Financieel Raadhuis Zutphen

Financieel Raadhuis Zutphen

Adres en contact

Piet Heinstraat 3
7204JN Zutphen

Diensten

 • Hypotheek
 • Lenen
 • Vermogen
 • Verzekering

Openingstijden

 • Maandag 08:30 - 17:30
 • Dinsdag 08:30 - 17:30
 • Woensdag 08:30 - 17:30
 • Donderdag 08:30 - 17:30
 • Vrijdag 08:30 - 17:30

Financieel Raadhuis Zutphen

Wie op zoek is naar totale begeleiding op het gebied van hypotheken, verzekeringen en kredieten kan bij Financieel Raadhuis terecht. Financieel Raadhuis biedt al bijna 20 jaar onafhankelijk en deskundig financieel advies aan zowel particulieren als zelfstandigen. Financieel Raadhuis heeft een kantoor in Zutphen en Dieren.

Wij kunnen snel schakelen en een afspraak kan altijd op korte termijn. Adviesgesprekken kunnen bij ons zowel op kantoor of, als je dat liever hebt, bij jou thuis plaatsvinden. Wij zijn niet gebonden aan welke geldverstrekker dan ook, maar kunnen wel met vrijwel elke verstrekker zakendoen. Wij zullen de tarieven van alle aanbieders inzichtelijk maken. Als vanzelfsprekend kijken wij daarbij scherp naar de voorwaarden die bij deze tarieven horen.”

9.9
 • Hypotheek 106

Zeer goed geholpen! En werd altijd goed op de hoogte gehouden.

12-09-2019 door Anoniem

prettig , kundig, vriendelijk, zakelijk, lijkt mij voldoende , dit in verband met de eis van 50 tekens.

04-09-2019 door Hans

Neemt de tijd voor je. Legt zaken goed uit. Prettig in de omgang.

06-06-2019 door Sudesh

De samenwerking met de adviseur heb ik als zeer prettig ervaren. Zijn uitleg was steeds zeer verhelderend en hij nam alle tijd voor het beantwoorden van mijn vragen. Dit heb ik als erg waardevol ervaren en heeft mij absoluut geholpen bij het maken van belangrijke keuzes. Hiervoor mijn hartelijke dank.

04-06-2019 door L.K.

Aangezien wij zelfstandig ondernemer zijn, een eigen bedrijf hebben, was de hypotheek aanvraag niet eenvoudig. De cijfers van de afgelopen drie jaar moesten worden ingediend. Ons bedrijf zit in de lift en vandaar dat wij graag meer wilden lenen dan onze eigen bank ons wilde verstrekken. De adviseur heeft bij een andere hypotheekverstrekker toch de door ons gewenste hypotheek voor ons kunnen verkrijgen! Hij heeft de bank kunnen overtuigen van de waarde van onze prognoses... Daar zijn we echt heel blij mee.

08-05-2019 door Herma

Fijne gesprekken en een goed advies. Voor de komende jaren weet ik wat me te wachten staat.

24-04-2019 door Tom

De adviseur wist voor ons alle beste opties te vinden. Hij gaf duidelijk advies en antwoord alle mailtjes/vragen vliegensvlug. De adviseur heeft zelfs contact opgenomen met mijn werkgever om het een en ander toe te lichten over de werkgeversverklaring, naast al het contact met verschillende banken. Al met al heeft hij bij ons een hoop stress ontgenomen en alles top geregeld. Uiteindelijk hebben we een mooi overzicht van de hele financiele situatie, van pensioen tot wanneer welk bedrag van de hypotheek is afgelost. Ook als afsluiting een goed gesprek over verzekeringen etc. Wij zouden voor de aankoop van een huis iedereen de adviseur van het financieel raadhuis adviseren.

23-03-2019 door Eva Allersma

Prima vent, Dito uitleg en advies. voor iedereen helder en duidelijk zonder dwingend te zijn. Gewoon top!

24-02-2019 door B&E

Goede heldere uitleg, zodat iedereen het kan begrijpen. Werkt snel, en was op de zeer korte termijn beschikbaar.

26-01-2019 door Mbf

Eerlijke en duidelijke uitleg en handelt de zaken netjes af.

17-01-2019 door Corrie

Vriendelijke, duidelijke voorlichting en vergaande services. Is terzake kundig.

17-01-2019 door Ernst

Fijn gesprek! Goede afhandeling en altijd bereikbaar voor vragen. Voor ons super goeie keuze geweest.

17-01-2019 door Afke

Erg duidelijk, heldere en eerlijke adviezen. Ik zou iedereen adviseren via deze adviseur je hypotheek te regelen.

08-11-2018 door MB

Super tevreden! Ik ben ZZP'er en kon nog geen drie jaar cijfers aanleveren. Op basis van een intakegesprek en mijn huidige cijfers wist de adviseur toch een juiste onderbouwing te vinden om de financiering van onze nieuwe woning rond te krijgen. Er is veel tijd en contact in gaan zitten, maar dat weerhield de adviseur er niet van het onderste uit de kan te halen. Bij het doornemen van de stukken kregen we ook altijd een helder verhaal over wat er precies staat/ bedoelt wordt en wat dit betekende voor onze situatie. Een hele prettige ervaring en zeker een aanrader!

11-10-2018 door R. Kasche

No nonsense heldere uitleg en goede communicatie zowel op kantoor als per email en telefoon. Neemt uitgebreid de tijd voor je. Kosten zijn vooraf doorgesproken en uiteindelijk ook zo uitgevallen.

22-09-2018 door Ralph

Duidelijk verhaal, zonder te veel poespas. In ons geval moesten we lang wachten tot we wisten wat we konden lenen, omdat mijn vriend zelfstandig ondernemer is. De aanvraag is bij verschillende verstrekkers neergelegd en daar duurde beoordeling redelijk lang. Onze adviseur heeft ons tussendoor regelmatig op de hoogte gehouden. Toen eenmaal duidelijk was wat we konden lenen en we kort daarna een huis hebben gekocht, was de aanvraag zo rond!

04-09-2018 door Stefanie

Zeer goed geadviseerd en geholpen. Fijn dat alles goed geregeld word en dat we niet zelf alles hoefden uit te zoeken

24-08-2018 door R.K.

Zeer deskundig advies op maat. Alles werd voor ons geregeld en we werden gedurende het gehele proces goed geïnformeerd.

24-08-2018 door Nick Spierings

Hele duidelijke uitleg, ook als je er zelf helemaal niets vanaf weet, zodat je een goede afweging kan maken. Neemt je mee in het proces, luistert goed naar je wensen en is snel. Goede, duidelijke communicatie.

24-08-2018 door J. S.

Na een telefoontje was de hypotheekadviseur gelijk de volgende dag beschikbaar voor een adviesgesprek. Legde alles goed uit. Heeft onze hypotheek volledig naar onze behoeften en wensen geregeld. Gaf goede adviezen in de dingen waar we over twijfelden. Heeft duidelijk veel werkervaring.

23-08-2018 door anoniem

Onze medewerkers

André Mosch
Hypotheek- en verzekeringsadviseur
Elke Peters
Office Manager
Johan de Jonge
Erkend Hypotheek- en verzekeringsadviseur

Dienstverlenings-
documenten

 • AFM 12012739
 • KvK 09114266
 • Kifid 300.012.582
Contact opnemen

Top 5 rentes

Gebaseerd op 20 jaar rentevast met NHG