Mundus Advies

Mundus Advies

Adres en contact

Langeweg 134
3241KB Middelharnis

Diensten

 • Hypotheek
 • Vermogen
 • Verzekering

Openingstijden

 • Maandag 09:00 - 17:00
 • Dinsdag 09:00 - 17:00
 • Woensdag 09:00 - 17:00
 • Donderdag 09:00 - 17:00
 • Vrijdag 09:00 - 17:00
 • Zaterdag 09:00 - 13:00

Mundus Advies

Mundus Advies geeft u advies en bemiddeling omtrent hypotheken, verzekeringen en kredieten.

Onze doelstelling is om u te helpen zoals wij zelf graag geholpen zouden worden, duidelijk en transparant. Wij besteden aandacht en tijd aan uw wensen en vragen.

Ook na het afsluiten van een product staan wij voor u klaar en kunt u ons bellen voor aanvullende informatie of voor een persoonlijke afspraak. Door jarenlange ervaring heeft onze adviseur veel kennis in huis over diverse financiële vraagstukken en kan hij u altijd een product op maat aanbieden.

Lage rente en premies en een onafhankelijk advies zijn voor ons vanzelfsprekend en hiermee willen wij u dan ook niet overtuigen. Juist de extra service omtrent uw tevredenheid is belangrijk voor ons. Wij staan voor een duidelijk en eerlijk advies waardoor u altijd naar huis gaat met een prettig gevoel.

Als u advies en bemiddeling op maat wilt, zonder haken ogen en alle praatjes, dan zit u bij ons goed!

9.9
 • Hypotheek 37
 • Lenen 1
 • Vermogen 1

Ik heb een tweetal jaren geleden mijn situatie aan Cor voorgelegd, omdat ik zoek wilde naar een woning. Cor heeft mij toen vrijblijvend op weg geholpen met een indicatieve berekening. Dit jaar heb ik Cor opnieuw benaderd, omdat ik een bod op een woning wilde plaatsen. Cor heeft op een heldere manier de (on)mogelijkheden uitgelegd en advies gegeven over risico's, hypotheekvormen en aanverwante financiering (starterslening, bouwdepot, duurzaamheidslening etc). Op basis hiervan een bod kunnen uitbrengen, waarna Cor de zaken voor mij heeft afgerond met de geldverstrekker(s). Hierbij heeft hij altijd zeer open, tijdig en transparant gereageerd. Cor is ten alle tijden bereikbaar en belt altijd terug. Hij geeft eerlijk advies, over wanneer hij van mening is dat bijv. financiering te hoog is etc. Kortom, ik ben Cor zeer erkentelijk voor zijn advies en werkzaamheden.

22-12-2020 door Simon

Duidelijk en zeer helder advies. Legt het goed uit en laat je verschillende opties zien.

20-11-2020 door Linde

Cor was heel duidelijk naar ons toe wat we konden lenen en legde alles heel goed uit. Hij heeft ons goed geholpen bij het kopen van ons eerste huis.

01-11-2020 door Mark

Cor heeft ons echt geweldig goed geholpen. Er zijn een aantal pluspunten die echt even genoemd mogen worden: - Hij reageert vrijwel direct op mailtjes, appjes of belletjes. - Afspraken komt hij na! - Met het mailcontact tussen Cor en anderen zet hij ons altijd in CC zodat we weten waar we aan toe zijn. - Vooraf worden alle kosten netjes besproken en bij onduidelijkheid over bepaalde zaken legt hij het gerust nog een keer voor je uit! - 's Avonds bellen of appen is geen probleem. Echt ideaal als je zelf gewoon een werkdag van 8.00 - 17.00 hebt en dus overdag niet altijd alles kunt bespreken. Als je iemand zoekt die met je mee denkt, echt verstand van zaken heeft en ook de tijd voor je neemt bij dit toch wel ingewikkelde traject. Dan beveel ik Mundus Advies zeker een ieder aan! Kortom Cor is iemand die echt voor zijn klanten gaat en ook de keuzes voor geldverstrekkers etc. maakt op een manier waarbij het voor de klant het meest positief uitkomt! Geen gedoe?? Kies Cor!!

30-10-2020 door Peter

Je hebt ons fantastisch geholpen bij het zoeken naar de juiste hypotheek en het verzamelen van alle benodigde stukken bij het kopen van een huis. We vonden het erg fijn dat je altijd snel reageerde en we je konden bereiken wanneer het nodig was. Of we nou 's avonds belden of overdag, je nam de tijd voor ons of belde zo snel mogelijk terug. Ook als we iets niet in één keer begrijpen heb je ook veel geduld om het nogmaals uit te leggen. We willen je echt aan iedereen aanbevelen! Bedankt voor je ontzettend goede hulp!

29-10-2020 door Sanne

Cor bleef puzzelen en rekenen tot hij voor ons de gunstigste hypotheek gevonden had. Ook reageerde hij snel op onze vragen, legde alles helder uit en begeleide ons optimaal bij het aanleveren van de benodigde documenten. Cor, dank je wel voor je kundige en prettige begeleiding tijdens het hele traject.

12-10-2020 door W&F

Eerlijk advies en duidelijke uitleg. Klant staat vooraan. Goed bereikbaar en vriendelijk. We zijn goed geholpen met de aanschaf van ons eerste huis.

04-08-2020 door M. Pierre

Duidelijke uitleg en extra toelichting op de vragen die je dan als nog hebt

09-07-2020 door MGRW

Voor de tweede keer naar volle tevredenheid een hypotheek voor ons verzorgd. Cor is duidelijk, transparant, volhardend, laagdrempelig. Hij verzorgt voor ons ook alle verzekeringen, wel zo makkelijk, 1 aanspreekpunt.

22-06-2020 door Fam. Nagtegaal

Cor heeft mij geweldig geholpen bij mijn keuze voor een geschikte hypotheek. Ik begreep alles, want hij legt het op een hele fijne manier uit. Ook als je er dus zelf allemaal geen kaas van hebt gegeten. Fijn ook dat Cor zo snel is. Hij handelt snel en is snel in zijn antwoord naar de klant toe. Zelfs zonder elkaar gezien te hebben door de coronacrisis, is het toch gelukt om een goede hypotheek af te sluiten. Ik ben blij!

15-06-2020 door R. Moonen

Geeft goed Advies, en heeft ons heel erg goed geholpen met de aankoop van ons nieuwe huis en tevens afsluiten van de Hypotheek. Is en sympathieke en eerlijke man . Nu voor de tweede keer hypotheek bij hem afgesloten, word professioneel goed en nauwkeurig afgehandeld. Verdient een 10. In Juni 2020 sleutel gekregen en tot die tijd bijgestaan

13-06-2020 door Annemieke en Jos Riedijk

Voor de 2e keer geholpen door Cor van Helden met het regelen van een hypotheek. En voor de 2e keer zeer vakkundig geholpen, en dit maal nog eens super snel ook! Alles was duidelijk en altijd makkelijk bereikbaar voor eventuele vragen. Zou de diensten van Mundus Advies zeker aanraden, en in de toekomst indien nodig weer gebruik maken van de diensten. Helaas door de huidige corona crisis is het contact veelal online geweest. Maar daar kon Cor uiteraard niks aan doen. En het heeft ook niks afgedaan aan de kwaliteit van het advies!

25-04-2020 door Ricardo

Tijdens de zoektocht naar onze woning zijn wij door Cor ontzettend goed geholpen. De kennis en kunde welke Cor bezit maakt hem een gedreven uitblinker in zijn vak. Omdat wij startende zijn betreffende het aanschaffen van onze eerste koopwoning hadden wij soms nog wat vragen hierover. Cor neemt de tijd om vragen te beantwoorden en deze zo duidelijk mogelijk uit te leggen. Cor hoort de vraag van de klant en bekijkt wat de mogelijkheden zijn. Zodra ergens voor- of nadelen aan zitten bespreekt Cor dit uitvoerig en kan dit met goede en duidelijke voorbeelden en argumenten overleggen. Dit alles bekijkt en beoordeelt Cor uit het belang van de klant. Wij zullen daarom iedereen in onze omgeving Cor aanraden bij het afsluiten van een hypotheek. Het contact dat wij met Cor hebben gehad, hebben wij op iedere wijze als zeer positief ervaren. Cor, als je dit leest, mochten wij ooit in de toekomst willen verhuizen, ben jij de eerste die wij zullen benaderen. Nogmaals dank voor al je goede hulp!

24-04-2020 door Arie Korbijn

Al jaren klant bij Cor en wat die al gedaan heeft en nog doet heeft ons al veel geld bespaard. Blijf dit zo volhouden.

23-04-2020 door Karel

Geweldig geholpen door mundus advies alles geel duidelijk uitgelegd en zonder mundus advies waren we nooit zover gekomen als nu! Ons eerste huisje gekocht door middel van hele goede gesprekken met mundus advies, en geweldig advies gehad zodat we echt iets kochten waar we alle vertrouwen in hebben en uiteindelijk ook super gelukt is en prima verlopen! Wij willen Cor Van Helden bedanken voor alles wat hij voor ons gedaan heeft! Vriendelijke Groet, Corianne Boekee en Douwe Struijk

17-04-2020 door Douwe

Al vele jaren klant bij Cor en al meerdere maken hypotheek advies gehad en afgesloten. Goed geholpen, duidelijke uitleg en snelle reacties. Zeer tevreden.

17-04-2020 door Lindy

Wij hebben een ander huis gekocht en ons oude huis verkocht. Een eerste gesprek gehad wat we konden qua hypotheek en wat de kosten daarvan zouden worden. We zijn erg goed ingelicht en hij heeft zelfs geholpen met de verkoop van ons oude huis. Mijn man is zelfstandige en om dan een hypotheek te regelen is erg veel werk. We zijn erg goed geholpen. Cor is altijd bereikbaar en erg snel met zijn reacties om alles zo goed en snel mogelijk te regelen. Alles is ook erg goed uitgelegd. We hebben een hele goede hypotheek gekregen dankzij Cor. We hebben ook de verzekeringen lopen bij hem en ook daar zijn we zeer tevreden mee. Wij kunnen ons geen betere adviseur indenken dan Cor.

08-01-2020 door Coby

Onze hypotheek paste niet meer bij onze situatie. We hebben contact gezocht met Cor van Helden van Mundus Advies met de vraag of hij voor ons een passende hypotheek kon vinden. We zijn daarbij goed en deskundig geholpen. Hij doet heel veel moeite voor het vinden van een passende hypotheek en staat bij vragen altijd voor je klaar.

02-01-2020 door Jan en Betty

Dhr van Helden geeft duidelijk advies is meedenkend en laagdrempelig wat mij zeer aanspreekt ! kortom zeer goed contact.

02-01-2020 door Edwin de Graaf

Deskundig en meedenkend. Staat open voor argumenten en doet veel moeite om het beste eruit te halen

03-12-2019 door Remco en Mirjam

Onze medewerkers

Cor van Helden
Financieel adviseur

Dienstverlenings-
documenten

 • AFM 12041695
 • KvK 56955871
 • Kifid 300.015.386
Contact opnemen

Top 5 rentes

Gebaseerd op 20 jaar rentevast met NHG