Sijmons-Dolata

Sijmons-Dolata

Adres en contact

Dorpsstraat 34
3481EL Harmelen

Diensten

 • Aankoopmakelaar
 • Hypotheek
 • Verkoopmakelaar
 • Verzekering

Openingstijden

 • Maandag 08:30 - 17:00
 • Dinsdag 08:30 - 17:00
 • Woensdag 08:30 - 17:00
 • Donderdag 08:30 - 17:00
 • Vrijdag 08:30 - 17:00

Sijmons-Dolata

Sijmons-Dolata | samen slim succes!

Persoonlijke benadering, inventief, enthousiast, persoonlijk, met die termen is onze werkwijze te omschrijven.

Overweegt u de aan- of verkoop van een woning, zoekt u een passende hypotheek of een betrokken verzekerings-tussenpersoon? Neem vrijblijvend contact met ons op; u vindt in ons zeker de juiste partner!

Een stukje geschiedenis van Sijmons-Dolata

In 1954 startte Wanda Sijmons-Dolata als eerste vrouwelijke makelaar in Utrecht met het bedrijf. In de jaren zeventig vestigden Marcel en Marthi Sijmons-van Gisbergen een nieuw kantoor in de gemeente Harmelen.

Sinds 2004 zijn broer en zus Freek en Charlotte Sijmons, de derde generatie, de eigenaars van Sijmons-Dolata. Vanuit ons kantoor in het centrum van Harmelen werken wij met enthousiasme voor tal van opdrachtgevers: van starters op de huizenmarkt tot ervaren verhuizers, van woningbouwverenigingen tot vastgoedontwikkelaars. persoonlijke benadering.

10
 • Hypotheek 43
 • Verkoopmakelaar 2

Charlotte weet waar ze het over heeft en neemt op een fijne manier dingen voor je uit handen. Met een goede mix van professionaliteit, deskundigheid en humor heeft ze ons fantastisch geholpen. Had me oprecht geen betere adviseur kunnen wensen en zou haar (en haar kantoor) aan iedereen van harte aanbevelen!

02-02-2021 door FB

Er was goede communicatie in het proces om een goede hypotheek te vinden die bij ons aansluit. Vriendelijke medewerker en heeft hard haar best gedaan om alles op tijd geregeld te hebben.

26-08-2020 door K. van Mansom - Lipman

15 jaar geleden heeft Charlotte ons al geholpen met de aankoop van onze huidige woning naar alle tevredenheid. Het was voor ons dus ook logisch om met de aankoop van onze nieuwe woning wederom Charlotte in te schakelen. Zij is altijd zeer kundig, snel en duidelijk en daar houden wij van. Daarnaast lopen al onze verzekeringen ook al sinds 15 jaar via hun kantoor naar alle tevredenheid. Als iemand mij vraagt naar een financieel adviseur dus roep ik altijd Charlotte!

10-08-2020 door Munirih

Wij zijn heel blij geweest met de hulp van Sijmons-Dolata in het traject rondom onze verhuizing naar Limburg. Charlotte heeft alle zaken rondom de hypotheek goed begeleid en ook snel kunnen handelen wanneer dat even fijn was voor ons. Daarnaast heeft Freek ons uitstekend geholpen bij de aankoop van onze nieuwe woning en de verkoop van onze huidige woning. Samen zijn ze een goed team. Ze stralen vertrouwen uit waardoor we het proces zorgeloos uit handen konden geven. Ook de rest van hun team heeft daar zeker aan bijgedragen.

09-06-2020 door Jodie

We zijn inmiddels alweer voor de 3e keer geholpen door Charlotte met een financieringstraject. Ook deze keer zijn alle opties uitgezocht en gewogen om daarna tot een gezamenlijk besluit te komen. Het blijft complexe materie die ze goed weet over te brengen. Volgende keer zeker weer!

11-03-2020 door Peter

Vlotte en zeer duidelijke uitleg. Uitzoeken van meerdere mogelijkheden en daarbij dan ook de voor en nadelen van benoemen. Samen met de binnendienst collega's altijd paraat om je vragen die je hebt snel en begrijpelijk te beantwoorden. Vlotte afhandeling van het dossier. We zijn meer dan tevreden over de de wijze van aanpak en indien nodig komen we zeker terug.

29-02-2020 door Bert

Freek heeft ons perfect geholpen bij de verkoop van onze woning in Utrecht. Op aanraden van Freek hebben we ons huis een dag voor onze vakantie te koop gezet. We waren nog maar een paar dagen weg en Freek stuurde al een foto dat hij nog even snel een stofzuiger door de woonkamer haalde voordat er 8 kijkers zouden komen! Een weekje later waren wij weer thuis en hadden we ons huis verkocht. Hoewel Freek onze verkoopmakelaar was heeft hij ons ook wat tips meegegeven voor de aankoop van onze nieuwe woning waar we veel aan hebben gehad. Wij zijn zeer tevreden over deze persoonlijke benadering!

19-11-2019 door Alfred

Wij hebben ongelooflijk veel aan het advies van Charlotte gehad. Ze heeft met ons op een hele duidelijke en begrijpbare manier de materie doorgenomen. Charlotte zorgt ervoor dat je je kunt focussen op de aanschaf van je nieuwe woning, zonder dat je je druk hoeft te maken over de hypotheek. Je hoort vanzelf wanneer je bepaalde stukken moet aanleveren. Daarnaast hebben we veel gelachen en weet je wat je aan haar hebt. Inmiddels zijn we verhuisd naar het noorden van het land, maar we stappen zeker weer in de auto naar Harmelen als we een hypotheekadvies nodig hebben.

19-11-2019 door Alfred

Suzan en andere collega's van Sijmons-Dolata hebben hebben altijd zeer adequaat en snel advies gegeven. Niet alleen wat betreft onze hypotheek, maar ook waar het gaat om verzekering. Sijmons-Dolata dacht goed mee en gaf ons tips waardoor we onze verbouwing snel hebben kunnen realiseren.

29-07-2019 door Merlijn

Wij zijn door de adviseurs prima geholpen bij het maken van een beslissing en het kopen van een ander huis.

28-07-2019 door Anne.

De adviseur heeft kennis van zaken en neemt met half werk geen genoegen. Haar collega kent de markt in de omgeving Utrecht zeer goed en weet hoe hij het spel speelt binnen de overspannen huizenmarkt in de stad. Samen vormen deze twee een top team waardoor ik zonder al teveel stress het proces van aankoop en hypotheek makkelijk door kon lopen! Kan hen iederem aanraden!

11-05-2019 door L.A

Mijn vriend en ik zijn tijdens de koop van ons eerste huis zeer goed geholpen. Zowel bij de aankoop van het huis, maar ook zeer zeker met financieel advies. Het snelle mail verkeer, en het vakkundige advies werd bij ons als heel prettig ervaren. Eigenlijk kunnen wij niks negatiefs bedenken over sijmons & dolata. We zijn altijd door iedereen heel hartelijk ontvangen op kantoor, en we hebben altijd het gevoel gekregen dat ze altijd voor ons klaar stonden.

10-11-2018 door Christel

Wederom deskundig geholpen voor de hypotheek van ons nieuwe huis. Persoonlijke benadering, wordt echt tijd voor je gemaakt. Bij tussentijdse vragen/mail wordt er vlot gereageerd! Zijn zeer tevreden en verheugen ons erop onze nieuwe woning te betrekken!

04-10-2018 door MvH

We zijn erg goed begeleid bij het rondmaken van de hypotheek en de aankoop van ons nieuwe huis. Daarnaast denken ze ook mee over belasting- en verzekeringstechnische zaken. Erg fijn, bij zo'n proces waar veel op je af komt.

13-08-2018 door chelly

Hele fijne medewerkers. Ze hebben ons enorm goed geholpen met het omzetten van de hypotheek en verzekeringen en het wijzigen van hypotheekadviseur. We kunnen dit kantoor zeker aanbevelen!

18-03-2018 door MI

De adviseur heeft ons uitgebreid financieel advies gegeven en alle scenario's duidelijk en volledig uitgelegd. Er waren wat bijzonderheden in ons dossier maar het team van Sijmons-Dolata heeft alles voor ons geregeld. Het was heel fijn dat zij het hele traject van a tot z hebben begeleid. Van advies tot aan de notaris maar ook aankoopbegeleiding en verzekeringen zijn top geregeld.

16-02-2018 door SG

Hele slechte service, er was geld van mijn kant en dat was bekend. Dat werd behoorlijk uitgebuit. Vraagprijs van de woning die ik wilde kopen was €275.000,-, ik zou een gedeelte van de inboedel van de verkopende partij overnemen voor €5000,-! En ineens stond de verkoopsom op €280.000,-🤔. Kranen die lekte, wat bekend was maar niks over werd gezegd. Keuken waar, later bleek, van alles aan mankeerde. Kortom, deugde voor geen meter. Verkopende partij gesproken en was t ook niet eens met hoe t gegaan is. Bord verkoop stond na herhaaldelijk bellen weken later nog in m’n voortuin. Voel me behoorlijk bedonderd en ga dit ook zeker verdere kende maken.

03-02-2018 door Anoniem

Het advies werd geheel afgestemd op mijn wensen en persoonlijke situatie. Verder kreeg ik antwoord op al mijn vragen, waren zij altijd bereikbaar voor onduidelijkheden en zijn alle voor- en nadelen van de offerte glashelder uitgelegd.

11-01-2018 door T van Maasdam

Van begin tot eind heldere afspraken en ze worden ook nagekomen. Vandaag het nieuwe huis gekregen, alles helemaal voor elkaar!

01-11-2017 door MC

Mijn vriend en ik zijn zeer goed geholpen tijdens het gehele traject van aankoop tot overdracht bij de notaris.

27-09-2017 door Laura

Onze medewerkers

Dienstverlenings-
documenten

 • AFM 12011107
 • KvK 30192957
 • Kifid 300.007.389
Contact opnemen

Top 5 rentes

Gebaseerd op 20 jaar rentevast met NHG