Reinders Huizen en Hypotheken

Reinders Huizen en Hypotheken

Adres en contact

Arnhemseweg 261
7333NB Apeldoorn

Diensten

 • Aankoopmakelaar
 • Hypotheek
 • Lenen
 • Verkoopmakelaar
 • Verzekering

Openingstijden

 • Maandag 08:30 - 17:30
 • Dinsdag 08:30 - 17:30
 • Woensdag 08:30 - 17:30
 • Donderdag 08:30 - 17:30
 • Vrijdag 08:30 - 17:00

Reinders Huizen en Hypotheken

Reinders... Makelaar en Hypotheekbemiddelaar in Apeldoorn

In Apeldoorn een woning kopen of verkopen? Komt u dan éérst het kantoor van NVM-makelaar Reinders eens bezichtigen! Een warm welkom in de ruime entree, veel kamers vól met ervaren makelaars en een extra ‘verdieping’ in de begeleiding bij uw verkoop of aankoop. Het onderhoud? Strak in het contact en onze afspraken komen altijd uit de verf. Kortom, dé ruime oprit naar een ideaal aankoop- of verkooptraject. En de tuin? Daar leiden wij u nooit omheen. De vraagprijs voor het huis van Reinders? Laten we met de deur in huis vallen: onze samenwerking kost u altijd minder dan het u oplevert! En uiteraard vindt u bij kantoor Reinders in de kelder een veilige kluis vól met aantrekkelijke verzekeringen en voordelige hypotheken!

10
 • Aankoopmakelaar 7
 • Hypotheek 12
 • Taxatie 1
 • Verkoopmakelaar 16

Ben zeer goed door Jeroen geholpen toen ik een taxatie van mijn gekochte woning nodig had. Ook toen het rapport na gewijzigde verbouwplannen herzien moest worden heeft Jeroen daar snel naar gehandeld. Jeroen reageert snel op vragen en hield mij tussendoor goed op de hoogte van de status. Als ik in de toekomst weer een makelaar nodig heb is Reinders zeker mijn eerste keuze.

10-08-2020 door Joost

Erg tevreden, zowel over de klantgerichtheid als de professionaliteit, etc.

20-02-2020 door A.S.

Wij geven deze hoge score vanwege het deskundige advies bij de verkoop van ons huis. De onderscheidende aanpak van Sascha heeft er voor gezorgd dat we voor Reinders Makelaars gekozen hebben. Voor ons gevoel hebben we door die aanpak het huis beter verkocht dan verwacht. Daarnaast heeft Sascha er voor gezorgd, door goed naar onze wensen te luisteren, dat wij ons droomhuis hebben kunnen kopen. Waarvoor dank, ook aan het financiële team van Reinders.

20-02-2020 door F. Zijl

Denkt mee en geeft goede adviezen. Tips voor styling en tips voor verkooptekst en traject.

24-11-2019 door Teunissen van Manen

Afspraak=afspraak

20-11-2019 door anoniem

Zeer betrokken makelaarskantoor! Prettige gesprekken, en denken erg mee!

20-11-2019 door Nancy

Een aanrader voor een ieder die een huis wil verkopen. Fijne mensen, snel handelen, goed advies. Echt een top makelaar.

20-11-2019 door N. de Vos

Goed advies en flexibel en geduldig. uitstekend bereikbaar en toegankelijk

26-09-2019 door D. Winkel

Duidelijk en kundig. Handelde snel en heeft me goed bijgestaan in mijn specifieke situatie, terugkerend naar Nederland na 25 jaar buitenland met een buitenlandse echtgenoot. Investering meer dan waard.

25-09-2019 door Ingrid

Duidelijk, kundig, altijd op tijd en behulpzaam. Prima ervaring.

25-09-2019 door Ingrid

Zeer fijne en eerlijke makelaar. Wij kenden Sascha al vandaar dat wij zowel de verkoop van onze 2 appartementen, de aankoop van een nieuw appartement en de financiering bij Reinders hebben gedaan. Het was voor ons een grote emotionele stap om het eerste huis te koop te zetten, en vervolgens de 2e en tegelijk ons nieuwe appartement te kunnen kopen. Door de rust en het geduld van Sascha is het allemaal gelukt. Uiteraard is heel team Reinders hier bij betrokken en kan ik het alleen maar aanbevelen!

25-09-2019 door J. Holtman

De afspraak was snel gemaakt en kon op korte termijn worden ingepland. Dhr. Reinders is vriendelijk en professioneel. Wij zijn zeer tevreden en raden Reinders bij een ieder aan.

25-09-2019 door Benno en Irma Prijs

Deskundig, vlot, goede service. Zeer goed advies en kennis van de markt

10-07-2019 door Rob van Reem

Zeer fijn contact. Snelle reactie en echt het gevoel van een luisterend oor.

09-07-2019 door Saskia van der Leeuw

Wij zijn echt heel erg goed geholpen door de adviseur. Goede prijzen en heldere afspraken.

13-04-2019 door Dennis Riko

Gewoon top geholpen tijdens het hele proces. Kundig, terzake en persoonlijk.

11-04-2019 door R. Smit

Onze vorige woning hebben we ook via Reinders makelaars verkocht. Het blijkt maar weer dat we ook nu de juiste keuze hebben gemaakt toen we Reinders makelaars de verkoop van onze woning hebben gegund. De makelaar heeft een uiterst vriendelijke persoonlijkheid is laagdrempelig en onderneemt vol passie en energie. De adviseur is oprecht geïnteresseerd in mens en vak en houdt het gesprek met een flinke dosis humor en intelligentie energiek. Zijn observatiekracht en actiebereidheid zijn doorslaggevend en zet gevraagd en ongevraagd een stap extra. Zijn scherpe analyse en bovenal professionele en eerlijke advies waarderen wij enorm en nemen wij altijd ten harte. De voorbereidingen met zijn team zoals zijn legendarische/hilarische video opname en het maken van foto's was een ervaring apart. De verkoop van onze woning binnen zeer afzienbare tijd ging dan ook erg soepel en goed georganiseerd. Mede ook door zijn professionele team op kantoor.

20-02-2019 door Familie Selvi

De makelaar als onze verkoopmakekaar, hebben mijn ouders en ik ervaren als een fijne makelaar , alle medewerkers die ons geholpen hebben waren altijd zeer vriendelijk en behulpzaam. De verkoop ging een keer niet door wat een domper voor ons was , maar hun doorzettingsvermogen heeft er uiteindelijk toch in geresulteerd dat het nu (voor een betere) prijs verkocht is! Goede communicatie, alles word besproken, en niets is ze teveel, kortom wij zijn heel tevreden!

19-02-2019 door S. Veldhoen

Zeer tevreden met de adviseur! Alles snel en voorspoedig voorlopen.

19-02-2019 door Jerry Gambon

De makelaar is een enthousiaste en professionele verkoopmakelaar met oog voor de klant. Zijn advies heeft ons enorm geholpen.

19-02-2019 door Diaan JNS

Onze medewerkers

Frank Reinders
Algemeen
Jeroen Reinders
NVM Makelaar & Taxateur o.z.
Jouke Heringa
Erkend Hypotheek Adviseur - Armt Makelaar
Loes van Mourik
NVM Makelaar & Taxateur o.z.
Sascha Kruijshoop
Assistent Makelaar

Dienstverlenings-
documenten

 • AFM 12016843
 • KvK 08079801
 • Kifid 300.012.369
Contact opnemen

Top 5 rentes

Gebaseerd op 20 jaar rentevast met NHG