Echt Hypotheekadvies

Echt Hypotheekadvies

Adres en contact

Ursulinenplein 11
6101DN Echt

Diensten

 • Financiële planning
 • Hypotheek
 • Verzekering

Openingstijden

 • Maandag -
 • Dinsdag 09:00 - 17:30
 • Woensdag 09:00 - 17:30
 • Donderdag 09:00 - 17:30
 • Vrijdag 09:00 - 17:30

Echt Hypotheekadvies

Een kantoor waar je kunt kiezen uit meer dan 20 geldverstrekkers en verzekeraars. Het persoonlijk contact staat voorop en afspraak is afspraak. U heeft de mogelijkheid om binnen 24 uur een afspraak te hebben met een van onze adviseurs. Het eerste oriënterende gesprek is geheel vrijblijvend en kosteloos. Dus wilt u Écht Hypotheekadvies dan zit u bij ons goed.
10
 • Hypotheek 18
 • Verzekering 1

Wij hebben via Echthypotheekadvies onze hypotheek en verzekeringen voor het nieuwe huis, en oude huis, in orde laten maken. Wij hebben alleen maar lof over hoe goed alles geregeld is. Shafieq neemt zich alle tijd en reageert snel als je vragen hebt over de aktes. Wij raden dit kantoor dan ook met volle overtuiging aan en geven het een dikke tien.

23-04-2021 door J Janssen

Shafieq is clear about his advises and think from customer point of view. He is fast, proactive and professional in arranging the mortages. Happy with this corporation.

15-04-2021 door Liping

Ik ben zeer tevreden over Echt Hypotheekadvies en Shafieq Djalielie in het bijzonder. Heldere uitleg, bereikbaar wanneer ik vragen had en alles keurig verlopen. Een aanrader.

07-04-2021 door Steven

Shafieq is kundig, goed bereikbaar, proactief en een doorpakker. In no-time was onze hypotheek geregeld. Hij adviseert oprecht en geen vraag is hem teveel. Wij komen zeker bij Echt Hypothekadvies terug!

20-02-2021 door Teun

Shafieq staat altijd voor je klaar en denkt altijd met je mee. Het was en zeer prettige samenwerking met goede en snelle communicatie. In de zomervakantie heeft Shafieq wegens vakantie ons dossier tijdelijk overgedragen aan Ralph. Hier hebben we niets van gemerkt. Iedereen was overal goed van op de hoogte.

08-01-2021 door Oksana

Bij de eerst gekozen hypotheekvorm bleek er een addertje onder het gras te zitten. Voor het bedrag in depot kreeg je.een lagere rente dan voor het bedrag dat je moet betalen voor de hypotheek. Dat was niet interessant bij een nieuw te bouwen woning, want dan betaal je al netto rente vanaf het begin. Misschien iets te technisch voor de gemiddelde lezer, maar Shafieq vond een andere hypotheek in ons geval verstandiger.....en maar goed ook. Verder is hij kundig, uiterst correct en een afspraak is bij hem ook een afspraak. En, indien nodig, staat hij je te woord buiten zijn kantooruren. Een aanrader.

04-11-2020 door Mart

Wij hebben super goed advies op maat gekregen en bij alles hulp van Shafieq. Wij konden ieder moment terecht bij Shafieq, en wij kregen ook meteen antwoord. Shafieq heeft alles perfect geregeld wat betreft hypotheek en het afsluiten en omzetten van verzekeringen. Er werd aan alles gedacht en wij kregen ook goede uitleg. Zeker een aanrader! Top service.

29-10-2020 door Sharon

Zeer goed geholpen met kundig advies en snelle reacties.

03-08-2020 door Jeroen

Kundig advies en zeer goede service, gaan overal snel achter aan om alles keurig te regelen.

24-06-2020 door Mark

Al bij het eerste gesprek straalde Shafieq al zoveel vertrouwen en eerlijkheid uit en dat is later ook wel gebleken. Shafieq heeft kennis van zaken, heeft heel veel geduld, komt zijn afspraken na en heeft alle tijd voor de klant tot zelfs in het weekend. Mijn hypotheekaanvraag was in mijn situatie best ingewikkeld maar Shafieq heeft dit werkelijk fantastisch en in helder overleg gedaan in goede communicatie. Shafieq is er voor jou en heb je advies nodig, ik kan Shafieq van harte aanbevelen.

12-05-2020 door Jan

Very Professional, helped us with everything from A to Z. We have received the mortgage withing a month, and the house keys in the next month. I definitely recommend him and this company.

11-05-2020 door Marcin

Zee netjes. Correct en kom5 met reeel pla; van aanpak omtrent hypotheek

08-05-2020 door Eerlijk advies

Top service, en echt advies op maat. Heel tevreden over hoe snel en naukeurig Shafieq en Ralph te werk gingen. Op aanraden van een vriend hierna toegestuurd en absoluut geen spijt van.

30-04-2020 door Justin

Shafieq kwam met een goede oplossing voor onze hypotheekvraag. Hij wist meteen de juiste uitleg te geven en ons bij de hand te nemen om dit best wel ingewikkelde financiële plan te realiseren. Kundig en zeer toegankelijk. Hij reageert snel op vragen (zelfs op zaterdagavond kregen we antwoord!) en is geduldig. Compliment voor Shafieq en zijn collega's. Ook met Geert hebben we in de beginfase goed contact gehad en oriënterende gesprekken gevoerd. Toen hij voor een andere werkkring koos, nam Shafieq zijn taak over.

10-04-2020 door WV

Onze ervaring met Echt Hypotheekadvies, beter gezegd met Shafieq, is, eerlijk, betrouwbaar, snel reageren en ageren, objectief, kundig, ervaren, meedenkend, maakt het plaatje passend, flexibel en prettig in de omgang. Shafieq biedt ingewikkelde materies en teksten aan in begrijpelijke taal zodat je zelf de juiste vragen kunt stellen om jouw eigen situatie te kunnen waarborgen. Voor iedereen die een passende oplossing zoekt voor zijn of haar situatie raadt ik Shafieq aan!

11-02-2020 door Chantal

Wij zijn zeer goed geholpen door shafieq. Echt een aanrader. Heeft ons zeer goed begeleid in de hypotheek, en tot in de puntjes uitgewerkt. Zeer vriendelijk, heel goed bereikbaar.

23-09-2019 door Natascha vanwersch

De adviseur geeft duidelijke adviesen in jippie en janneke taal , heeft humor en is zeker gedreven in zijn werk. Zowel als voor de klant maar houdt ook het zakelijke aspect voor ogen.

05-01-2017 door S.E.M Nefkens

Ik had al een vragen lijst ingevuld, maar dit wilde we toch nog even kwijt. De adviseur heeft ons niet alleen geholpen met hypotheek/verzekeringen. Hij heeft ons ook begeleid met het verwerpen van de erfenis van mijn ouders (die op zeer korte mijn zijn overleden), we wisten totaal waar we moesten zijn…de adviseur heeft ons hier van begin tot het eind mee begeleid en we hebben het verworpen goed gekeurd gekregen.

05-01-2017 door Hennie Tissen

Goede en duidelijke uitlecht...we zijn goed door de adviseur begeleid.

05-01-2017 door Hennie Tissen

Onze medewerkers

Geert Verschueren
Financieel Adviseur
Shafieq Djalielie
Financieel Adviseur
Ralph Beunen
Financieel Adviseur

Dienstverlenings-
documenten

 • AFM 12046080
 • KvK 64815420
 • Kifid 300.017.224
Contact opnemen

Top 5 rentes

Gebaseerd op 20 jaar rentevast met NHG