OHAO Groningen

OHAO Groningen

Adres en contact

Oosterhaven 7
9723AN Groningen

Diensten

  • Hypotheekvraag

Openingstijden

  • Maandag 09:00 - 18:00
  • Dinsdag 09:00 - 18:00
  • Woensdag 09:00 - 18:00
  • Donderdag 09:00 - 18:00
  • Vrijdag 09:00 - 18:00

OHAO Groningen

Hypotheekadvies voor een scherp tarief? Door efficiënt te werken en door te adviseren over de telefoon of via de webcam biedt OHAO het scherpste tarief van Nederland!

Maar dit betekent niet dat jij hoeft in te leveren op service. Bij ons heb je altijd persoonlijk contact met een vast aanspreekpunt, van het eerste (gratis) kennismakingsgesprek tot aan de notaris.

Let op, de vermelde tarieven zijn voor advies op afstand. Liever een adviseur bij jou thuis? Dat kan op afspraak in de regio Groningen. Wij rekenen dan een toeslag van €495,-. Het kennismakingsgesprek is bij ons altijd op afstand.

OHAO Groningen is onderdeel van OHAO. Een landelijk opererend advieskantoor waar uitstekende service en een scherp tarief vanaf dag 1 voorop staan. De hoofdvestiging van OHAO vind je in Amsterdam.

9.9
  • Hypotheek 24

Fijne toegankelijke dienstverlener die zowel online als persoonlijk compleet advies leverde bij oversluiten van hypotheek. Ik wilde eigenlijk alleen execution only. Maar vanwege de kleine meerprijs ten opzichte van bijv Independer gekozen voor OHAO. Ze hebben (nog) geen beveiligde online document omgeving maar dat kan je ook zelf regelen (bijv STACK). Voor mij werkte dit prima. Het advies ziet er helder en degelijk uit met en geeft inzicht hoe de hypotheek in de toekomst betaalbaar blijft bij onverwachte omstandigheden. Kortom een aanrader!

24-12-2019 door ek

Simpelweg goed geluisterd naar mijn wensen en mogelijkheden en hierop n doeltreffend , snel en passend advies afgegeven. Een aanrader!

18-10-2019 door Arjen

It was a great work with Luc. He has been always very flexible but at the same time very responsive. I had lots of questions and discussions over the choices we could make for the mortgage and Luc took the time to listen and come back with precise answers. All of this with a very competitive price! Thank you Luc and the team!

19-09-2019 door Rasa

Luc Zwaan van OHAO kan slechts met een 5 ster worden beoordeelt. Hij voldoet 100% aan wat je eigenlijk van een financieel adviseur verwacht mar zelden in de praktijk ziet realiseren. Volle score op aspecten als: PROFESSIONALITEIT - Dit in een stuk benadering van jou als client alsmede de hantering van het gehele proces DESKUNDIGHEID - Met wat op de markt aangaat bij de diverse fin. instellingen; COMMUNICATIE - Uitstekend bereikbaar per tel of mail en reageert altijd binnen 24 uur en meestal binnen een paar uur. CUSTOMER FOCUSED - Een adviseur die luistert en ook hoort wat je zegt en meedenkt in het vinden van de beste oplossing / product voor jouw situatie. VRIENDELIJKHEID - Elk contactmoment met Luc was "service with a SMILE" En als EXTRA BONUS bij OHAO is de PRIJS-KWALITEIT verhouding; deze is UITSTEKEND!!

21-08-2019 door Cor

Goed geholpen. geen overtollige afspraken en dergelijke. Alleen resultaat.

14-08-2019 door Fady

Helder advies en prettig contact. De verschillen tussen de diverse (hypotheek)opties werden duidelijk weergegeven. Er werd tijd genomen voor het advies. Als leek heb ik het idee een bewuste en goede keuze te hebben gemaakt met behulp van het advies.

15-07-2019 door Anoniem

De adviseur is zeer prettig in het contact. Hij kon goed inschatten wat ik wel wist maar ook niet wist. Hij nam de tijd.In het gesprek nam hij alle specifieke kanten van mijn aanvraag mee, bijv. dat ons huis pas over 6mnd geleverd werd. De adviseur schetste verschillende mogelijkheden met voor en nadelen, waardoor de keuze gemakkelijk gemaakt werd. Aanvankelijk wilden wij bij een andere hypotheekverstrekker een hypotheek afsluiten, maar bood Argenta paste nog meer bij onze situatie. Gedurende het traject meermaals gemaild, met allerlei vragen, het antwoord was altijd dezelfde dag en op een vriendelijke wijze.

25-06-2019 door H.W.

Vlotte en heldere communicatie, online advies (scherm delen) werkt prima in combinatie met telefoongesprek

20-05-2019 door D.B.

We zijn erg tevreden over het advies van OHAO. De communicatie verliep goed en snel, vaak werd er binnen één of twee dagen gereageerd op vragen, soms dezelfde dag al. De adviseur luisterde goed naar onze wensen en gaf uitgebreid antwoord op onze vragen

29-04-2019 door anoniem

Perfect geholpen door de adviseur. Het werd op een gegeven moment wat lastig door de deadline voor de hypotheek en de erg lange doorlooptijd voor beoordeling bij ING. De adviseur heeft toen merkbaar alle zeilen bijgezet en hard gewerkt aan en passende oplossing. Het is heel fijn om te merken dat in een situatie waar het toch iets stressvoller wordt, er een professional klaar staat die er alles aan doet om voor jou het beste resultaat te behalen. Uiteindelijk de hypotheek ruim op tijd voor elkaar en ook voor een schappelijke prijs. Zeker een aanrader.

17-04-2019 door Jeremy

Hij was altijd vriendelijk en geduldig. Verder dacht hij goed mee met onze situatie.

16-04-2019 door anoniem

Goed inzicht in hypotheek mogelijkheden en welke passend zijn. Duidelijke en korte informatie, ook bij telefonische vragen. De prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend. Niets dan lof. Wel wat computerkennis vereist..

17-03-2019 door Jaap

Bedenk dat je er zelf best wat tijd en werk aan moet besteden en de kosten van taxatie en notaris niet inbegrepen zijn, maar vergeleken met andere aanbieders ben je nog voordelig uit. De contacten zelf liepen goed en uitleg en terugkoppeling was duidelijk. Luisteren goed naar je wensen en zoeken de best passende oplossing voor je. Voor mij zeker voor herhaling vatbaar.

28-02-2019 door Frank

Heeft ons goed geholpen met alle details uitzoeken, ook toen de beoordelaar de werkgeversverklaring niet goed keurde Is hij hier achteraan gegaan met eigen berekening waardoor deze uiteindelijk wel werd goedgekeurd. Daarnaast goed en duidelijk uitgelegd hoe de ins en outs werken omtrent de hypotheek.

14-02-2019 door Hylke

Het advies was prettig, deskundig en snel. Ik ben zeer tevreden.

02-02-2019 door anoniem

Hij heeft ons heel goed en prettig geholpen. Ook omdat dit ons eerste huis is was dit zeer prettig.

29-01-2019 door Mvdb

Onze hypotheekadviseur was erg deskundig, betrokken en betrouwbaar. Hij heeft ons zorgvuldig ondersteund en ons op een rustige en prettige wijze voorzien van duidelijke informatie.

21-01-2019 door Jos

Een zeer betrouwbare en persoonlijke hypotheekadviseur. De adviseur heeft ons door het hele proces zeer goed geholpen en heeft alle tijd genomen om onze vragen te beantwoorden en mee te denken om de juiste adviezen te geven zodat het slagen van het beste hypotheekaanbod is gelukt. Wij raden hem zeker aan voor iedereen en speciaal voor starters die nog onbekend is op dit gebied.

01-01-2019 door E.L

Vlot contact, alle tijd voor ons genomen, duidelijk, goede adviezen, eerlijk, vriendelijk.

27-12-2018 door Eline

Voor mensen die direct contact met een hypotheekadviseur niet noodzakelijk vinden, biedt OHAO een zeer duidelijke, transparante en snelle dienstverlening. Wij zijn zeer tevreden over het gelopen contact, en de snelle totstandkoming van onze hypotheek. Je gehele financiële situatie en voor- en nadelen worden meegenomen in de keuze voor een hypotheekaanbieder en bijbehorende voorwaarden.

27-12-2018 door Anne & Roy

Onze medewerkers

Luc Zwaan
Onafhankelijk Hypotheekadviseur
Maarten Tellegen
Onafhankelijk Hypotheekadviseur
Peter Teuben
Onafhankelijk Hypotheekadviseur

Dienstverlenings-
documenten

  • AFM 12043654
  • KvK 64071847
  • Kifid 300.016.224
Contact opnemen

Top 5 rentes

Gebaseerd op 20 jaar rentevast met NHG