De Roos Van Renswouw

De Roos Van Renswouw

Adres en contact

Westzijde 318
1506GJ Zaandam

Diensten

 • Belasting
 • Hypotheek
 • Lenen
 • Verzekering

Openingstijden

 • Maandag 08:30 - 17:00
 • Dinsdag 08:30 - 17:00
 • Woensdag 08:30 - 17:00
 • Donderdag 08:30 - 17:00
 • Vrijdag 08:30 - 17:00

De Roos Van Renswouw

De Roos van Renswouw is een 100% onafhankelijk financieel dienstverlener. Wij werken samen met nagenoeg alle aanbieders van verzekeringen, hypotheekaanbieders en overige financiële diensten. Wij vergelijken op basis van voorwaarden en prijs de verschillende aanbieders, en kiezen samen met u welke aanbieder het beste bij u past. Nu én met het oog op de toekomst.

Wij werken anders dan veel van onze collega's. Wij verkopen geen verzekeringen via Internet en adviseren geen mensen die wij niet kennen. Persoonlijk contact is bij ons verplicht. Wij adviseren en bemiddelen op het gebied van verzekeringen, hypotheken, pensioenen en financiële planning.

Wij zijn uitgeroepen door Independer.nl tot 'Beste Hypotheekkantoor 2017' in de regio. Wij zijn enorm trots op deze prijs.

Kom vrijblijvend bij ons langs voor een intake gesprek waarin wij elkaar leren kennen en bekijken wat we voor u kunnen betekenen.

9.7
 • Aansprakelijkheidsverzekering 15
 • Arbeidsongeschiktheidsverzekering 7
 • Bedrijfsschadeverzekering 14
 • Belasting 10
 • Hypotheek 147
 • Lenen 4
 • Pensioen 2
 • Verzekering 150
 • Verzuimverzekering 1

Zeer snelle respons inzake deze schade, helemaal top

20-02-2020 door Ray

Zeer terzake kundig. Geeft meerdere mogelijkheden met het budget.

14-02-2020 door P.Roos

Wij voelden ons geholpen en geborgen door een professional en werden zo goed als mogelijk ontzorgd. Daarbij werden wij erg vriendelijk te woord gestaan en begeleid, zowel op financieel als persoonlijk vlak. Raymond hielp ons fantastisch bij het verkrijgen van een passende hypotheek en belangrijke randzaken. Hierdoor was het huis al snel gekocht. In de toekomst zouden wij zeker weer zaken doen met Raymond Kruiver!

14-02-2020 door PCSM

Goed uitgelegd welke verzekering wel nodig en welke niet. Verder regelt hij ook alles goed voor mij, oude verkering afzeggen en nieuwe afsluiten.

12-02-2020 door Ria

Snelle, duidelijke en fijne afhandeling. Zeker aan te raden.

10-02-2020 door Mark

Ben super goed en snel geholpen met het verzekeren van mijn Nagelsalon.Kreeg bij het eerste gesprek al gelijk een goed gevoel.

09-02-2020 door Sina Exclusive Nails

Raymond heeft ons bijgestaan bij de aankoop van ons eerste huis 20 jaar geleden en sinsdien bij het meermaals omzetten van de hypotheek ivm bv dalende rentepercentages etc. om de hypotheekkosten zo minimaal mogelijk te houden wat geresulteerd heeft in een mooie overwaarde! Raymond is zeer vakkundig, super behulpzaam, en fijn om mee te werken.

09-02-2020 door Cinthia

Altijd zeer correct ,snel en vooral duidelijk en daarbij erg vriendelijk en geduldig.

08-02-2020 door JdA

Voor financieel advies zijn wij langs geweest bij Jerell. We hebben verschillende afspraken gehad en ondanks de enorme drukte op de financiële markt heeft hij steeds ruim de tijd voor ons genomen om alles goed door te spreken. Het is een fijn kantoor om zaken mee te doen en ook via de telefoon en de mail word je goed en snel geholpen.

08-02-2020 door S

Geweldig advies gegeven aangaande aankoop eeuwigdurende erfpacht, alsmede het doornemen van alle documenten en notariële aktes. Zoals gewend van de Roos van Renswouw is hun kennis en vakkundigheid fantastisch en geeft men het volledige vertrouwen om met een gerust hart wederom een grote stap te durven maken op een spannend besluit in ons leven. Sinds medio het jaar 2000 dat de Roos van Renswouw al onze zaken regelt en ons keer op keer bijstaat in het nemen van moeilijke keuzes. Jeréll Roos heeft ons dan ook wederom weer fantastisch geholpen in deze de afkoop van de eeuwig durende erfpacht van onze woning.

07-02-2020 door A.Muusse

Altijd als wij een hypotheek- of verzekerings technische puzzel hebben gaan wij daarvoor al Jaren naar Raymond toe. Ramond is wat ons betreft zeer bedriven in het oplossen van dergelijke puzzels. Zo hebben wij onze huidige, 1000stukjes tellende, hypotheek puzzel aan hem voorgelegd. In een ontspannen gesprek is de puzzel bekeken en toegelicht. Raymond is daarop aan de slag gegaan en daarna gekomen met meerdere oplossingen voor de puzzel. Alle oplossingen netjes toegelicht met voor- en nadelen, om zo een goede voor ons goede beslissing te nemen. Tijdens het verere verloop van het traject op de hoogte gehouden van de voortgang. totdat wij de melding kregen om kofie te gaan drinken bij de notaris, prima geregeld. Ik kan niks negatiefs verzinnen over hoe dit hele process verlopen is. Heel erg blij mee. Doordat wij Raymond al enige tijd kennen is het voor ons ook prettig om te weten een vraag in goede handen is en wij een goed en eerlijk advies krijgen.

07-02-2020 door Donnee Basseleur

Top advies gekregen m.b.t. een nieuwe bootverzekering. Duidelijke uitleg gekregen wat daarvoor nodig is. Snel geregeld.

05-02-2020 door Ary

Raymond denkt altijd actief met ons mee. Hij is in staat om de opties die op tafel liggen altijd helder uit te leggen en daarbij verplaatst hij zich goed in onze situatie. Dat werkt heel fijn. Daarnaast is Raymond gewoon een aardige vent.

04-02-2020 door Albert

Echt een super gesprek gehad heel goed uit gelegd hele fijne gesprekken gehad zeer tevreden zal hem ook zeker voorstellen aan familie en vrienden

04-02-2020 door Dubois

Prettige en deskundige hulp geboden. Bovendien zeer snel gehandeld en proactief gezocht naar de beste en voordeligste optie voor mij als klant.

04-02-2020 door H. de Jonge

Alle tijd genomen, goed advies en naar alle tevredenheid.

04-02-2020 door JH

top gewerkt echt alles voor ons geregeld echt heel erg bedankt

29-01-2020 door R C

Voortreffelijke en kundige begeleiding bij oversluiting hypotheek. Vanaf de eerste intake, waarbij zorgvuldig besproken werd wat de klant voor zich zag, tot en met de afronding, snelle en zorgvuldige afhandeling van de procedure. Geen haast bij de gesprekken, steeds inzage in mogelijkheden en overzichten. Goede uitleg van de kosten en consequenties van deze nieuwe hypotheek. Zeer tevreden en dankbaar, dus.

28-01-2020 door Prof. dr. J.H. de Wit

Goed advies, doen alles voor je om er een zo gunstig mogelijke hypotheek uit te halen, vriendelijk, behulpzaam, attent, meedenkend. Kortom een perfecte hypotheekadviseur. Raymond bedankt voor alles!!!

24-01-2020 door Panos

Altijd bereid om advies te geven, problemen worden goed opgelost. Er is nooit iets teveel. Deze adviseur is al tientallen jaren " mijn " adviseur.

22-01-2020 door Bernd

Onze medewerkers

Anouk Lust
Administratie
Chris Heijne
Financieel Adviseur
Christiaan Heijne
Financieel Adviseur
Ingrid van Weerden
Schade Expert
Jeréll Roos
Hypotheekadviseur
Joyce van Buuren
Bedrijfsverzekeringen
Lidia Driegen
Particuliere Verzekeringen
Mike Vogelaar
Bedrijfsverzekeringen
Raymond Kruiver
Hypotheekadviseur
Rene van Vliet
Particuliere Verzekeringen
Yvonne Roovers
Hypotheekondersteuning

Dienstverlenings-
documenten

 • AFM 12011594
 • KvK 34227199
 • Kifid 300.007.778
Contact opnemen

Top 5 rentes

Gebaseerd op 20 jaar rentevast met NHG