De Roos Van Renswouw

De Roos Van Renswouw

Adres en contact

Westzijde 318
1506GJ Zaandam

Diensten

 • Belasting
 • Hypotheek
 • Lenen
 • Verzekering

Openingstijden

 • Maandag 08:30 - 17:00
 • Dinsdag 08:30 - 17:00
 • Woensdag 08:30 - 17:00
 • Donderdag 08:30 - 17:00
 • Vrijdag 08:30 - 17:00

De Roos Van Renswouw

De Roos van Renswouw is een 100% onafhankelijk financieel dienstverlener. Wij werken samen met nagenoeg alle aanbieders van verzekeringen, hypotheekaanbieders en overige financiële diensten. Wij vergelijken op basis van voorwaarden en prijs de verschillende aanbieders, en kiezen samen met u welke aanbieder het beste bij u past. Nu én met het oog op de toekomst.

Wij werken anders dan veel van onze collega's. Wij verkopen geen verzekeringen via Internet en adviseren geen mensen die wij niet kennen. Persoonlijk contact is bij ons verplicht. Wij adviseren en bemiddelen op het gebied van verzekeringen, hypotheken, pensioenen en financiële planning.

Wij zijn uitgeroepen door Independer.nl tot 'Beste Hypotheekkantoor 2017' in de regio. Wij zijn enorm trots op deze prijs.

Kom vrijblijvend bij ons langs voor een intake gesprek waarin wij elkaar leren kennen en bekijken wat we voor u kunnen betekenen.

9.7
 • Aansprakelijkheidsverzekering 15
 • Arbeidsongeschiktheidsverzekering 7
 • Bedrijfsschadeverzekering 12
 • Belasting 10
 • Hypotheek 114
 • Lenen 3
 • Pensioen 1
 • Verzekering 133
 • Verzuimverzekering 1

Mike begon met mijn situatie goed in kaart te brengen om een passende polis te vinden.Gedurende het traject wees hij mij op de belangrijkste zaken en achteraf nam hij contact met mij op om te checken of mijn risico's nog steeds gedekt werden.

15-11-2019 door Frank

Goed advies en snelle reactie en actie. Ook de snelheid waarmee alles geregeld was is top.

13-11-2019 door Anoniem

Christiaan geeft een heldere uitleg en eerlijk advies. Niet alleen over de hypotheek, maar ook over de randzaken die geregeld moeten worden. Ook in onze 'lastige' situatie heeft hij een hypotheek geregeld, zodat wij in een heerlijk huis kunnen wonen binnenkort.

13-11-2019 door M. Muller

Raymond was deskundig en probleemoplossend (maatwerk). Plus vasthoudend en snel in de communicatie.

12-11-2019 door Roald

Zeer positieve ervaring gehad met De Roos Van Renswouw en Christiaan specifiek. Heldere uitleg, korte lijntjes en snelle actie. Zou deze adviseur dan ook bij iedereen aanraden!

07-11-2019 door J. Kat

Christiaan heeft ons goed geholpen en ook alle opties laten zien. Ook gaf hij bij de verschillende opties meteen de voor en nadelen aan. Samen hebben wij een besluit genomen en dit heeft hij samen met Yvonne tot de puntjes geregeld.

06-11-2019 door Fidel Lopes

Zeer bekwaam adviseur die alles uit handen neemt. Toppers!

05-11-2019 door T.B.

Christiaan adviseert ons al enige jaren. Bij de start hebben we samen de doelen besproken. Zowel op korte als op lange termijn. Alle aanpassingen die we ondertussen hebben willen uitvoeren worden altijd ten opzichte van de eerder gestelde doelen uitgevoerd. CHristiaan communiceert duidelijk en oprecht over. Hij is er voor de klant!

03-11-2019 door Mark

Vriendelijke en duidelijke uitleg. Wilt er zeker van zijn dat we het allemaal goed begrijpen Zoekt goed uit wat voor ons het beste is. Wij zijn erg tevreden over zijn werkwijze

25-10-2019 door Y vd velden

Het is hier echt super geregeld. Vriendelijk, persoonlijk, altijd meedenken en er wordt net zo lang gepuzzeld tot ze weer die beste oplossing voor ons hebben. Cijfers worden verhalen die ik snap, en saai wordt opeens leuk hier!

23-10-2019 door Stacey

Lidia kon al onze vragen snel en kundig beantwoorden en regelen voor ons. Zelfs nadat we nog een keer belde om de datum eerder in te laten gaan.

22-10-2019 door Gerben

Geeft zakelijk en juiste info. Tevens goede feedback.

21-10-2019 door V.R.

Prettige en heel kundige aanpak. Onze situatie was niet standaard en Christiaan en Yvonne hebben meer dan hun best gedaan alles voor de deadline rond te krijgen.

20-10-2019 door Maud

Duidelijke uitleg en vragen werden goed beantwoord

18-10-2019 door Peter

Al sinds jaar en dag klant bij De Roos Van Renswouw en Raymond Kruiver is onze vaste adviseur. De gesprekken verlopen altijd zeer prettig en hij neemt de tijd voor je. Fijn om zo'n goede adviseur te hebben.

17-10-2019 door Mark

Een zeer bevlogen adviseur. Het waren goede gesprekken met zeer goede adviezen, hij gaf ons een goed inzicht in de te volgen procedure.

17-10-2019 door Wim en Annegé

Duidelijke uitleg over verschillende hypotheek producten. Gaf goed inzicht in besteedbaar inkomen na aftrek van alle hypotheeklasten. Keek goed naar gezinssituatie, pensioen, levensfase en levensstijl. Dit alles tezamen gaf een passende hypotheek voor onze nieuwbouwwoning.

15-10-2019 door SG

De dienstverlening heb ik ervaren als adequaat, vriendelijk en klantgericht.

15-10-2019 door RL

Ik schrijf niet snel een review over afgenomen dienstverlening, dit kon ik nu niet achterwegen laten omdat ik zeer enthousiast ben over de professionele, vriendelijke en transparante dienstverlening van De Roos van Renswouw. Het advies over en het afsluiten van onze hypotheek gebeurde heel deskundig en overzichtelijk. Ook de nazorg is heel prettig, ik kon achteraf nog terecht voor vragen en kreeg snel en duidelijk antwoord. Ik ben super goed geholpen en heel tevreden over de adviseur Christiaan en beveel hen van harte aan! Vooral de goede en heldere communicatie en kundigheid over de hypotheekmarkt viel positief op! Zonder de hulp van Christiaan was onze (iets wat bijzondere) financiering zeker niet rond gekomen met het resultaat wat we nu hebben behaald. Ook wel credits aan het secretariaat, want deze dame heeft tevens geholpen om het proces spoedig te laten verlopen. Ik ga DRVR (en dan specifiek Christiaan) vanaf nu bij al mijn vrienden en familie aanraden.

15-10-2019 door Ronald

Ik vind iedereen bij de Roos van Renswou zeer behulpzaam en zeer betrokken.

15-10-2019 door Sebastiaan Keijzer

Onze medewerkers

Anouk Lust
Administratie
Chris Heijne
Financieel Adviseur
Christiaan Heijne
Financieel Adviseur
Ingrid van Weerden
Schade Expert
Jeréll Roos
Hypotheekadviseur
Joyce van Buuren
Bedrijfsverzekeringen
Lidia Driegen
Particuliere Verzekeringen
Mike Vogelaar
Bedrijfsverzekeringen
Raymond Kruiver
Hypotheekadviseur
Rene van Vliet
Particuliere Verzekeringen
Yvonne Roovers
Hypotheekondersteuning

Dienstverlenings-
documenten

 • AFM 12011594
 • KvK 34227199
 • Kifid 300.007.778
Contact opnemen

Top 5 rentes

Gebaseerd op 20 jaar rentevast met NHG