Mundus Advies

Mundus Advies

Adres en contact

Langeweg 134
3241KB Middelharnis

Diensten

 • Hypotheek
 • Vermogen
 • Verzekering

Openingstijden

 • Maandag 09:00 - 17:00
 • Dinsdag 09:00 - 17:00
 • Woensdag 09:00 - 17:00
 • Donderdag 09:00 - 17:00
 • Vrijdag 09:00 - 17:00
 • Zaterdag 09:00 - 13:00

Mundus Advies

Mundus Advies geeft u advies en bemiddeling omtrent hypotheken, verzekeringen en kredieten.

Onze doelstelling is om u te helpen zoals wij zelf graag geholpen zouden worden, duidelijk en transparant. Wij besteden aandacht en tijd aan uw wensen en vragen.

Ook na het afsluiten van een product staan wij voor u klaar en kunt u ons bellen voor aanvullende informatie of voor een persoonlijke afspraak. Door jarenlange ervaring heeft onze adviseur veel kennis in huis over diverse financiële vraagstukken en kan hij u altijd een product op maat aanbieden.

Lage rente en premies en een onafhankelijk advies zijn voor ons vanzelfsprekend en hiermee willen wij u dan ook niet overtuigen. Juist de extra service omtrent uw tevredenheid is belangrijk voor ons. Wij staan voor een duidelijk en eerlijk advies waardoor u altijd naar huis gaat met een prettig gevoel.

Als u advies en bemiddeling op maat wilt, zonder haken ogen en alle praatjes, dan zit u bij ons goed!

10
 • Hypotheek 22
 • Vermogen 1

Wij hebben een ander huis gekocht en ons oude huis verkocht. Een eerste gesprek gehad wat we konden qua hypotheek en wat de kosten daarvan zouden worden. We zijn erg goed ingelicht en hij heeft zelfs geholpen met de verkoop van ons oude huis. Mijn man is zelfstandige en om dan een hypotheek te regelen is erg veel werk. We zijn erg goed geholpen. Cor is altijd bereikbaar en erg snel met zijn reacties om alles zo goed en snel mogelijk te regelen. Alles is ook erg goed uitgelegd. We hebben een hele goede hypotheek gekregen dankzij Cor. We hebben ook de verzekeringen lopen bij hem en ook daar zijn we zeer tevreden mee. Wij kunnen ons geen betere adviseur indenken dan Cor.

08-01-2020 door Coby

Onze hypotheek paste niet meer bij onze situatie. We hebben contact gezocht met Cor van Helden van Mundus Advies met de vraag of hij voor ons een passende hypotheek kon vinden. We zijn daarbij goed en deskundig geholpen. Hij doet heel veel moeite voor het vinden van een passende hypotheek en staat bij vragen altijd voor je klaar.

02-01-2020 door Jan en Betty

Dhr van Helden geeft duidelijk advies is meedenkend en laagdrempelig wat mij zeer aanspreekt ! kortom zeer goed contact.

02-01-2020 door Edwin de Graaf

Deskundig en meedenkend. Staat open voor argumenten en doet veel moeite om het beste eruit te halen

03-12-2019 door Remco en Mirjam

Onze rente periode voor onze hypotheek liep af en Cor is op zoek gegaan naar hypotheek die beter bij onze huidige situatie paste. Hier liepen we tegen wat dingen met onze toenmalige hypotheekverstrekker aan maar hij heeft dit goed voor ons opgelost. Cor is een warm en vriendelijk persoon die de tijd voor je neemt om alles goed en duidelijk uit te leggen. Hij heeft zowel onze hypotheek geregeld als ook alles uitgezocht en op een rijtje gezet betreft onze verzekeringen en hier een goed pakket voor samengesteld. We zullen hem dan ook bij iedereen aanraden die advies nodig heeft.

08-10-2019 door Owen&Kiki

Cor is een vriendelijke man die ons door de maanden heen fantastisch geholpen heeft bij het kiezen van onze hypotheek, maar ook bij praktische zaken die om de hoek kwamen kijken bij onze nieuw te bouwen woning. Het contact is altijd prettig en duidelijk. Cor is een man die lekker laagdrempelig te benaderen is! Zeker aan te raden!

26-09-2019 door Johan en Anne

Cor is een fantastische man om mee samen te werken. Hij is kundig en werkt zorgvuldig en snel. Een fijn mens, goed bereikbaar, super vriendelijk en heeft een flinke dosis humor (wat soms nodig is tijdens spannende momenten:) Ik raad Cor aan iedereen aan!

24-08-2019 door Malanca

Zoals altijd zijn wij fantastisch geholpen. En bevelen wij deze adviseur zeker aan. Persoonlijk contact staat hoog in het vaandel niets is teveel duidelijke uitleg ook s,avonds aan huis.

18-07-2019 door Eric

We zijn fantastisch geholpen. Alles in duidelijke uitleg.

18-07-2019 door HV

Wij zijn erg goed geholpen door onze adviseur. Continu op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Niets was te veel. Bij vragen altijd bereikbaar. Ook buiten kantoortijden. Maatwerk met de juiste zorg. Uitermate tevreden!

16-05-2019 door YdJ

Onwijs goed geholpen door de adviseur, het was niet makkelijk en we hadden weinig tijd maar hij heeft het toch allemaal voor elkaar gebokst. Voor vragen was hij altijd te bereiken. Altijd een heldere uitleg. Alles tot in de puntje geregeld. Gewoonweg super.

13-05-2019 door Mike

Ik ben super fijn geholpen! De adviseur legt alles duidelijk en rustig uit zodat je begrijpt waar hij mee bezig is. Als leek is het fijn om deze duidelijke uitleg te krijgen zodat je weet waar hij mee bezig is. De adviseur houdt je continu op de hoogte en heeft een goede communicatie. Ik ben super blij met het resultaat wat we hebben behaald! Top adviseur!

22-04-2019 door M

Wat de adviseur in de afgelopen bijna 15 jaar allemaal voor mij heeft gedaan is goud waard, hij doet zijn naam absoluut eer aan en ik noem hem dan ook regelmatig gekscherend mijn 'Held'. Gekscherend, maar ik zou oprecht niet weten wat ik zonder hem had gemoeten. Ik denk niet dat er iemand is die zo zijn nek voor zijn cliënten uitsteekt als hij. Hij nodigde me zelfs op zijn vrije zondag uit in zijn kantoor om aktes te komen tekenen opdat hij zo snel mogelijk mijn hypotheek rond zou kunnen krijgen. Het geld dat ik maandelijks voor de diensten van Mundus Advies betaal is een van mijn beste investeringen. Ik geloof oprecht dat de adviseur dat geld voor mij al dubbel en dwars heeft terug verdiend en et nog overuren voor maakt ook. Als ik iemand kan aanraden, is hij het.

26-03-2019 door Annelies van de Waarsenburg

Ik zat vast in een financiële knoop met mijn ex-man. Ondanks dat wij dit allebei op wilden lossen, lukte ons dat zelf niet. Dankzij de adviseur is de situatie nu eindelijk naar ieders tevredenheid opgelost

15-03-2019 door Melissa

Wij kochten ons eerste huis en we hadden zelf geen idee waar we op moesten letten. Onze adviseur heeft ons alles uitgelegd en de best passende hypotheekverstrekker gevonden. Hij had altijd tijd en belde altijd terug, waardoor we hem aan iedereen aan zullen bevelen. Naast hypotheekadvies heeft hij ook onze verzekeringen geregeld en zelfs geholpen bij onze eerste belastingaangifte sinds de aankoop. We zijn bijzonder te spreken over de eerlijkheid, duidelijkheid en geduld van Mundus advies. Als we het over hadden moeten doen, zouden we weer naar dezelfde adviseur gaan.

12-03-2019 door Joost & Jisca

Dank zij de adviseur heb ik mijn hypotheek rond kunnen krijgen.

11-03-2019 door Jolanda

Wij zijn erg tevreden over onze adviseur van Mundus Advies. Vanaf het begin zijn we overal goed over ingelicht en geadviseerd. Hij heeft overal zorg voor gedragen ,was ten alle tijden goed bereikbaar en heeft ons overal doorheen begeleidt. Echt een vakman die weet waar hij het over heeft !

06-11-2018 door Dax & Femke

Bij de aankoop van ons vorige huis heeft de adviseur ons tijdens het traject ondersteunt, want dat is toch een spannende tijd je eerste keer een huis kopen. Ook tijdens het traject van aankopen van onze nieuwe woning heeft de adviseur zijn steentje meer dan bijgedragen. In eerste instantie samen kijken wat een verstandige keuze is qua maandbedrag en welk hypotheek bedrag daar bij hoort. Daarna samen kijken of een huis voor een reeele prijs in de markt gezet is. Het kopen van het huis heeft enige tijd geduurd, maar uiteindelijk toch gelukt.

31-07-2018 door Michiel

Al jaren naar volle tevredenheid onze adviseur.Laatst weer goed geholpen bij de aankoop van ons nieuwe huis.Neemt de tijd voor je als klant en heeft voor elk probleem een oplossing. Bedankt!

24-07-2018 door Robert

heel vriendelijk goede uitleg veel geduld en begrip dankbaar voor alles en ik de adviseur absoluut aanbevelen gr

23-07-2018 door GA WL

Onze medewerkers

Cor van Helden
Financieel adviseur

Dienstverlenings-
documenten

 • AFM 12041695
 • KvK 56955871
 • Kifid 300.015.386
Contact opnemen

Top 5 rentes

Gebaseerd op 20 jaar rentevast met NHG