Mijn Bespaarspecialist

Mijn Bespaarspecialist

Adres en contact

Wijkermeerstraat 7
2131HB Hoofddorp

Diensten

 • Belasting
 • Financiële planning
 • Hypotheek
 • Lenen
 • Scheiding
 • Vermogen
 • Verzekering

Openingstijden

 • Maandag 09:00 - 18:00
 • Dinsdag 09:00 - 18:00
 • Woensdag 09:00 - 18:00
 • Donderdag 09:00 - 18:00
 • Vrijdag 09:00 - 18:00
 • Zaterdag -

Mijn Bespaarspecialist

Wij zijn de eerste Financiële huisartsenpraktijk. Ons kantoor zorgt allereerst voor volledig financieel inzicht. Wij werken i.o.v. werkgevers voor werknemers en zorgen dat zij gesprekspartner worden van pensioenfondsen, verzekeraars, banken, belastingdienst, gemeente, energieleveranciers en telecombedrijven.

Wij besparen blijvend op de vaste lasten van de werknemers zoals de hypotheek, verzekeringen, energie, telecom, belasting etc.. Iedere klant van onze huisartsenpraktijk heeft de beschikking over zijn eigen team aan financiële vertrouwensartsen.

Advies is mogelijk op bedrijfslocatie, bij ons op kantoor of bij de werknemer thuis. Al onze gecertificeerde huisartsen staan onder toezicht van de AFM en wij hebben geen enkele financiële binding met leveranciers van producten en of diensten. Wij vergelijken dus echt onafhankelijk voor u de gehele markt.

Wij werken op basis van vaste prijzen die variëren, afhankelijk van het door de werkgever of werknemer afgenomen servicecontract.

10
 • Hypotheek 54
 • Belasting 6
 • Verzekering 2
 • Financiële planning 3

Via een vriendin bij De Bespaarspecialist terecht gekomen. Ik ben ontzettend vriendelijk, maar vooral professioneel begeleid in de aankoop van mijn nieuwe (eerste) woning. Om deze reden raad ik dan ook iedereen om zich te laten begeleiden door De Bespaarspecialist.

22-12-2017 door Gijs

Al jaren is hij mijn adviseur en heeft me nog nooit teleurgesteld.

05-12-2017 door Maaikel

Alles is naar wens. Goed uitgelegd en onderbouwd. Zeer tevreden over de service en kijk uit naar onze verdere samenwerking.

26-09-2017 door Thomas

Op aanraden van mijn vader contact opgenomen met de bespaarspecialist. Na het eerste bezoek meteen een heel goed gevoel bij de adviseur en zijn collega`s Na een aantal bezoeken hebben wij niet alleen een beter inzicht in onze financiele situatie, maar besparen wij ook nog maandelijks een leuk bedrag

20-07-2017 door Maurice en Corine

WEDEROM GOED GEHOLPEN VOOR HET AFSLUITEN VAN EEN NIEUWE HYPHOTHEEK. OP NAAR ME NIEUWE WONING

01-06-2017 door Rob

Zeer tevreden, heel behulpzaam en vriendelijk en vakbekwaam! Scheelt ons duizenden euro's en we hebben volledig inzicht. Aanrader!!!

16-05-2017 door Denis en Pakize

Ik wil graag jouw medewerkers bedanken voor de snelle afhandeling. De schade-expert was er vrij snel. Hij heeft meteen een bedrijf ingeschakeld om de eerste schoonmaak te doen, zodat we voor de avond verder konden. Morgenochtend komen ze alles grondig schoonmaken. Er komt een nieuwe afzuigkap oa, alle apparatuur in de keuken en woonkamer wordt van binnen en buiten gereinigd en hij heeft een ander bedrijf gevraagd om een paar keukenkasten te vervangen. De verdere schade wordt ook spoedig afgehandeld. Nogmaals hartelijk dank!

28-03-2017 door Mikel

Voor mij is het belangrijk dat ik met een gerust hart mijn financiële zaken uit handen kan geven. Bij Mijn Bespaarspecialist is dat het geval en staat persoonlijke begeleiding centraal.

22-03-2017 door Margreet

Goed geholpen en hierdoor nu een stuk voordeliger in de hypotheek. erg blij met het resultaat

20-03-2017 door Mark en Gaby

Ik ben erg blij met de hulp die mij is geboden.

16-03-2017 door Barry

We zijn ontzettend blij met de dienstverlening van Mijn Bespaarspecialist. We hebben een besparing gerealiseerd van ruim 500 euro per maand! Top! we kunnen dit kantoor heel erg aanbevelen!

16-03-2017 door Mahinder en Rosita

Ik ben zeer tevreden over de afwikkleing van de hypotheek. Hierdoor heb ik voor een hele lange periode zekerheid met mijn nieuwe rente voor 20 jaar vast.

16-03-2017 door Paul

zeer goede begeleiding en afhandeling waarbij alles tot in de puntjes wordt uitgelegd en verzorgd. Mooie rapportage met specificatie van belastingaangifte

07-03-2017 door Giel Oud

De adviseur is zeer duidelijk en heeft duidelijk een schat aan ervaring! Daarbij gebruikt hij een fantastisch softwarepakket waarmee hij dingen aantoont en duidelijk maakt. Wij zijn geweest om de situatie na pensionering te bekijken. De besparing is zodanig dat we zorgeloos naar de toekomst kunnen kijken en dat is wel wat waard met het huidige Den Haag. Bedankt allemaal van de bespaarspecialist!

02-03-2017 door Rob Smit

Wat een verademing! Bij de bank werd ik van het kastje naar de muur gestuurd. Hier heerlijke no nonsense uitleg. Het traject liep zeer duidelijk en snel. Problemen werden verholpen tot oplossingen. Top advies ga naar dit kantoor!

24-02-2017 door Maxim

Rick heeft ons goed geadviseerd, hij neemt de tijd om alles met je door te nemen en waar nodig toe te lichten. Ook het contact met zijn collega's verloopt goed.

30-12-2016 door Patrick en Pascalle

Buitengewoon plezierige samenwerking die uitmondde in een goed advies, waardoor de aankoop van een andere woning mogelijk werd. De adviseur en zijn medewerkers zijn professioneel bezig. Absoluut een aanrader!

06-12-2016 door Cees

Door de verstrekte informatie zijn wij er honderden euros per maand op vooruit gegaan.

24-11-2016 door Sergio en Carmo

Hele goede service en heeft ons een hoop geld bespaard. Wij raden dit bedrijf iedereen aan.

22-11-2016 door Nancy en Mike

Ik heb mijn huidige woning verkocht. Heb nu een gesprek gehad en weet weer exact wat ik kan kopen. Zoals altijd een heel duidelijke uitleg en ga Straks met een groter huis , minder betalen. Ben heel blij met wederom een top advies. Bedankt!!

21-10-2016 door Rob

Onze medewerkers

Rick Tol
Financieel Huisarts en Hypotheekspecialist
Bianca Verzaal
Hypotheekspecialist en assistent Financieel Huisarts
Johan Borger
Assistent Financieel Huisarts
Leandro Tol
Hypotheek ondersteuning, Assistent Financiele Huisarts
Ellen de Groot
Boekhouding

Dienstverlenings-
documenten

 • AFM 12044945
 • KvK 61082368
 • Kifid 300.016.708
Contact opnemen

Top 5 rentes

Gebaseerd op 20 jaar rentevast met NHG