Reinders Huizen en Hypotheken

Reinders Huizen en Hypotheken

Adres en contact

Arnhemseweg 261
7333NB Apeldoorn

Diensten

 • Aankoopmakelaar
 • Hypotheek
 • Lenen
 • Verkoopmakelaar
 • Verzekering

Openingstijden

 • Maandag 08:30 - 17:30
 • Dinsdag 08:30 - 17:30
 • Woensdag 08:30 - 17:30
 • Donderdag 08:30 - 17:30
 • Vrijdag 08:30 - 17:00
 • Zaterdag 11:00 - 14:00

Reinders Huizen en Hypotheken

Reinders... Makelaar en Hypotheekbemiddelaar in Apeldoorn

In Apeldoorn een woning kopen of verkopen? Komt u dan éérst het kantoor van NVM-makelaar Reinders eens bezichtigen! Een warm welkom in de ruime entree, veel kamers vól met ervaren makelaars en een extra ‘verdieping’ in de begeleiding bij uw verkoop of aankoop. Het onderhoud? Strak in het contact en onze afspraken komen altijd uit de verf. Kortom, dé ruime oprit naar een ideaal aankoop- of verkooptraject. En de tuin? Daar leiden wij u nooit omheen. De vraagprijs voor het huis van Reinders? Laten we met de deur in huis vallen: onze samenwerking kost u altijd minder dan het u oplevert! En uiteraard vindt u bij kantoor Reinders in de kelder een veilige kluis vól met aantrekkelijke verzekeringen en voordelige hypotheken!

10
 • Aankoopmakelaar 8
 • Hypotheek 13
 • Taxatie 1
 • Verkoopmakelaar 27

Voor de 2e maal heeft Loes van Reinders makelaars een huis voor ons verkocht. Ook nu zijn wij zeer tevreden over het verloop hiervan. Ze heeft kennis van de markt en heeft het huis vlot verkocht. Wij werden goed op de hoogte gehouden van het verloop hiervan. Prima ervaring weer. Ook Move is een goede aanvulling.

10-05-2021 door H en J

Sascha was ons aangeraden door een vriendin. En dit heeft uitstekend uitgepakt. Sascha is een open gezellige meid die heel goed weet wat ze doet. Ze is recht door zee en doet wat ze belooft. Wij zijn erg blij met onze keuze om haar als verkoopmakelaar ingeschakeld te hebben

25-04-2021 door Rob en Ilona

Goed meegedacht over de verkoopstrategie en gelijk actief de markt in.

22-04-2021 door Peter

Prima kantoor Bereidwilligheid Duidelijk Servicegericht

14-04-2021 door Han

In een spannende periode waarin wij zowel een huis kochten, en een appartement verkochten, via Reinders makelaardij, hebben wij een zeer prettig en persoonlijk contact gehad met de broers Reinders, in tijden waarin wij dachten dat bepaalde zaken niet op tijd in orde zouden komen, wisten zij ons gerust te stellen dat het wèl goed komt. ook bij de verkoop was het motto "GEDULD". En na de verkoop, oprecht blij voor ons dat het gelukt was. Hulde daarvoor!

13-04-2021 door Hendrik van Poppel

Loes van Mourik en Sacha Kruijshoop hebben met passie ons huis verkocht. Een monumentaal pand moet je ademen en dat hebben beide dames perfect gedaan, oprecht en met passie. Communicatie na iedere bezichtiging en een goed advies. Beide dames hebben ons zoveel vertrouwen gegeven en gezorgt voor een zeer tevreden verkoop resultaat. Onze dank is groot en voor iedereen een aanbeveling. Reinders makelaardij dank en zeker ook de dames van kantoor die in de backoffice ons altijd netjes te woord stonden en hun afspraken nakomen.

09-04-2021 door F. van Haren

Prettig, zeer ter zake kundig, netjes. Goede respons vanuit de kijkers. Een zeer mooie en leuke promo video van ons huis laten maken. Sloeg enorm aan! Ik beveel Reinders graag aan!!

07-04-2021 door Erik Wolsink

Wij zijn uitstekend geholpen door Loes en het hele team van Reinders. Bezichtigingen worden helder gepland naar wens van ons en er worden realistische verwachtingen geschept tijdens de verkennende gesprekken. Loes is een bekwaam makelaar die rustig en helder uitleg geeft over de gang van zaken en prettig is in de communicatie.

07-04-2021 door P. den Boer

Duidelijk, eerlijk en professioneel Het is plezierig om iemand tegenover je te hebben die het begrijpt

09-03-2021 door Klaas sipkens

Bedankt Jeroen en team voor de verkoop van ons huis! Het was een zeer spannende onzekere tijd maar met betrokkenheid en steun ons erdoorheen gebracht. Daarnaast hebben ze ons geholpen om weer naar ons oude fijne buurtje te kunnen komen met de aankoop van een nieuw huis. Hartelijk dank! Speciaal even voor Jeroen namens ons bedankt dat je ten alle tijden in het proces voor ons klaarstond en je hebt ingeleefd en meegeleefd in onze persoonlijke situatie. Daar zijn wij je beiden zeer dankbaar voor!

23-02-2021 door Miranda en glen

In korte tijd 2 huizen verkocht via makelaarskantoor Reinders. Een erg fijne service, altijd bereikbaar en een vlotte communicatie met het hele team! Een traditioneel kantoor met jarenlange ervaring, maar ook juist helemaal van deze tijd. Luisterend naar de wensen van de klant en creatief wat betreft de promotie en marketing van de te verkopen woningen heeft Jeroen ervoor gezorgd dat er snel geschakeld werd en er binnen korte tijd een succesvol resultaat was.

17-02-2021 door Carlo

Sascha heeft zowel de verkoop als aankoop voor mij geregeld. Ik ben zeer tevreden over haar.

10-02-2021 door B. Schemmer

Hij is alles goed uitgelegd ,Alles op afspraaken klaar gemaakt.ook heelveel extra geholpen.

09-02-2021 door M. Zadran

Ben zeer goed door Jeroen geholpen toen ik een taxatie van mijn gekochte woning nodig had. Ook toen het rapport na gewijzigde verbouwplannen herzien moest worden heeft Jeroen daar snel naar gehandeld. Jeroen reageert snel op vragen en hield mij tussendoor goed op de hoogte van de status. Als ik in de toekomst weer een makelaar nodig heb is Reinders zeker mijn eerste keuze.

10-08-2020 door Joost

Erg tevreden, zowel over de klantgerichtheid als de professionaliteit, etc.

20-02-2020 door A.S.

Wij geven deze hoge score vanwege het deskundige advies bij de verkoop van ons huis. De onderscheidende aanpak van Sascha heeft er voor gezorgd dat we voor Reinders Makelaars gekozen hebben. Voor ons gevoel hebben we door die aanpak het huis beter verkocht dan verwacht. Daarnaast heeft Sascha er voor gezorgd, door goed naar onze wensen te luisteren, dat wij ons droomhuis hebben kunnen kopen. Waarvoor dank, ook aan het financiële team van Reinders.

20-02-2020 door F. Zijl

Denkt mee en geeft goede adviezen. Tips voor styling en tips voor verkooptekst en traject.

24-11-2019 door Teunissen van Manen

Afspraak=afspraak

20-11-2019 door anoniem

Zeer betrokken makelaarskantoor! Prettige gesprekken, en denken erg mee!

20-11-2019 door Nancy

Een aanrader voor een ieder die een huis wil verkopen. Fijne mensen, snel handelen, goed advies. Echt een top makelaar.

20-11-2019 door N. de Vos

Onze medewerkers

Frank Reinders
Algemeen
Jeroen Reinders
NVM Makelaar & Taxateur o.z.
Jouke Heringa
Erkend Hypotheek Adviseur - Armt Makelaar
Loes van Mourik
NVM Makelaar & Taxateur o.z.
Sascha Kruijshoop
Assistent Makelaar

Dienstverlenings-
documenten

 • AFM 12016843
 • KvK 08079801
 • Kifid 300.012.369
Contact opnemen

Top 5 rentes

Gebaseerd op 20 jaar rentevast met NHG