OHAO

OHAO

Adres en contact

Borgerstraat 104E
1053PX Amsterdam

Diensten

 • Hypotheek
 • Verzekering

Openingstijden

 • Maandag 09:00 - 18:00
 • Dinsdag 09:00 - 18:00
 • Woensdag 09:00 - 18:00
 • Donderdag 09:00 - 18:00
 • Vrijdag 09:00 - 18:00

OHAO

Hypotheekadvies voor een scherp tarief? Door efficiënt te werken en door te adviseren over de telefoon of via de webcam kan OHAO werken tegen een scherp tarief! Maar dit betekent niet dat jij hoeft in te leveren op service. Bij ons heb je altijd persoonlijk contact met een vast aanspreekpunt, van het eerste (gratis) kennismakingsgesprek tot aan de notaris.
9.9
 • Hypotheek 145
 • Verzekering 1

Wat een verademing. OHAO heeft mijn verwachtingen ver overtroffen. Ik heb even getwijfeld of dit wel verstandig was om te doen maar de positieve reacties hebben me overtuigd en ik kan deze alleen maar bevestigen en iedereen OHAO aanraden. Vriendelijk, snel, correct, verzorgd en dat voor een aantrekkelijk tarief. Speciaal mijn dank aan Peter, je hebt ons geweldig geholpen.

27-05-2020 door Hans

We hebben OHAO-adviseur gevonden via een kennis, die goede ervaringen had. De service was echt uitstekend, ik werd keurig aan de hand genomen door het aanvraagproces door Luc. Stukken elektronische aanleveren, zij verzorgen het contact met de geldgever, dus alleen OHAO als aanspreekpunt. Bij vragen via mail of telefonisch zijn ze goed bereikbaar en geven snel een helder advies. In sommige gevallen nam de adviseur zelf telefonisch contact op om een keuze voor te leggen, zodat we snel konden schakelen. Helemaal ontzorgt, in een toch wel lastig proces. De vertragende factor was ik zelf, omdat het doorlopen van dit soort activiteiten niet mijn hobby is. Daarbij heb ik nu een hele mooie hypotheek met lage lasten, dat scheelt met mijn vorige hypotheek zo’n 250 euro per maand, vanwege de lage rente.

26-05-2020 door Koos

Kundig advies. Prettig te woord gestaan,. Vlotte afwerking. Goed bereikbaar ondanks de Corona. Mooie prijs.

21-05-2020 door Anoniem

Zeer tevreden over het deskundige advies van OHAO. Luc wist als onafhankelijke veel van allerlei hypotheekverstrekkers en kon daardoor een goede vergelijking maken wat voor mij het beste zou passen. Tevens heeft hij mij goed geïnformeerd steeds over de stappen die gezet moesten worden en begeleid door het proces van documenten die aangeleverd moesten worden. Last but not least, zeer scherp geprijsd!

19-05-2020 door David

Andere hypotheekadviseurs zagen eerder geen mogelijkheden voor mij om in mijn huis te blijven wonen en mijn hypotheeklasten te verlagen. Ik had vrij hoge maandlasten en een huis dat ongeveer twee keer zo veel waard is als de schuld. Mark zag wel mogelijkheden, waardoor ik nu @ 560 bruto minder betaal aan rente. Ik ben dus heel tevreden met het resultaat. Mark heeft verstand van zaken. Hij is bovendien prettig in de omgang, komt de afspraken na, en kan bovendien alles heel helder uitleggen. We hebben elkaar nog nooit gezien, alles gaat telefonisch en via de mail. Ik vond dat niet bezwaarlijk.

13-05-2020 door Liesbeth

De aanvraag verliep vlekkeloos en zeer snel. Het adviesgesprek was zowel telefonisch als via online scherm delen, vonden wij wel prettig om zo te kunnen meekijken tijdens het adviesgesprek. Bij vragen kregen we altijd snel een reactie. Onze adviseur was een professioneel en prettig persoon. Zeer tevreden over OHAO en zou hen zeker aanbevelen.

12-05-2020 door Anas

OHAO geeft je deskundig advies en zorgt ervoor dat je de beste hypotheek afrondt. EN ze doen dat tegen een zeer scherpe prijs. Een echte aanrader!

06-05-2020 door Rob

Duidelijke voorlichting, snelle reacties en vlotte afhandeling! Top

24-04-2020 door Jaap

OHAO (de heer Mensink) heeft ons goed geholpen. Er werd goed geluisterd en ingespeeld op onze wensen. We werden er zelfs geattendeerd dat er een renteverhoging aanstaande, door snel en scherp handelen hebben wij nu een bouwdepot met een mooi percentage.

22-04-2020 door HH

De heer Mensink heeft mij goed hypotheekadvies gegeven en heeft mij heel goed bijgestaan in de digitale wereld (wat totaal niet mijn ding is). Ook het persoonlijk contact is heel goed, en de heer Mensink is altijd bereikbaar wat soms heel belangrijk is. Ik kan iedereen aanbevelen om het hypotheekadvies door OHAO in overweging te nemen, en een eerste gesprek aan te gaan.

19-04-2020 door Jacob

- denkt goed mee - geeft uitgebreid advies en geeft ook suggesties waar je aan moet denken - heel flexibel en makkelijk bereikbaar - neemt ruim de tijd voor je - gaat ook verifieren bij collega's indien nodig - Vriendelijk

15-04-2020 door Anne

Communicatie was super ook al gaat er veel online en met telefonische afspraken. Alles snel geregeld en duidelijk. Heel fijn!

15-04-2020 door A.L.

Mark heeft ons super goed geholpen, gaf duidelijk en kundig advies en was altijd bereikbaar voor extra uitleg of informatie. Ook was hij altijd heel relaxed zodat wij ook geen stress ervoeren. Heel fijn als je als starter voor het eerst een hypotheek gaat afsluiten. Prijs kwaliteit verhouding ook goed, echt een aanrader.

01-04-2020 door Eline

Prima info en correcte samenwerking. Ben zeer tevreden Terzake kundige adviseur. Zal hem zeker adviseren bij relaties en bekenden.

24-03-2020 door AJK.

Duidelijk advies gehad. Het was een behoorlijk intensieve situatie met scheiding en afsluiten van 2 nieuwe hypotheken. Mark was goed bereikbaar, betrokken en alles ging netjes volgens de afspraken. Verschillende opties besproken en de beste gekozen. Ik heb er een heel goed gevoel aan over gehouden. Voor mijn ex-man was een nieuwe hypotheek offerte nodig i.v.m. het bestemmingsplan, dat anders was in eerste instantie bekend. Heel snel geregeld. Fijne prijs-kwaliteit verhouding.

18-03-2020 door Els

Zeer prettig persoon in communicatie, geduldig, kundig, proactief, en hoewel ik in het begin een beetje sceptisch was om een hypotheek op afstand af te sluiten kan ik het echter iedereen aanraden!

12-03-2020 door A. de Kok

Eerst een telefoongesprek gehad om kennis te maken en daarna alles digitaal kunnen regelen. Dit hebben wij als zeer prettig ervaren. Alles snel kunnen regelen omdat de vragen en uitleg duidelijk waren. Zeer zeer tevreden over de dienstverlening van OHAO en de snelle reacties van Mark!

10-03-2020 door Sandy

Aanrader, prettige samenwerking, hypotheek was snel geregeld.

07-03-2020 door Anoniem

Onze ervaring bij OHAO was goed. Prettige communicatie. Goed bereikbaar. Duidelijke uitleg in begrijpelijke taal. En het belangrijkste: we kregen goed en passend advies. Kortom: een aanrader!

07-03-2020 door Tim

Mark is altijd duidelijk geweest waardoor wij goed begeleid zijn in deze traject. Bedankt hiervoor!

05-03-2020 door A. Kilic

Onze medewerkers

Luc Zwaan
Onafhankelijk Hypotheekadviseur
Maarten Tellegen
Onafhankelijk Hypotheekadviseur
Peter Teuben
Onafhankelijk Hypotheekadviseur

Dienstverlenings-
documenten

 • AFM 12043654
 • KvK 64071847
 • Kifid 300.016.224
Contact opnemen

Top 5 rentes

Gebaseerd op 20 jaar rentevast met NHG