De Assurantieadviseur

De Assurantieadviseur

Adres en contact

Leemwierde 176
1353LT Almere

Diensten

 • Hypotheek
 • Lenen
 • Vermogen
 • Verzekering

Openingstijden

 • Maandag 09:00 - 17:00
 • Dinsdag 09:00 - 17:00
 • Woensdag 09:00 - 17:00
 • Donderdag 09:00 - 17:00
 • Vrijdag 09:00 - 17:00

De Assurantieadviseur

DE JUISTE HYPOTHEEK KIES JE MET EEN ERKEND HYPOTHEEKADVISEUR

En wie zijn onze adviseurs dan? Dat zijn wij, Joeri en Milja. Ooit begonnen als assurantieadviseurs, vandaar onze bedrijfsnaam. Tegenwoordig zijn we volledig toegespitst op het verstrekken van onafhankelijk hypotheekadvies. Daarom zijn we ook werkzaam onder ons label AlmereHypotheek. Uiteraard regelen we ook de verzekeringen die bij de aankoop van een huis komen kijken. Onze focus ligt op heldere advisering over jouw financiële mogelijkheden en volledige begeleiding in het aankoopproces. Wij bieden je een volledig pakket tegen een vast tarief!

Ons pakket bestaat uit:

 • eerste gesprek
 • adviesrapport
 • aanlevering stukken (digitaal)
 • controle koopovereenkomst
 • aanvragen bankgarantie
 • aanvragen Taxatierapport
 • overlijdensrisicoverzekering
 • woonlasten beschermer
 • bewaken termijnen

Wil je meer weten? Neem contact met ons op 085-0220552 of info@assurantie-adviseur.com

9.8
 • Hypotheek 46
 • Lenen 1
 • Verzekering 1

Very helpul both Mr. Joeri Borrius and Mvr. Milja Borrius. Would recommend them to anyone who is looking for mortgage. Keep up good work, proud of you both. Regards, Chirag

07-10-2019 door C R Birje

Zeer goed geholpen. Goede communicatie. Denken echt mee .

20-07-2019 door Marianne

Voor de 2e keer heb ik via de adviseurs de papierwinkel geregeld voor de aankoop van een huis. Net als de 1e keer, is het weer goed bevallen. Ze zijn beiden goed bereikbaar, staan voor mijn gevoel altijd voor je klaar als je vragen hebt en de gehele procedure is snel verlopen. Ze hebben beiden heel veel kennis, en dat is erg prettig en geeft heel erg veel vertrouwen. Als ik een heel klein puntje van feedback mag noemen, is dat ik dit keer een persoonlijk gesprek heb gemist. De eerste keer kwam de adviseur nog echt langs, en kon je de zaken even face to face bespreken, ik merk dat ik dat zelf als heel prettig ervaar. Omdat ze een zeer goedlopend bedrijf runnen, was daar dit keer minder ruimte voor. Geen wereldramp, en dat kan natuurlijk ook persoonlijk zijn. In ieder geval een aanrader, mochten we ooit weer een huis verkopen/kopen, komen we zeker weer bij jullie! Nogmaals dank voor al jullie hulp!

05-07-2019 door Vera en Pascal

Deskundig, flexibel, snel in reactie en duidelijk in advies

05-07-2019 door Heidi

Zeer goed geholpen door de adviseur. Wij konden hem altijd bereiken voor vragen en onder grote tijdsdruk is onze financiering toch geregeld.

04-07-2019 door Daan

Joeri en Milja zijn heel behulpzaam en nemen alle tijd voor je zonder hun had het denk ik nooit gelukt ik ben super blij met alle hulp, maar ook hoe makkelijk het contact verloopt en alle vragen beantwoord worden dikke 10 !! ik zal iedereen Joeri en Milja aanraden

21-06-2019 door Ghislaine

De adviseur heeft ons uitstekend geholpen met het verkrijgen van een goede hypotheek. Toen er vertraging ontstond heeft zij lange avonden gemaakt om deze weer in te halen en alle partijen bereidt te krijgen om de aanvragen met spoed te behandelen. Wij zijn zeer tevreden!

17-05-2019 door Ivar

De adviseurs helpen ons al jaren met financieel advies. Bij ons voelde het vanaf dag 1 meteen betrouwbaar. Ze geven goed advies en het is niet iemand die je zomaar wat probeert aan te smeren. Wij zijn ook deze keer weer erg blij dat ze ons hebben geholpen met het oversluiten van de hypotheek. Je kunt altijd terecht met vragen. Het is fijn iemand te kennen die verstand van zaken heeft.

28-02-2019 door Mark en Monique

Wij zijn goed geholpen bij de adviseurs. Werd allemaal goed uitgelegd. Het enige wat wij miste was een persoonlijk gesprek bij het afsluiten van de hypotheek. Maar voor de rest alles prima geregeld

13-02-2019 door Ronald

Dankzij de adviseur en de rest van het team binnen een maand de hypotheek rond kunnen krijgen voor ons droomhuis, zelfs tijdens de kerstdagen is er contact met ons gehouden en van alles geregeld. Wij hadden ons geen betere begeleiding en communicatie kunnen wensen!

07-02-2019 door Marissa

Eind 2018 zijn wij verhuisd naar onze nieuwe woning. Daarvoor hadden wij een nieuwe hypotheek met overbrugging nodig. Ons oude huis stond nog niet in de verkoop dus vooral de overbrugging was belangrijk. We hadden al een gesprek gehad bij een andere adviseur maar die gaf aan dat het niet mogelijk was. Zelf hebben wij op zich genoeg parate kennis dus daar lieten wij het niet bij zitten. Bij de Assurantieadviseur bleek het zoals zelf in geschat wel degelijk mogelijk. We moesten een hoop info aanleveren, meer dan nodig voor je gevoel, maar doordat de Assurantieadviseur in 1x een compleet dossier aanlevert bij de bank is de aanvraag in 1x akkoord geweest! Ondanks de korte financieringsperiode bij de verkoper van ons nieuwe huis en een tussentijdse vakantie hebben de adviseurs het in orde gekregen binnen de tijd. Nogmaals dank!

05-02-2019 door Jordi H.

Betrof een Hypotheekaanvraag die super snel is opgepakt en afgehandeld. Verder heldere afspraken en altijd bereikbaar.

19-12-2018 door PvdB

Het process in aanloop van het aanvragen van de hypothook was erg fijn vragen werden snel en goed beantwoord. na het aanvragen en afronden kon ik ook altijd terecht met een vraag over de hypotheek. Heel erg bedankt.

18-12-2018 door michael

AANRADER! Dit hypotheekadviesbureau heeft er binnen zeer korte tijd voor gezorgd dat onze aflossingsvrije hypotheek omgezet is in een voor ons gunstige hypotheekvorm. Zeer persoonlijk, snelle en vakkundige be- en afhandeling van alle zaken. Zeer korte lijnen zowel telefonisch als via de mail met beide adviseurs die makkelijk en snel te bereiken waren op ieder tijdstip. Dus: Hypotheekadvies nodig? Ga naar de Assurantieadviseur. Nogmaals bedankt!

02-11-2018 door Jack en Joke

Duidelijk, alles snel regelen, vriendelijk, de adviseurs zijn zeer vakkundige mensen,persoonlijke begeleiding en professioneel. Wij waren zeer tevreden met de service. De Assurantie hypotheekadviseur is zeker een aanrader! Hartstikke bedankt.

28-10-2018 door R

De adviseur heeft vanaf het eerste moment met ons duidelijk gecommuniceerd over de mogelijkheden en heeft ons geprobeerd gerust te stellen bij het kopen van een prachtige woning. Een collega heeft ons duidelijke en een uitgebreid uitleg gegeven over het gehele proces.We werden steeds op de hoogte gebracht van de ontwikkelingen. Onze vragen werden naar tevreden beantwoordt zelfs buiten kantooruren stonden zij voor ons klaar. Dat service waarderen wij enorm!. Allebei nogmaals hartstikke bedankt voor alles!

28-10-2018 door A

Een top adviseurbureau waar andere hypotheekadviseurs het opgaven ging dit bureau gewoon door tot het einde (geslaagd). Een goede tip dit bureau de (assurantieadviseur)doet meer dan ze hoeven te doen.

22-10-2018 door Dennis

Het hele proces is voor mij een beetje abacadabra, de adviseurs legden me het proces goed uit en wisten al mijn vragen te beantwoorden. Ik had binnen no-time een hypotheek, waar ik enorm blij mee ben!

22-10-2018 door Stefan

Ik ben meer dan tevreden. Mijn dossier was echt ingewikkeld (2 werkgevers, ort, eigen geld etc) en zou door veel banken zonder opgaaf van reden worden afgewezen. De adviseur heeft alles inzichtelijk en verklaarbaar gemaakt om het op de juiste manier aan te bieden aan een geschikte bank. En zij hebben het voor elkaar gekregen dat ik mijn droomhuis kon kopen. Het zijn echte vakmensen en denken mee vanaf het begin tot eind. Reageren snel als je vragen hebt en nemen je alles uit handen. Ben super blij dat ik met hun in zee ben gegaan. Dus als je hypotheek aanvraag geen standaard aanvraag is zou ik contact opnemen. Bedankt!

19-10-2018 door Nina

De adviseurs hebben ons erg goed geholpen met het oversluiten van onze hypotheek. Ondanks dat er veel haken en ogen aan zaten hebben zij het toch voor elkaar gekregen. Het contact was ook heel erg fijn, wij raden ze aan iedereen aan.

02-10-2018 door Inge

Onze medewerkers

Joeri Borrius
financieel adviseur
Milja Borrius
adviseur schade/backoffice

Dienstverlenings-
documenten

 • AFM 12004877
 • KvK 39082612
 • Kifid 300.002.297
Contact opnemen

Top 5 rentes

Gebaseerd op 20 jaar rentevast met NHG