Mundus Advies

Mundus Advies

Adres en contact

Langeweg 134
3241KB Middelharnis

Diensten

 • Hypotheek
 • Vermogen
 • Verzekering

Openingstijden

 • Maandag 09:00 - 17:00
 • Dinsdag 09:00 - 17:00
 • Woensdag 09:00 - 17:00
 • Donderdag 09:00 - 17:00
 • Vrijdag 09:00 - 17:00
 • Zaterdag 09:00 - 13:00

Mundus Advies

Mundus Advies geeft u advies en bemiddeling omtrent hypotheken, verzekeringen en kredieten.

Onze doelstelling is om u te helpen zoals wij zelf graag geholpen zouden worden, duidelijk en transparant. Wij besteden aandacht en tijd aan uw wensen en vragen.

Ook na het afsluiten van een product staan wij voor u klaar en kunt u ons bellen voor aanvullende informatie of voor een persoonlijke afspraak. Door jarenlange ervaring heeft onze adviseur veel kennis in huis over diverse financiële vraagstukken en kan hij u altijd een product op maat aanbieden.

Lage rente en premies en een onafhankelijk advies zijn voor ons vanzelfsprekend en hiermee willen wij u dan ook niet overtuigen. Juist de extra service omtrent uw tevredenheid is belangrijk voor ons. Wij staan voor een duidelijk en eerlijk advies waardoor u altijd naar huis gaat met een prettig gevoel.

Als u advies en bemiddeling op maat wilt, zonder haken ogen en alle praatjes, dan zit u bij ons goed!

10
 • Hypotheek 32
 • Vermogen 1

Eerlijk advies en duidelijke uitleg. Klant staat vooraan. Goed bereikbaar en vriendelijk. We zijn goed geholpen met de aanschaf van ons eerste huis.

04-08-2020 door M. Pierre

Duidelijke uitleg en extra toelichting op de vragen die je dan als nog hebt

09-07-2020 door MGRW

Voor de tweede keer naar volle tevredenheid een hypotheek voor ons verzorgd. Cor is duidelijk, transparant, volhardend, laagdrempelig. Hij verzorgt voor ons ook alle verzekeringen, wel zo makkelijk, 1 aanspreekpunt.

22-06-2020 door Fam. Nagtegaal

Cor heeft mij geweldig geholpen bij mijn keuze voor een geschikte hypotheek. Ik begreep alles, want hij legt het op een hele fijne manier uit. Ook als je er dus zelf allemaal geen kaas van hebt gegeten. Fijn ook dat Cor zo snel is. Hij handelt snel en is snel in zijn antwoord naar de klant toe. Zelfs zonder elkaar gezien te hebben door de coronacrisis, is het toch gelukt om een goede hypotheek af te sluiten. Ik ben blij!

15-06-2020 door R. Moonen

Geeft goed Advies, en heeft ons heel erg goed geholpen met de aankoop van ons nieuwe huis en tevens afsluiten van de Hypotheek. Is en sympathieke en eerlijke man . Nu voor de tweede keer hypotheek bij hem afgesloten, word professioneel goed en nauwkeurig afgehandeld. Verdient een 10. In Juni 2020 sleutel gekregen en tot die tijd bijgestaan

13-06-2020 door Annemieke en Jos Riedijk

Voor de 2e keer geholpen door Cor van Helden met het regelen van een hypotheek. En voor de 2e keer zeer vakkundig geholpen, en dit maal nog eens super snel ook! Alles was duidelijk en altijd makkelijk bereikbaar voor eventuele vragen. Zou de diensten van Mundus Advies zeker aanraden, en in de toekomst indien nodig weer gebruik maken van de diensten. Helaas door de huidige corona crisis is het contact veelal online geweest. Maar daar kon Cor uiteraard niks aan doen. En het heeft ook niks afgedaan aan de kwaliteit van het advies!

25-04-2020 door Ricardo

Tijdens de zoektocht naar onze woning zijn wij door Cor ontzettend goed geholpen. De kennis en kunde welke Cor bezit maakt hem een gedreven uitblinker in zijn vak. Omdat wij startende zijn betreffende het aanschaffen van onze eerste koopwoning hadden wij soms nog wat vragen hierover. Cor neemt de tijd om vragen te beantwoorden en deze zo duidelijk mogelijk uit te leggen. Cor hoort de vraag van de klant en bekijkt wat de mogelijkheden zijn. Zodra ergens voor- of nadelen aan zitten bespreekt Cor dit uitvoerig en kan dit met goede en duidelijke voorbeelden en argumenten overleggen. Dit alles bekijkt en beoordeelt Cor uit het belang van de klant. Wij zullen daarom iedereen in onze omgeving Cor aanraden bij het afsluiten van een hypotheek. Het contact dat wij met Cor hebben gehad, hebben wij op iedere wijze als zeer positief ervaren. Cor, als je dit leest, mochten wij ooit in de toekomst willen verhuizen, ben jij de eerste die wij zullen benaderen. Nogmaals dank voor al je goede hulp!

24-04-2020 door Arie Korbijn

Al jaren klant bij Cor en wat die al gedaan heeft en nog doet heeft ons al veel geld bespaard. Blijf dit zo volhouden.

23-04-2020 door Karel

Geweldig geholpen door mundus advies alles geel duidelijk uitgelegd en zonder mundus advies waren we nooit zover gekomen als nu! Ons eerste huisje gekocht door middel van hele goede gesprekken met mundus advies, en geweldig advies gehad zodat we echt iets kochten waar we alle vertrouwen in hebben en uiteindelijk ook super gelukt is en prima verlopen! Wij willen Cor Van Helden bedanken voor alles wat hij voor ons gedaan heeft! Vriendelijke Groet, Corianne Boekee en Douwe Struijk

17-04-2020 door Douwe

Al vele jaren klant bij Cor en al meerdere maken hypotheek advies gehad en afgesloten. Goed geholpen, duidelijke uitleg en snelle reacties. Zeer tevreden.

17-04-2020 door Lindy

Wij hebben een ander huis gekocht en ons oude huis verkocht. Een eerste gesprek gehad wat we konden qua hypotheek en wat de kosten daarvan zouden worden. We zijn erg goed ingelicht en hij heeft zelfs geholpen met de verkoop van ons oude huis. Mijn man is zelfstandige en om dan een hypotheek te regelen is erg veel werk. We zijn erg goed geholpen. Cor is altijd bereikbaar en erg snel met zijn reacties om alles zo goed en snel mogelijk te regelen. Alles is ook erg goed uitgelegd. We hebben een hele goede hypotheek gekregen dankzij Cor. We hebben ook de verzekeringen lopen bij hem en ook daar zijn we zeer tevreden mee. Wij kunnen ons geen betere adviseur indenken dan Cor.

08-01-2020 door Coby

Onze hypotheek paste niet meer bij onze situatie. We hebben contact gezocht met Cor van Helden van Mundus Advies met de vraag of hij voor ons een passende hypotheek kon vinden. We zijn daarbij goed en deskundig geholpen. Hij doet heel veel moeite voor het vinden van een passende hypotheek en staat bij vragen altijd voor je klaar.

02-01-2020 door Jan en Betty

Dhr van Helden geeft duidelijk advies is meedenkend en laagdrempelig wat mij zeer aanspreekt ! kortom zeer goed contact.

02-01-2020 door Edwin de Graaf

Deskundig en meedenkend. Staat open voor argumenten en doet veel moeite om het beste eruit te halen

03-12-2019 door Remco en Mirjam

Onze rente periode voor onze hypotheek liep af en Cor is op zoek gegaan naar hypotheek die beter bij onze huidige situatie paste. Hier liepen we tegen wat dingen met onze toenmalige hypotheekverstrekker aan maar hij heeft dit goed voor ons opgelost. Cor is een warm en vriendelijk persoon die de tijd voor je neemt om alles goed en duidelijk uit te leggen. Hij heeft zowel onze hypotheek geregeld als ook alles uitgezocht en op een rijtje gezet betreft onze verzekeringen en hier een goed pakket voor samengesteld. We zullen hem dan ook bij iedereen aanraden die advies nodig heeft.

08-10-2019 door Owen&Kiki

Cor is een vriendelijke man die ons door de maanden heen fantastisch geholpen heeft bij het kiezen van onze hypotheek, maar ook bij praktische zaken die om de hoek kwamen kijken bij onze nieuw te bouwen woning. Het contact is altijd prettig en duidelijk. Cor is een man die lekker laagdrempelig te benaderen is! Zeker aan te raden!

26-09-2019 door Johan en Anne

Cor is een fantastische man om mee samen te werken. Hij is kundig en werkt zorgvuldig en snel. Een fijn mens, goed bereikbaar, super vriendelijk en heeft een flinke dosis humor (wat soms nodig is tijdens spannende momenten:) Ik raad Cor aan iedereen aan!

24-08-2019 door Malanca

Zoals altijd zijn wij fantastisch geholpen. En bevelen wij deze adviseur zeker aan. Persoonlijk contact staat hoog in het vaandel niets is teveel duidelijke uitleg ook s,avonds aan huis.

18-07-2019 door Eric

We zijn fantastisch geholpen. Alles in duidelijke uitleg.

18-07-2019 door HV

Wij zijn erg goed geholpen door onze adviseur. Continu op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Niets was te veel. Bij vragen altijd bereikbaar. Ook buiten kantoortijden. Maatwerk met de juiste zorg. Uitermate tevreden!

16-05-2019 door YdJ

Onze medewerkers

Cor van Helden
Financieel adviseur

Dienstverlenings-
documenten

 • AFM 12041695
 • KvK 56955871
 • Kifid 300.015.386
Contact opnemen

Top 5 rentes

Gebaseerd op 20 jaar rentevast met NHG