Reinders Huizen en Hypotheken

Reinders Huizen en Hypotheken

Adres en contact

Arnhemseweg 261
7333NB Apeldoorn

Diensten

 • Aankoopmakelaar
 • Hypotheek
 • Lenen
 • Verkoopmakelaar
 • Verzekering

Openingstijden

 • Maandag 08:30 - 17:30
 • Dinsdag 08:30 - 17:30
 • Woensdag 08:30 - 17:30
 • Donderdag 08:30 - 17:30
 • Vrijdag 08:30 - 17:00

Reinders Huizen en Hypotheken

Reinders... Makelaar en Hypotheekbemiddelaar in Apeldoorn

In Apeldoorn een woning kopen of verkopen? Komt u dan éérst het kantoor van NVM-makelaar Reinders eens bezichtigen! Een warm welkom in de ruime entree, veel kamers vól met ervaren makelaars en een extra ‘verdieping’ in de begeleiding bij uw verkoop of aankoop. Het onderhoud? Strak in het contact en onze afspraken komen altijd uit de verf. Kortom, dé ruime oprit naar een ideaal aankoop- of verkooptraject. En de tuin? Daar leiden wij u nooit omheen. De vraagprijs voor het huis van Reinders? Laten we met de deur in huis vallen: onze samenwerking kost u altijd minder dan het u oplevert! En uiteraard vindt u bij kantoor Reinders in de kelder een veilige kluis vól met aantrekkelijke verzekeringen en voordelige hypotheken!

9.5
 • Hypotheek 10
 • Verkoopmakelaar 9
 • Aankoopmakelaar 5

Deskundig, vlot, goede service. Zeer goed advies en kennis van de markt

10-07-2019 door Rob van Reem

Zeer fijn contact. Snelle reactie en echt het gevoel van een luisterend oor.

09-07-2019 door Saskia van der Leeuw

Wij zijn echt heel erg goed geholpen door de adviseur. Goede prijzen en heldere afspraken.

13-04-2019 door Dennis Riko

Gewoon top geholpen tijdens het hele proces. Kundig, terzake en persoonlijk.

11-04-2019 door R. Smit

Onze vorige woning hebben we ook via Reinders makelaars verkocht. Het blijkt maar weer dat we ook nu de juiste keuze hebben gemaakt toen we Reinders makelaars de verkoop van onze woning hebben gegund. De makelaar heeft een uiterst vriendelijke persoonlijkheid is laagdrempelig en onderneemt vol passie en energie. De adviseur is oprecht geïnteresseerd in mens en vak en houdt het gesprek met een flinke dosis humor en intelligentie energiek. Zijn observatiekracht en actiebereidheid zijn doorslaggevend en zet gevraagd en ongevraagd een stap extra. Zijn scherpe analyse en bovenal professionele en eerlijke advies waarderen wij enorm en nemen wij altijd ten harte. De voorbereidingen met zijn team zoals zijn legendarische/hilarische video opname en het maken van foto's was een ervaring apart. De verkoop van onze woning binnen zeer afzienbare tijd ging dan ook erg soepel en goed georganiseerd. Mede ook door zijn professionele team op kantoor.

20-02-2019 door Familie Selvi

De makelaar als onze verkoopmakekaar, hebben mijn ouders en ik ervaren als een fijne makelaar , alle medewerkers die ons geholpen hebben waren altijd zeer vriendelijk en behulpzaam. De verkoop ging een keer niet door wat een domper voor ons was , maar hun doorzettingsvermogen heeft er uiteindelijk toch in geresulteerd dat het nu (voor een betere) prijs verkocht is! Goede communicatie, alles word besproken, en niets is ze teveel, kortom wij zijn heel tevreden!

19-02-2019 door S. Veldhoen

Zeer tevreden met de adviseur! Alles snel en voorspoedig voorlopen.

19-02-2019 door Jerry Gambon

De makelaar is een enthousiaste en professionele verkoopmakelaar met oog voor de klant. Zijn advies heeft ons enorm geholpen.

19-02-2019 door Diaan JNS

Prettig advies en veel begeleiding gekregen bij de koop van mijn eerste huis

18-02-2019 door Anoniem

Het was een prettig gesprek, heel erg duidelijk, vragen werden direct goed beantwoord, snel de zaken kunnen afhandelen

15-02-2019 door Mark Hendrikse

Een helder gesprek. Heel vriendelijk geholpen. Snelle acties in gang gezet. Zeer tevreden.

14-02-2019 door V. teunissen

Uitstekend behoefte geïnventariseerd, passend voorstel, volledig ontzorgd.

14-02-2019 door CvR

Verkooptraject is erg tegengevallen. Veel stress en ongemak. Makelaar heeft kennelijk te weinig kennis, zeker voor onze zaak. En blijkbaar onvoldoende ervaring om de zaak aan te kunnen.

16-11-2018 door Pechverkoper

De adviseur is ter zake kundig en houdt de wind er goed onder. Tijdens onze vakantie heeft hij onze belangen goed behartigd.

05-07-2018 door H. Veenstra

Door zijn hulp heb ik straks een leuk appartement. Van verzekering tot hypotheek alles is goed geregeld. Mijn mail beantwoordde hij ook altijd snel.

25-05-2018 door Bas van Hunenstijn

De adviseur geeft Goede advies en uitleg ; is erg duidelijk . Als hypotheek adviseur hebben wij goede ervaring met de adviseur , en raden hem zeker aan bij onze vrienden en familie . Dikke pluim voor hem , meer vald er niet te zeggen 👍.

06-04-2018 door Carla Rouwenhorst

De makelaar is zeer betrokken bij het aankoopproces. Ze houdt de markt goed in de gaten en komt actief met potentiële huizen. Bij bezichtigingen vormt de makelaar haar eigen oordeel over het huis en ze let op zaken die de gemiddelde enthousiaste koper over het hoofd ziet. Als koper op de woningmarkt is het zeer prettig samenwerken met de makelaar. Ze heeft een duidelijke toegevoegde waarde.

04-04-2018 door RS

Zeer attent en denkt goed mee. Zet alle punten goed op een rij. Maakt alles goed overzichtelijk, zodat het duidelijk is. Werkt snel en effectief. Vriendelijke en sociale man.

23-03-2018 door K. Kronmoller

Het was makkelijk om af spraken te maken, alle termen werden duidelijk toegelicht en ik ben netjes op de hoogte gehouden van de status van mijn hypotheek aanvraag.

19-03-2018 door Janneke Gijzel

Ons huis super goed verkocht! Snel en voor betere prijs dan verwacht, heel blij mee :-) Top makelaar!!

09-03-2018 door Van veldhuijsen

Onze medewerkers

Frank Reinders
Algemeen
Jeroen Reinders
NVM Makelaar & Taxateur o.z.
Jouke Heringa
Erkend Hypotheek Adviseur - Armt Makelaar
Loes van Mourik
NVM Makelaar & Taxateur o.z.
Sascha Kruijshoop
Assistent Makelaar

Dienstverlenings-
documenten

 • AFM 12016843
 • KvK 08079801
 • Kifid 300.012.369
Contact opnemen

Top 5 rentes

Gebaseerd op 20 jaar rentevast met NHG