Financieel Raadhuis Dieren

Financieel Raadhuis Dieren

Adres en contact

Lindelaan 10
6951DJ Dieren

Diensten

 • Hypotheek
 • Vermogen
 • Verzekering

Openingstijden

 • Maandag 08:30 - 17:30
 • Dinsdag 08:30 - 17:30
 • Woensdag 08:30 - 17:30
 • Donderdag 08:30 - 17:30
 • Vrijdag 08:30 - 17:30

Financieel Raadhuis Dieren

Wie op zoek is naar totale begeleiding op het gebied van hypotheken, verzekeringen en kredieten kan bij Financieel Raadhuis terecht. Financieel Raadhuis biedt al bijna 20 jaar onafhankelijk en deskundig financieel advies aan zowel particulieren als zelfstandigen. Financieel Raadhuis heeft een kantoor in Zutphen en Dieren.

André Mosch is de allround adviseur die het kantoor in Dieren bemant. André is dankzij zijn vele jaren ervaring voor velen al een vertrouwd gezicht. Als echte Dierenaar kent hij de regio als geen ander.

André: “Wij kunnen snel schakelen en een afspraak kan altijd op korte termijn. Adviesgesprekken kunnen bij ons zowel op kantoor of, als je dat liever hebt, bij jou thuis plaatsvinden. Wij zijn niet gebonden aan welke geldverstrekker dan ook, maar kunnen wel met vrijwel elke verstrekker zakendoen. Wij zullen de tarieven van alle aanbieders inzichtelijk maken. Als vanzelfsprekend kijken wij daarbij scherp naar de voorwaarden die bij deze tarieven horen.”

9.8
 • Hypotheek 48

André Mosch heeft ons goed geïnformeerd over de mogelijkheden om zo tot een goede keuze te kunnen komen welke hypotheek het best bij ons past. De verdere afwikkeling heeft hij helemaal voor ons geregeld, zodat wij onze handen vrij hadden voor ons werk. Prima, want wanneer je zelf overal achteraan moet, ben je veel tijd kwijt. Even een tussentijdse berekening van de toekomstige maandlast wanneer je in een "biedingsproces" zit is ook iets wat hij direct deed. Heel goed want niemand wil, dat als de zaak eenmaal is gedaan, er pas achter komen dat de maandlast hoger is dan gewenst. Ik kan Financieel Raadhuis aan iedereen aanraden en onze ervaring met André Mosch is zeer goed.

22-05-2020 door Maarten Kuipers

Andre heeft voor ons de juiste hypotheek gezocht, passend bij onze situatie. Hij heeft veel financiele kennis en heeft voor ons alle gunstige voordelen benut.

28-04-2020 door BW

Nette ontvangst, goede uitleg, begeleiding en goed resultaat.

26-04-2020 door Harrie

Duidelijk en open advies. Alles via zijn computer heeft hij ons laten zien over verschillende mogelijkheden van hypotheek.

23-04-2020 door JFV

Duidelijke toelichting en regelmatig contact. Goed bereikbaar

22-04-2020 door Sharon

Prima info en prima gesprek, snelle service. Tip geef per mail door welke stappen gezet worden.

21-04-2020 door AM

Deze man is goed op de hoogte van alle mogelijkheden, die er zijn. Hij geeft eerlijk advies. Probeert het maximale er uit te halen tegen de minste kosten. Daarnaast regelt hij alles voor je, van eerst gesprek tot en met de notaris. Om maar te zeggen "Het kost een paar centen, maar daar heb je wel wat voor". Bedankt André.

30-03-2020 door Bewoner van Klein Mokum

Persoonlijk advies op maat. Neemt de tijd voor je. Reageert snel en adequaat op vragen.

10-02-2020 door Ronald en Kathinka

Prima geholpen ons droomhuis te kopen. Communicatie liep goed en simpel.

31-01-2020 door Chris

Andre is een ter zake kundige en zeer toegankelijke hypotheekadviseur. Hij neemt de tijd voor zijn klanten, luistert goed naar de wens van de klant, is duidelijk in z'n uitleg, accuraat en volledig in zijn advisering. Hij is goed bereikbaar, maakt duidelijke afspraken en komt deze altijd en op tijd na.

27-01-2020 door M.v.T.

André was zeer gedetailleerd in zijn uitleg, gaf snel duidelijkheid bij vragen en heeft bijzonder goed geholpen het gehele proces van A tot Z so snel mogelijk te laten verlopen.

24-01-2020 door BST

Goed, snel en duidelijk advies. Alles was binnen twee weken geregeld

30-12-2019 door b

Hij geeft duidelijke informatie en is vriendelijk en gastvrij

29-12-2019 door KZ

We hebben André ervaren als een no-nonsens mens met veel kennis van zaken. Doelgericht en heel zorgvuldig in de uitleg van alle verschillende hypotheekvormen. We hebben nu een hypotheek die helemaal bij ons past en niet voor onplezierige verrassingen zal zorgen in de toekomst. Kortom: wij zijn meer dan tevreden.

24-12-2019 door Elmer

André heeft ons vanaf het eerste kennismakingsgesprek een duidelijk en overzichtelijk beeld gegeven van onze mogelijkheden. Hierbij werd de procedure goed uitgelegd en kijkt hij welke hypotheekvorm, verstrekker en voorwaarden het beste bij jouw wensen passen. Het hele proces is prettig en vlot verlopen waarbij wij goed op de hoogte werden gehouden. Het fijne is dat André naar het complete plaatje kijkt dus ook naar gewenste verzekeringen. Kortom een topadviseur.

05-12-2019 door Anoniem

Prettig persoon om mee te werken. Zeer deskundig en vragen snel beantwoord. Erg tevreden.

25-11-2019 door Gerrit

André heeft ons geweldig geholpen! Hij is een echte vakman, hij denkt goed mee en is zeer betrouwbaar. Het was voor ons allemaal erg spannend en André heeft er zeker voor gezorgd de spanning weg te nemen.

19-11-2019 door Tess Knippenberg

André heeft ons (mij en mijn partner) volledig weten te ontzorgen met een verkrijgen van de hypotheek van ons nieuwe huis.

19-11-2019 door Rick

André heeft ons er helemaal doorheen geholpen. Daar waar wij geen verstand van hebben heeft André ons perfect in ondersteund en heel veel werk van ons afgenomen en alles op en top geregeld. Wanneer wij met vragen zaten konden we contact op nemen zodat we ons geen zorgen meer hoefde te maken.

16-11-2019 door Dave

Neemt de tijd voor je en zelfs bereikbaar buiten kantoor uren wanneer het nodig is.

09-10-2019 door Yorben

Onze medewerkers

André Mosch
Hypotheek- en verzekeringsadviseur
Elke Peters
Office Manager
Johan de Jonge
Erkend Hypotheek- en verzekeringsadviseur

Dienstverlenings-
documenten

 • AFM 12012739
 • KvK 9114266
 • Kifid 300.012.582
Contact opnemen

Top 5 rentes

Gebaseerd op 20 jaar rentevast met NHG