Koudijs hypotheken en pensioenen

Koudijs hypotheken en pensioenen

Adres en contact

Dorpsstraat 47
2912CA Nieuwerkerk aan den IJssel

Diensten

 • Hypotheek
 • Pensioen
 • verzekering

Openingstijden

 • Maandag 09:00 - 17:00
 • Dinsdag 09:00 - 17:00
 • Woensdag 09:00 - 17:00
 • Donderdag 09:00 - 17:00
 • Vrijdag 09:00 - 17:00

Koudijs hypotheken en pensioenen

Koudijs hypotheken en pensioenen is gespecialiseerd in...hypotheken en pensioenen. Wij werken vanaf een winkellocatie in de oude dorpskern van Nieuwerkerk a/d IJssel. Wij zijn ervaren, gedreven en toegankelijk. U kunt dat ervaren tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
9.8
 • Hypotheek 43
 • Pensioen 14

Richard heeft mij goed geholpen door op een prettige en heldere wijze inzicht te gegeven in alle aspecten rondom vervroegd met pensioen gaan.

04-01-2020 door Henk

Richard is een sympathieke en kundige adviseur, hij heeft goed geholpen met de overwegingen en keuze m.b.t. extra hypotheek. Ik raad iedereen zeker aan Richard te bellen voor goed en betrouwbaar financieel advies!

24-12-2019 door Marco

Heel prettige samenwerking met Richard. Hij voelt zich erg betrokken bij de situatie en is een zeer bekwaam adviseur. Richard heeft ons super geholpen met de financiering ondanks al onze last minute wijzigingen (andere hypotheekverstrekker, Wijziging afrekening notaris) heeft Richard het helemaal waar kunnen maken! Super!

19-12-2019 door Mendy Blok

Fijn gesprek gehad, waarin ruim de mogelijkheid was om vragen te stellen. Advies wat nuttig was voor ons en waar we mee verder kunnen. Via de tool krijg je een goed en duidelijk overzicht van je persoonlijke situatie.

16-10-2019 door M. Rijkaart.

De adviseur is zeer vriendelijk, eerlijk en doet echt alles wat mogelijk is om het voor de klant helder te krijgen en neemt daarvoor alle tijd . Je voelt je hierbij op je gemak. Kortom, UITSTEKEND!!!!! Het hele gesprek was geheel vrijblijvend, en duurde ruim 1 uur.

12-09-2019 door ARIE

We zijn zeer te spreken over de wijze waarop hij ons heeft geadviseerd.

03-09-2019 door Bertus

Richard heeft veel kennis van zaken hij heeft ons uitstekend geholpen met een best wel moeilijke aanvraag. Wij zijn zeer tevreden en hebben nu alles bij Richard ondergebracht. Top kantoor.

02-09-2019 door Christien

Richard heeft ons geholpen bij de hypotheekaanvraag voor onze tweede woning. Een stressvolle periode omdat we de hypotheek binnen drie weken rond moesten krijgen. Richard heeft ons hier geweldig bij geholpen. Hij nam onze zorgen weg, stond altijd klaar voor vragen en gaf ons duidelijke informatie. Een volgende keer bellen we Richard zeker weer!

12-08-2019 door Lonneke Ziemerink

De adviseur geeft op no- nonsens manier uitleg. Hij vertelt rustig en duidelijk over de status en de mogelijkheden.

11-07-2019 door FvS

Na een uit gebreid intake gesprek zag de adviseur kansen voor de juiste hypotheek. Het was bij mij geen alledaagse hypotheek ivm werk in het buitenland. Maar niks was hem te gek, hij bijt zich er in vast met een mooi eind resultaat. Top dus.

26-06-2019 door Ton B

Op advies van een relatie naar de asdviseur gegaan. In 1e instantie een zeer uitgebreid en oriënterend gesprek gehad aangaande een mogelijke hypotheek aanpassing in verband met een hoge overwaarde. Uiteindelijk na meerdere gesprekken en adviezen tot een goede invulling gekomen. Dat was ook direct de reden om ook de opdracht aan de adviseur te geven voor een hypotheek aanvraag voor de koop van een eigen woning onze dochter. Ook dit traject werd goed begeleid met een snelle en adequate opvolging. In tegenstelling tot een andere ervaring neemt de adviseur uitgebreid de tijd om te begrijpen wat je wilt en gaat op basis daarvan aan het werk. Tussentijds bellen geen enkel probleem en ook op tijd een terugkoppeling krijgen is erg prettig. Kortom een bekwame adviseur en zeer klantgericht. Een prettige ervaring en voor ons een reden om meerdere zaken daar onder te brengen.

09-05-2019 door FCB

De adviseur heeft ons financieel begeleid bij de aankoop van ons nieuwe huis en de verkoop van ons oude huis. Via de adviseur hebben wij een gunstige overbruggingshypotheek kunnen afsluiten evenals onze huidige (nieuwe) hypotheek. Het invullen van de belastingaangifte was voor ons, na zo'n bijzonder jaar, een uitdaging. Ook hier heeft de adviseur uitkomst geboden. En last but not least voorziet hij ons van financiële adviezen met betrekking tot sparen, beleggen in relatie tot de mogelijkheid om ons pensioen naar voren trekken. De adviseur is snel, deskundig, discreet maar ook bijzonder prettig in de omgang gebleken.

02-05-2019 door Marijke Schrader

Ik ben super goed geholpen door de adviseur. Ik had 0,0 verstand van hypotheken en de adviseur heeft mij goed begeleid en geadviseerd bij het kopen van mijn eerste huis.

30-04-2019 door Elise

De adviseur heeft ons zeer goed en duidelijk geïnformeerd over ons pensioen, met daarbij de mogelijkheden om ons pensioen even. aan te passen aan onze wensen. Wij hebben een keurig overzicht gekregen met de diverse mogelijkheden.

29-04-2019 door JR

Een top adviseur! Ik vond het lastig, zelf weinig verstand te hebben van alle zaken rond het kopen en verkopen van het huis. Bij de adviseur is geen vraag te gek, en word alles je goed uitgelegd. Je leert er van en het contact is fijn! Een adviseur die oprecht met jouw wensen bezig is. Bedankt voor alles!

29-04-2019 door Strik

De adviseur is een fijn contact dat zijn klanten van zorgvuldig samengesteld advies voorziet waarbij het belang van zijn klanten voorop staat. Voor ons gaf het door hem verstrekte financiele overzicht verheldering resulterend in het maken van strategische keuzes voor de toekomst.

25-04-2019 door Saskia, Rotterdam

Helder, rustig, persoonlijk, oprechte interesse en neem ook echt de tijd voor je. Ook na het persoonlijke gesprek weer ruim de tijd nemend om alle rapportages door te spreken en de adviezen helder toe te lichten.

21-03-2019 door Paul & Martijn

De adviseur is een deskundig adviseur en een aimabel persoon. Bij het bespreken van verschillende opties om eerder te stoppen met werken heeft hij goed meegedacht. De contacten verliepen uiterst prettig en het eindrapport was zeer inzichtelijk en keurig verzorgd. Absoluut 5 sterren waard.

28-02-2019 door Theo

Een prima adviseur, luistert goed naar de wensen van de klant en maakt waar wat hij beloofd. Chapeau.

12-02-2019 door Filip Sleurink

Communicatie sterk, snel snel en in helder taalgebruik. Kennis van financiële zaken overduidelijk, hetgeen de klant een vertrouwd gevoel geven.

18-01-2019 door Jan

Onze medewerkers

Richard Koudijs
Hypotheek- en pensioenadviseur

Dienstverlenings-
documenten

 • AFM 12045362
 • KvK 59668571
 • Kifid 300.016.902
Contact opnemen

Top 5 rentes

Gebaseerd op 20 jaar rentevast met NHG