Melvin Financiële Diensten

Melvin Financiële Diensten

Adres en contact

Roerstraat 54
4535GM Terneuzen

Diensten

 • Hypotheek
 • Lenen
 • Vermogen
 • Verzekering

Openingstijden

 • Maandag 09:00 - 21:00
 • Dinsdag 09:00 - 21:00
 • Woensdag 09:00 - 21:00
 • Donderdag 09:00 - 21:00
 • Vrijdag 09:00 - 18:00

Melvin Financiële Diensten

We helpen je graag op een moderne manier met het ouderwets goed regelen van je financiële zaken. Bijvoorbeeld met een hypotheek die helemaal bij jou past. Of een verzekering, als je die ook echt nodig hebt.

Wij werken zoveel mogelijk digitaal en dat bespaart veel tijd. Daarom kunnen we jou snel helpen tegen een scherp tarief. Gewoon bij jou thuis!

9.9
 • Hypotheek 37

Melvin is betrouwbaar met goede ervaring. Hij is altijd beschikbaar in het vakantie dagen of in het weekend ! Ik ben blij dat ik een huis door hem gekocht heb!

05-02-2020 door Mo

Melvin is very knowledgeable, friendly and he put myself and my partner at ease. He gave us all the advice in a direct and concise way. Easy to understand and a worthwhile discussion. We highly recommend him.

29-11-2019 door AA Gheorghiu

Melvin is truly a professional who offers excellent service.

28-11-2019 door Vlad

Melvin is een eerlijk, transparant en in het bijzonder onafhankelijke hypotheekadviseur die mij zeer goed heeft geholpen met het inzichtelijk maken voor de keuze van mijn hypotheek. De hypotheek adviesgesprekken met Melvin heb ik dan ook als zeer prettig ervaren. Bij deze zou ik Melvin dan ook willen aanbevelen voor iedereen die onafhankelijk financieel advies benodigd heeft.

18-11-2019 door RL & CDV

Melvin heeft ons voor ons een hypotheek geregeld voor onze eerste koophuis. Melvin werkt snel en legt alles duidelijk uit. Zijn reacties (bijv. via whatsapp) zijn snel en duidelijk. Hij is betrokken bij zijn klanten en denkt goed mee naar mogelijkheden en oplossingen. Doordat er veel digitaal gewerkt kan worden & gecommuniceerd kan worden ging onze aanvraag vlot! Wij zijn blij dat we voor Melvin financiële diensten hebben gekozen bij de aankoop voor ons eerste huis.

18-11-2019 door Stephanie

Melvin, is een hele kundige hypotheekadviseur, die de kantjes er zeker niet vanaf loopt. Tijdens ons eerste gesprek hadden we echt het gevoel dat hij er voor ons was. Uiteraard moet een hypotheekadviseur ook verdienen maar dit was heel transparant en we zijn achteraf ook niet voor verrassingen komen te staan. Melvin, heeft meerdere mogelijkheden voor ons bekeken en hierin geadviseerd. Waar we wel lang op moesten wachten was een inkomensverklaring van Ivo omdat hij zelfstandig is. Uiteindelijk was alles net binnen de 6 weken geregeld. Dit treft overigens Melvin geen blaam, juist door zijn kordate optredens hebben we het goed volbracht. Uiteindelijk waren we 0,25% goedkoper uit dan bij onze reguliere bank. Dus allemaal winnaars!

11-11-2019 door Ivo & Danitsja

Via via zijn wij met Melvin in contact gekomen nadat we al een mondeling akkoord hadden op onze eerste koopwoning. Dit versnelde het hele proces waardoor er van Melvin een bepaalde flexibiliteit gevraagd werd waar hij naar onze mening prima aan voldeed. Enkele dagen na telefonisch contact konden we een eerste afspraak al inplannen. Melvin is zowel in persoon als via de telefoon en whatsapp erg snel, duidelijk en prettig in reactie. Zelfs tijdens zijn vakantie stond hij paraat om ons te voorzien van advies en informatie. Melvin houdt tijdens het proces 'de vinger aan de pols' en checkt regelmatig of alles volgens wens en planning verloopt. Ook na het afsluiten van de hypotheek blijft Melvin zijn betrokkenheid tonen. Kort samengevat was dit voor ons een zeer prettige (eerste) ervaring met advies op maat. Wij raden Melvin daarom zeker aan!

30-10-2019 door Yannick en Dewi

We zaten in wat ingewikkelde situatie, maar Melvin heeft een aantal avonden met ons samengezeten om alles eens goed door te nemen en te kijken wat onze opties waren. Door er kort op te zitten en alles netjes te regelen hebben we het huis kunnen kopen wat we op het oog hadden. Prima gedaan!

22-10-2019 door Tonny

Geeft heel goed advies . Komt aan huis dus geen heen en weer gedoe met papieren. Echt een topper!! Alles snel geregeld!

08-10-2019 door kenneth

Super werk geleverd!! Staat altijd voor je klaar. Heel vriendelijk en meelevend! zeker een aanrader!

08-10-2019 door daphne

Goede hypotheekadviseur, heel vriendelijk en staat altijd klaar mochten er vragen of onduidelijkheden zijn. Bovendien is het handig dat gesprekken ook in de avond kunnen. Echt een aanrader!

07-09-2019 door Veronique

Melvin is eerlijke hypotheek adviseur welke luistert naar de klant zijn wensen. Zoekt vervolgens hierop de juist passende hypotheek en adviseert hierin. Via Melvin heb ik dan ook mij hypotheek kunnen weten te bemachtigen. Zeer netjes geholpen door Melvin. Op alle vragen welke wij hadden werd netjes geantwoord. Heeft ons ook in vele wegen geholpen bij het oplossen van diverse problemen.

29-08-2019 door Timothy

In de fase waarin wij op zoek waren naar een nieuwe woning heeft Melvin ons geadviseerd over de financiële consequenties die dit met zich mee zou brengen. Zeer duidelijk en tevens geduldig heeft hij alles bij ons thuis doorgenomen. Meerdere keren, want er kwamen verschillende huizen, zowel bestaande bouw als nieuwbouw voorbij. Omdat dit allemaal weer verschillend werkt heeft hij absoluut zijn tijd genomen ons mee te nemen in onze mogelijk financiële toekomst en liet daarbij niets aan het toeval over. Dit maakt dat wij een heel goed gevoel hebben overgehouden aan dit advies. Melvin werkt heel proactief, is zeer integer, prettig in de omgang en gaf ons vanaf het eerste moment het gevoel dat het helemaal goed ging komen. Wat ook gebleken is. Mede doordat goed te merken is dat hij veel ervaring heeft en daardoor heel zelfverzekerd maar nuchter zijn vak uitoefent. Hij zet net dat stapje extra en dat is heel prettig. Heel erg bedankt hiervoor!

26-08-2019 door Kim

Bij het vinden / kopen van een nieuwe woning komt men in een onbekende wereld terecht wat toch stress met zich mee brengt. Melvin denk in alle opzichten mee, helpt zoeken naar oplossingen en weet je gerust te stellen als de stress net iets te hoog is. Buiten zijn professionele houden is hij juist iemand die aan de klant denkt en zich in de situatie kan inleven. Ik heb geen seconde spijt gehad dat ik voor Melvin heb gekozen en kan hem dan ook aan iedereen aanraden. Melvin bedankt voor alle hulp !!

19-08-2019 door R de Braal

Wij kijken met grote tevredenheid terug op een fijne samenwerking met Melvin. Hij is heel flexibel qua communicatie en reageert snel (zelfs op vakantie). Voor ons was het heel fijn dat we buiten kantooruren konden afspreken. Ook over de kwaliteit van zijn diensten zijn we heel tevreden. Hij brengt vaktermen over in een taal die voor een leek te begrijpen zijn. Bij vragen kan hij snel reageren met parate kennis. Daarnaast zoekt hij graag zaken voor je uit, ook als het een vraag betreft die buiten de diensten van een hypotheekadviseur om gaat. Wij raden Melvin sterk aan als je op zoek bent naar een hypotheekadviseur.

14-08-2019 door Helen en Thijs

Melvin geeft duidelijk advies en is altijd bereikbaar voor vragen, zelfs tijdens zijn vakantie is hij bereid je vragen te beantwoorden, nogmaals dank voor alle hulp.

13-08-2019 door K.Jonkman

De adviseur heeft ons van begin tot eind super geholpen met het rondmaken van onze hypotheek en verzekeringen , altijd bereikbaar voor vragen die altijd netjes en vakkundig werden beantwoord .

29-07-2019 door Kevin

Ben perfect en kundig geholpen op alle vlakken. Kan niet anders zeggen.

02-07-2019 door Henk Eerkes

De adviseur is een deskundig financieeladviseur. Hij heeft heldere antwoorden op vragen over diverse hypotheekvormen en aanverwanten. Hij geeft duidelijkheid over een maximaal te lenen hypotheek, - maar misschien nog wel belangrijker - hij wil ook weten wat de (vaste) lasten zijn en wat je uit wil geven aan een hypotheek. Met deze informatie komt een helder beeld naar voren wat de vorm van de hypotheek zou (moeten) zijn en wat dit financieel betekend voor de nieuwe woning. Hiermee geeft hij zekerheid voor het moment en voor de toekomst. Hij is eveneens zeer betrokken bij aankoop en verkoop van de woningen, kent de wegen en de mensen om zonodig te helpen en aan te sturen.

02-06-2019 door Bart en Judith

Door scheiding was ik genoodzaakt mijn hypotheek opnieuw af te sluiten. Het was een zeer moeilijk en spannend periode. Er komt zoveel op je af en je weet niet waar je moet beginnen. De adviseur heeft me op zoveel fronten geholpen en gesteund. Niks was te veel en vaak nam hij de touwtjes in eigen handen zodat mijn lading iets minder zwaar was. Ik ben zo enorm dankbaar voor zijn hulp. Hij heeft een zeer moeilijk tijd iets makkelijker gemaakt. Met zijn geduld, begrip en zorgzaamheid is het me gelukt om mijn hypotheek rond te krijgen en met de beste financieel mogelijkheid voor mijn situatie..

21-05-2019 door JJL

Onze medewerkers

Melvin de Vos
Financiële coach

Dienstverlenings-
documenten

 • AFM 12045826
 • KvK 71290052
 • Kifid 300.017.067
Contact opnemen

Top 5 rentes

Gebaseerd op 20 jaar rentevast met NHG