Melvin Financiële Diensten

Melvin Financiële Diensten

Adres en contact

Roerstraat 54
4535GM Terneuzen

Diensten

 • Hypotheek
 • Lenen
 • Vermogen
 • Verzekering

Openingstijden

 • Maandag 09:00 - 21:00
 • Dinsdag 09:00 - 21:00
 • Woensdag 09:00 - 21:00
 • Donderdag 09:00 - 21:00
 • Vrijdag 09:00 - 18:00

Melvin Financiële Diensten

We helpen je graag op een moderne manier met het ouderwets goed regelen van je financiële zaken. Bijvoorbeeld met een hypotheek die helemaal bij jou past. Of een verzekering, als je die ook echt nodig hebt.

Wij werken zoveel mogelijk digitaal en dat bespaart veel tijd. Daarom kunnen we jou snel helpen tegen een scherp tarief. Gewoon bij jou thuis!

9.9
 • Hypotheek 27

Goede hypotheekadviseur, heel vriendelijk en staat altijd klaar mochten er vragen of onduidelijkheden zijn. Bovendien is het handig dat gesprekken ook in de avond kunnen. Echt een aanrader!

07-09-2019 door Veronique

Melvin is eerlijke hypotheek adviseur welke luistert naar de klant zijn wensen. Zoekt vervolgens hierop de juist passende hypotheek en adviseert hierin. Via Melvin heb ik dan ook mij hypotheek kunnen weten te bemachtigen. Zeer netjes geholpen door Melvin. Op alle vragen welke wij hadden werd netjes geantwoord. Heeft ons ook in vele wegen geholpen bij het oplossen van diverse problemen.

29-08-2019 door Timothy

In de fase waarin wij op zoek waren naar een nieuwe woning heeft Melvin ons geadviseerd over de financiële consequenties die dit met zich mee zou brengen. Zeer duidelijk en tevens geduldig heeft hij alles bij ons thuis doorgenomen. Meerdere keren, want er kwamen verschillende huizen, zowel bestaande bouw als nieuwbouw voorbij. Omdat dit allemaal weer verschillend werkt heeft hij absoluut zijn tijd genomen ons mee te nemen in onze mogelijk financiële toekomst en liet daarbij niets aan het toeval over. Dit maakt dat wij een heel goed gevoel hebben overgehouden aan dit advies. Melvin werkt heel proactief, is zeer integer, prettig in de omgang en gaf ons vanaf het eerste moment het gevoel dat het helemaal goed ging komen. Wat ook gebleken is. Mede doordat goed te merken is dat hij veel ervaring heeft en daardoor heel zelfverzekerd maar nuchter zijn vak uitoefent. Hij zet net dat stapje extra en dat is heel prettig. Heel erg bedankt hiervoor!

26-08-2019 door Kim

Bij het vinden / kopen van een nieuwe woning komt men in een onbekende wereld terecht wat toch stress met zich mee brengt. Melvin denk in alle opzichten mee, helpt zoeken naar oplossingen en weet je gerust te stellen als de stress net iets te hoog is. Buiten zijn professionele houden is hij juist iemand die aan de klant denkt en zich in de situatie kan inleven. Ik heb geen seconde spijt gehad dat ik voor Melvin heb gekozen en kan hem dan ook aan iedereen aanraden. Melvin bedankt voor alle hulp !!

19-08-2019 door R de Braal

Wij kijken met grote tevredenheid terug op een fijne samenwerking met Melvin. Hij is heel flexibel qua communicatie en reageert snel (zelfs op vakantie). Voor ons was het heel fijn dat we buiten kantooruren konden afspreken. Ook over de kwaliteit van zijn diensten zijn we heel tevreden. Hij brengt vaktermen over in een taal die voor een leek te begrijpen zijn. Bij vragen kan hij snel reageren met parate kennis. Daarnaast zoekt hij graag zaken voor je uit, ook als het een vraag betreft die buiten de diensten van een hypotheekadviseur om gaat. Wij raden Melvin sterk aan als je op zoek bent naar een hypotheekadviseur.

14-08-2019 door Helen en Thijs

Melvin geeft duidelijk advies en is altijd bereikbaar voor vragen, zelfs tijdens zijn vakantie is hij bereid je vragen te beantwoorden, nogmaals dank voor alle hulp.

13-08-2019 door K.Jonkman

De adviseur heeft ons van begin tot eind super geholpen met het rondmaken van onze hypotheek en verzekeringen , altijd bereikbaar voor vragen die altijd netjes en vakkundig werden beantwoord .

29-07-2019 door Kevin

Ben perfect en kundig geholpen op alle vlakken. Kan niet anders zeggen.

02-07-2019 door Henk Eerkes

De adviseur is een deskundig financieeladviseur. Hij heeft heldere antwoorden op vragen over diverse hypotheekvormen en aanverwanten. Hij geeft duidelijkheid over een maximaal te lenen hypotheek, - maar misschien nog wel belangrijker - hij wil ook weten wat de (vaste) lasten zijn en wat je uit wil geven aan een hypotheek. Met deze informatie komt een helder beeld naar voren wat de vorm van de hypotheek zou (moeten) zijn en wat dit financieel betekend voor de nieuwe woning. Hiermee geeft hij zekerheid voor het moment en voor de toekomst. Hij is eveneens zeer betrokken bij aankoop en verkoop van de woningen, kent de wegen en de mensen om zonodig te helpen en aan te sturen.

02-06-2019 door Bart en Judith

Door scheiding was ik genoodzaakt mijn hypotheek opnieuw af te sluiten. Het was een zeer moeilijk en spannend periode. Er komt zoveel op je af en je weet niet waar je moet beginnen. De adviseur heeft me op zoveel fronten geholpen en gesteund. Niks was te veel en vaak nam hij de touwtjes in eigen handen zodat mijn lading iets minder zwaar was. Ik ben zo enorm dankbaar voor zijn hulp. Hij heeft een zeer moeilijk tijd iets makkelijker gemaakt. Met zijn geduld, begrip en zorgzaamheid is het me gelukt om mijn hypotheek rond te krijgen en met de beste financieel mogelijkheid voor mijn situatie..

21-05-2019 door JJL

Erg duidelijk in communicatie en door omstandigheden hem ook vaak om advies moeten vragen waar ik zeer snel antwoord op kreeg wat erg prettig was

20-05-2019 door Nathaly

Als starter is alles op de huizenmarkt nieuw, vreemd en soms zelfs beangstigend. Waar je als starter te maken krijgt met zoveel stress omtrent het kopen van een huis, komt er daarna de hypotheekstress nog om de hoek kijken. Dankzij de adviseur was er absoluut geen sprake van hypotheekstress. De uitleg van de adviseur is ontzettend helder en zonder deftige woorden en vakjargon. De adviseur neemt alle tijd voor vragen, onduidelijkheden en neemt werkelijk alle zorgen weg! Hij is een top adviseur! Een dikke 10!

17-05-2019 door Joey

Zeer goede service en er wordt goed gekeken naar je persoonlijke situatie. Heldere uitleg en als je vragen hebt kan je hem altijd bereiken, geen vraag is teveel! Zeer vlotte en aangename ervaring.

12-05-2019 door Jacques

De adviseur legt alles goed uit en werkt snel voor alle vragen mocht ik hem bellen. Het was een hele klus met oude hypotheek en de nieuwe maar het is gelukt dankzij de adviseur. Zeker een goede en persoonlijke service

10-05-2019 door J martens

Bij het vrijblijvende gesprek over de hypotheek is uitgebreid informatie gegeven over de opties en kosten. Heel handig om een helder overzicht te hebben! Contact verliep zeer goed. Klant staat 100% centraal. Eventuele vragen werden snel beantwoord. Goede kennis van zaken en heldere uitleg. Afsluitend een uitgebreid adviesrapport ontvangen en besproken. Kortom: klant centraal, goed (en snel) contact, heldere uitleg. Wij zijn zeer tevreden!

14-04-2019 door Melanie M

De adviseur heeft mij heel goed geholpen en begeleid gedurende het volledige traject van de aankoop van mijn eerste huis. Het contact is heel ontspannen verlopen, de uitleg was helder en hij heeft veel geduld gehad, ondanks dat hij bepaalde zaken een aantal keren opnieuw heeft moeten uitleggen. Daarnaast heeft hij mij telkens herinnert als er nog iets van mijn kant verwacht werd, bijvoorbeeld inleveren van document o.i.d. Kortom, hij heeft mij super goed geholpen en ik vraag hem binnenkort weer om de koffie, puur voor de gezelligheid.

14-04-2019 door Robin

Waren opzoek naar een goedkopere hypotheek dit i.v.m. de lagere rente, dus oversluiten. De adviseur heeft alles tot in de puntjes geregeld, Heeft voor ons de beste oplossing gevonden die helemaal bij ons past. Verder alles professioneel geregeld en snel. Zeker een aanrader voor mensen die nog zoeken. Bedankt.

07-04-2019 door Jm

Ik heb voor de adviseur gekozen omdat hij tijdens het eerste gesprek transparant en betrouwbaar over kwam. Tijdens de hele aanloop was hij altijd stipt en duidelijk. Ik wilde nog wat zaken die niet standaard, en onderhevig aan nieuwe regels waren. En op deze zaken heeft hij met zijn kennis en doorzettingsvermogen het verschil kunnen maken. Ik kan hem zeker aanraden omdat hij echt onafhankelijk is. Je bent niet een nummertje en krijgt geen uren verkoop praatjes naar je hoofd, maar duidelijk en eerlijk advies.

29-03-2019 door Ben

Helder en duidelijk gesprek! De adviseur heeft geduld en legt alles netjes en duidelijk uit.

19-03-2019 door Aaron

Hele prettige ervaring. De adviseur kon heel goed uit leggen wat het verschil was tussen de verschillende soorten hypotheken. Hij vraagt goed door op je persoonlijke situatie en je kijk op het leven om je hierdoor een goed advies te kunnen geven over de meest geschikte hypotheek.

10-03-2019 door Danijel Vidovic

Onze medewerkers

Melvin de Vos
Financiële coach

Dienstverlenings-
documenten

 • AFM 12045826
 • KvK 71290052
 • Kifid 300.017.067
Contact opnemen

Top 5 rentes

Gebaseerd op 20 jaar rentevast met NHG