OHAO

OHAO

Adres en contact

Borgerstraat 104E
1053PX Amsterdam

Diensten

 • Hypotheek
 • Verzekering

Openingstijden

 • Maandag 09:00 - 18:00
 • Dinsdag 09:00 - 18:00
 • Woensdag 09:00 - 18:00
 • Donderdag 09:00 - 18:00
 • Vrijdag 09:00 - 18:00

OHAO

Hypotheekadvies voor een scherp tarief? Door efficiënt te werken en door te adviseren over de telefoon of via de webcam biedt OHAO het scherpste tarief van Nederland! Maar dit betekent niet dat jij hoeft in te leveren op service. Bij ons heb je altijd persoonlijk contact met een vast aanspreekpunt, van het eerste (gratis) kennismakingsgesprek tot aan de notaris.
9.9
 • Hypotheek 92
 • Verzekering 1

Ik ben uitstekend geholpen door Peter! Zeer vlotte communicatie, mijn hypotheekaanvraag was op korte termijn afgerond!

17-09-2019 door Guido L.

Het bemiddelingsbureau OHAO heb ik ervaren als adequaat, professioneel, snel. De adviseur heeft ten volle ingezet op een goed resultaat

13-09-2019 door Peter

Heel vriendelijke adviseur met duidelijke en correcte informatie! Hij hielp en stond me bij gedurende het gehele proces. Hij was altijd bereikbaar, zelfs tijdens zijn vakantie, en dit gaf me een geruststellend gevoel in een best wel stresserende periode. Hij handelde razendsnel plus hij had veel geduld met me, antwoordde direct op al mijn 'domme' vragen per mail of WhatsApp. Op en top klasse en ik zou iedereen hem als hypotheekadviseur aanraden!

13-09-2019 door M Barraco

Prima gesprek en keurige follow up. Steeds snelle reactie op vragen en ingeleverd stukken.

13-09-2019 door Initialen

Luc Zwaan heeft ons goed geadviseerd m.b.t. de aanvraag van onze hypotheek. Wij konden met al onze vragen bij Luc terecht. De communicatie verliep erg soepel en de advisering op afstand heeft gezorgd voor korte doorlooptijden en snel schakelen. Onze hypotheek was na de advisering en aanvraag snel rond. Ook werden we doorlopend goed op de hoogte gehouden van de voortgang. Top!

06-09-2019 door Maxine

Hypotheekadviseur OHAO heeft mij op een voortvarende manier bijgestaan bij mijn hypotheekaanvraag. OHAO biedt kwalitatief hoogstaand advies voor een scherpe prijs. Gedurende het proces ben ik goed op de hoogte gehouden en de adviseur heeft ruimschoots de tijd genomen voor mijn vragen. De adviseur had een gedegen kennis van zaken en heeft het maximale uit mijn hypotheekaanvraag weten te halen. Ik kan OHAO van harte aanbevelen.

04-09-2019 door B.

Snelle en duidelijke hulp. Meedenken in oplossingen. Fijn en vertrouwd gevoel !

02-09-2019 door C.D.

OHAO levert een digitale dienstverlening. Het adviesgesprek vond telefonisch plaats en de daarop volgende communicatie per email. Ik ontving een keurig digitaal adviesrapport. De hypotheekadviseur reageerde snel en adequaat op emails. Ook hield hij deadlines van acties in de gaten, zoals het verlopen van het voorbehoud van financiering. Voor een persoonlijke lening om een verbouwing te financieren werd ik gekoppeld aan een externe dienstverlener. Ik heb gekozen voor OHAO vanwege de scherpe prijs van het hypotheekadvies.

30-08-2019 door RB

I have exchanged many e-mails with Luc, he answered my questions very clearly and quickly(usually within hours). After my offer is accepted, He made a plan when to apply for mortgage and let me knew what documents are needed. After supplying all the documents we scheduled an online advice meeting. During meeting he presented different providers also simulated different scenarios for future interest rate changes.His advice was clear and through. Next day I have indicated which provider I have chosen.Then he applied for the mortgage and closed the mortgage in 1 week. I am very happy with the service he provided.

23-08-2019 door Expat Mortgage

We zijn uitstekend geholpen door Peter. Hij is vriendelijk, behulpzaam, vakkundig en daarnaast kun je altijd rekenen op een snelle reactie. We zijn erg tevreden!

21-08-2019 door Bahram

- eerlijk advies - geen vraag is te gek wat voor ons als zeer prettig is ervaren - snel antwoord op vragen via e-mail

15-08-2019 door G.J

Luc was very helpful with clarifying the procedure for ua and he answered our questions patiently. Working with him via telephone, email and remote desktop was very easy. Communication via phone was clear and appointment time was well kept and often extended. Emails were replied quickly often even out of office time. Remote desktop was shown when calculating the mortgage and selecting different banks. Two benefits that Ohao provides that the other mortgage advisor cannot are remote communication, which allow you to save your time traveling to the office, and competitive price.

08-08-2019 door Y. Wang

Peter is an amazing person! 5 *s! He is very honest and caring!

07-08-2019 door Best service for financial advisor

OHAO/de adviseur neemt uitgebreid de tijd om kwalitatief goed en afgewogen advies te verzorgen. Prijs / kwaliteit verhouding van dienstverlening is uitstekend.

26-07-2019 door RdJ

Zeer tevreden over de uitvoerige uitleg en snelle communicatie en respons.

23-07-2019 door marjan

De adviseur deed erg zijn best om met een passende offerte te komen van 2 banken en om dit er snel doorheen te krijgen. Verder was hij snel in repsonse en goed berijkbaar. Aanrader

10-07-2019 door Onno P.

absolute recommendation! The advisor was not afraid to take on a more complicated case (property/workplace/residence abroad). He was reacting extremely quickly plus he’s friendly and the charges are comparatively low. Wish I had found him earlier in the process.

05-07-2019 door Jette

De afwikkeling verliep erg plezierig en vlot. Alle communicatie verliep via e-mail. Ze zijn er duidelijk niet op uit om maximaal te verdienen. Ze richten zich in mijn beleving primair op transparantie en klantgerichtheid tegen een zeer scherpe prijs.

25-06-2019 door Marinus

Zeer accuraat, zeer snel in reageren, zeer goed op de hoogte van allerlei mogelijkheden en onmogelijkheden (ik ben iemand met een uitkering en bijna met pensioen en met een aflossingsvrije hypotheek van mijn vorige huis), helder in uitleg, zeer goed bereikbaar. Een zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Vriendelijk en geduldig (ik ben nogal lang van stof).

20-06-2019 door Leid

Enorm prettig samengewerkt met de adviseur van OHAO en het gewenste resultaat bereikt! De adviseur is vanaf het begin mijn contact binnen OHAO geweest. Hij wist zich -na een eerder telefonisch en volstrekt vrijblijvend contact van enige maanden daarvóór- nog steeds alle details te herinneren van onze wensen en enigszins bijzondere situatie: dat betekende voor mij dat hij daadwerkelijk en aandachtig luistert en invulling geeft aan de klant wensen! Dus zijn wij vervolgens met OHAO "in zee gegaan". Communicatie tussen de adviseur en mij was steeds uiterst plezierig van vorm en inhoud, echt snelle reactietijden ook! Ik ben goed bekend met de materie, maar ik had zonder de hulp en ervaring van de adviseur niet tot het nu overeengekomen hypotheekcontract kunnen komen. Daarnaast vind ik dat de kosten uitgesproken laag zijn voor de geleverde diensten en adviezen. Mijn oprechte advies: neem contact op met OHAO en u zult tevreden zijn over het resultaat en de bescheiden kosten

20-06-2019 door Marc in Haarlem

Onze medewerkers

Luc Zwaan
Onafhankelijk Hypotheekadviseur
Maarten Tellegen
Onafhankelijk Hypotheekadviseur
Peter Teuben
Onafhankelijk Hypotheekadviseur

Dienstverlenings-
documenten

 • AFM 12043654
 • KvK 64071847
 • Kifid 300.016.224
Contact opnemen

Top 5 rentes

Gebaseerd op 20 jaar rentevast met NHG