeft goed advies en denkt met je mee over je toekomst!!

21-05-2019 door Krista

Vanaf eerste contact goed gevoel gehad. Medewerkers receptie vriendelijk, flexibel en adequaat. Adviseur duidelijk en goede ideeën. Ben zeer tevreden over de afhandeling.

13-03-2019 door Henk

Onze medewerkers

Sabine Rouw
Sabine de Rouw
Marco Smit
Marco Smit
Jolien Dijk
Jolien van Dijk
Evert-Jan Does
Evert-Jan van der Does
Nancy Wijkamp
Nancy Wijkamp
Tom Kerkhof Jonkman
Tom Kerkhof Jonkman
Henk Kuipers
Henk Kuipers
Karen Kolk
Karen Kolk
Ilse Steghuis
Ilse Steghuis
Erna Meutstege
Erna Meutstege
Marquerette Haar
Marquerette ter Haar
 • AFM 12005619
 • KvK '08110463
 • Kifid 300002911
Contact opnemen

Top 5 rentes

Gebaseerd op 20 jaar rentevast met NHG