Financieel Raadhuis Zutphen

Financieel Raadhuis Zutphen

Adres en contact

Piet Heinstraat 3
7204JN Zutphen

Diensten

 • Hypotheek
 • Lenen
 • Vermogen
 • Verzekering

Openingstijden

 • Maandag 08:30 - 17:30
 • Dinsdag 08:30 - 17:30
 • Woensdag 08:30 - 17:30
 • Donderdag 08:30 - 17:30
 • Vrijdag 08:30 - 17:30

Financieel Raadhuis Zutphen

Wie op zoek is naar totale begeleiding op het gebied van hypotheken, verzekeringen en kredieten kan bij Financieel Raadhuis terecht. Financieel Raadhuis biedt al bijna 20 jaar onafhankelijk en deskundig financieel advies aan zowel particulieren als zelfstandigen. Financieel Raadhuis heeft een kantoor in Zutphen en Dieren.

Wij kunnen snel schakelen en een afspraak kan altijd op korte termijn. Adviesgesprekken kunnen bij ons zowel op kantoor of, als je dat liever hebt, bij jou thuis plaatsvinden. Wij zijn niet gebonden aan welke geldverstrekker dan ook, maar kunnen wel met vrijwel elke verstrekker zakendoen. Wij zullen de tarieven van alle aanbieders inzichtelijk maken. Als vanzelfsprekend kijken wij daarbij scherp naar de voorwaarden die bij deze tarieven horen.”

9.5
 • Hypotheek 113
 • Verzekering 1

Wij zijn weer heel goed geholpen door johan. In 2016 hebben wij ons huis met zijn advies gekocht en afgelopen maart hebben wij weer een hypotheek gesprek gehad voor onze verbouwing. Alles zeer goed geregeld door Johan. Als je een goede en eerlijke adviseur zoekt zou ik johan bij iedereen aanraden.

13-04-2021 door Arjan

Johan was duidelijk, lichtte alle opties toe en gaf duidelijke keuzes. Hij had ook alle mogelijke gebeurtenissen in de toekomst, zoals overlijden en pensioneringen, goed doorgerekend en met de juiste producten (als levensverzekeringen) laten zien op welke wijze wij in alle situaties in ons nieuwe huis kunnen blijven wonen.

26-02-2021 door Erwin

Johan is rustig, duidelijk en vriendelijk. Hij neemt je stap voor stap mee in het proces en neemt de tijd om al je vragen te beantwoorden. Het is heel fijn dat hij bereikbaar is op het moment dat je hem nodig hebt (bijvoorbeeld rondom het doen van een bod). En met een prettige samenwerking is het gelukt om de hypotheek snel rond te krijgen.

25-07-2020 door M.B.

Op korte termijn was Johan beschikbaar voor een uitgebreid en doorwrocht hypotheekadvies aan ons. In zijn advies lag de focus niet alleen op de hypotheek zelf maar ook op het totale inkomensplaatje gedurende allerlei scenario's. In zijn advisering hebben wij Johan leren kennen als zeer deskundig, doortastend, een vlotte afhandeling van al onze vragen en in de omgang als bijzonder prettig. Wij bevelen hem van harte aan!

19-03-2020 door HAH

Je heb mij in je goede tijden goed geholpen... Helaas op verzekerings gebied je ging voor je klanten naast je schoenen lopen.... Klanten naar binnen halen om groot te worden... Nu door jou echt in de problemen gekomen.. Doe je best in hypotheken.... Klant is na afloop geen koning...

31-01-2020 door Pukkie

In een ingewikkelde situatie van aankoop van een (duur) huis, en de verkoop van twee andere panden wist hij duidelijkheid en het gevoel van zekerheid te scheppen. Dat gaf ons de verzekering dat we deze financiële stap veilig konden zetten. Uiteindelijk heeft het geresulteerd in een ingewikkelde hypotheek, bestaande uit vier elementen, waaronder een overbruggingshypotheek. Maar het eindresultaat is, dat we ondanks alles met een betrekkelijk lage maandlast verder kunnen.

17-12-2019 door J.G.F.

André was zeer helder in zijn vragen en gaf duidelijk aan welke gegevens er nodig waren en ook waarom.

10-12-2019 door Heidi

De adviseur trad deskundig, adequaat, helder en prettig op. Afspraken kwamen gemakkelijk tot stand. Adviseur dacht goed mee en droeg mogelijkheden aan.

14-10-2019 door Martin

Zeer goed geholpen! En werd altijd goed op de hoogte gehouden.

12-09-2019 door Anoniem

prettig , kundig, vriendelijk, zakelijk, lijkt mij voldoende , dit in verband met de eis van 50 tekens.

04-09-2019 door Hans

Neemt de tijd voor je. Legt zaken goed uit. Prettig in de omgang.

06-06-2019 door Sudesh

De samenwerking met de adviseur heb ik als zeer prettig ervaren. Zijn uitleg was steeds zeer verhelderend en hij nam alle tijd voor het beantwoorden van mijn vragen. Dit heb ik als erg waardevol ervaren en heeft mij absoluut geholpen bij het maken van belangrijke keuzes. Hiervoor mijn hartelijke dank.

04-06-2019 door L.K.

Aangezien wij zelfstandig ondernemer zijn, een eigen bedrijf hebben, was de hypotheek aanvraag niet eenvoudig. De cijfers van de afgelopen drie jaar moesten worden ingediend. Ons bedrijf zit in de lift en vandaar dat wij graag meer wilden lenen dan onze eigen bank ons wilde verstrekken. De adviseur heeft bij een andere hypotheekverstrekker toch de door ons gewenste hypotheek voor ons kunnen verkrijgen! Hij heeft de bank kunnen overtuigen van de waarde van onze prognoses... Daar zijn we echt heel blij mee.

08-05-2019 door Herma

Fijne gesprekken en een goed advies. Voor de komende jaren weet ik wat me te wachten staat.

24-04-2019 door Tom

De adviseur wist voor ons alle beste opties te vinden. Hij gaf duidelijk advies en antwoord alle mailtjes/vragen vliegensvlug. De adviseur heeft zelfs contact opgenomen met mijn werkgever om het een en ander toe te lichten over de werkgeversverklaring, naast al het contact met verschillende banken. Al met al heeft hij bij ons een hoop stress ontgenomen en alles top geregeld. Uiteindelijk hebben we een mooi overzicht van de hele financiele situatie, van pensioen tot wanneer welk bedrag van de hypotheek is afgelost. Ook als afsluiting een goed gesprek over verzekeringen etc. Wij zouden voor de aankoop van een huis iedereen de adviseur van het financieel raadhuis adviseren.

23-03-2019 door Eva Allersma

Prima vent, Dito uitleg en advies. voor iedereen helder en duidelijk zonder dwingend te zijn. Gewoon top!

24-02-2019 door B&E

Goede heldere uitleg, zodat iedereen het kan begrijpen. Werkt snel, en was op de zeer korte termijn beschikbaar.

26-01-2019 door Mbf

Eerlijke en duidelijke uitleg en handelt de zaken netjes af.

17-01-2019 door Corrie

Vriendelijke, duidelijke voorlichting en vergaande services. Is terzake kundig.

17-01-2019 door Ernst

Fijn gesprek! Goede afhandeling en altijd bereikbaar voor vragen. Voor ons super goeie keuze geweest.

17-01-2019 door Afke

Onze medewerkers

André Mosch
Hypotheek- en verzekeringsadviseur
Elke Peters
Office Manager
Johan de Jonge
Erkend Hypotheek- en verzekeringsadviseur

Dienstverlenings-
documenten

 • AFM 12012739
 • KvK 09114266
 • Kifid 300.012.582
Contact opnemen

Top 5 rentes

Gebaseerd op 20 jaar rentevast met NHG