Sijmons-Dolata

Sijmons-Dolata

Adres en contact

Dorpsstraat 34
3481EL Harmelen

Diensten

 • Aankoopmakelaar
 • Hypotheek
 • Verkoopmakelaar
 • Verzekering

Openingstijden

 • Maandag 09:00 - 17:30
 • Dinsdag 09:00 - 17:30
 • Woensdag 09:00 - 17:30
 • Donderdag 09:00 - 17:30
 • Vrijdag 09:00 - 17:30

Sijmons-Dolata

Sijmons-Dolata | samen slim succes!

Persoonlijke benadering, inventief, enthousiast, persoonlijk, met die termen is onze werkwijze te omschrijven.

Overweegt u de aan- of verkoop van een woning, zoekt u een passende hypotheek of een betrokken verzekerings-tussenpersoon? Neem vrijblijvend contact met ons op; u vindt in ons zeker de juiste partner!

Een stukje geschiedenis van Sijmons-Dolata

In 1954 startte Wanda Sijmons-Dolata als eerste vrouwelijke makelaar in Utrecht met het bedrijf. In de jaren zeventig vestigden Marcel en Marthi Sijmons-van Gisbergen een nieuw kantoor in de gemeente Harmelen.

Sinds 2004 zijn broer en zus Freek en Charlotte Sijmons, de derde generatie, de eigenaars van Sijmons-Dolata. Vanuit ons kantoor in het centrum van Harmelen werken wij met enthousiasme voor tal van opdrachtgevers: van starters op de huizenmarkt tot ervaren verhuizers, van woningbouwverenigingen tot vastgoedontwikkelaars. persoonlijke benadering.

9.9
 • Hypotheek 36
 • Verkoopmakelaar 1

Suzan en andere collega's van Sijmons-Dolata hebben hebben altijd zeer adequaat en snel advies gegeven. Niet alleen wat betreft onze hypotheek, maar ook waar het gaat om verzekering. Sijmons-Dolata dacht goed mee en gaf ons tips waardoor we onze verbouwing snel hebben kunnen realiseren.

29-07-2019 door Merlijn

Wij zijn door de adviseurs prima geholpen bij het maken van een beslissing en het kopen van een ander huis.

28-07-2019 door Anne.

De adviseur heeft kennis van zaken en neemt met half werk geen genoegen. Haar collega kent de markt in de omgeving Utrecht zeer goed en weet hoe hij het spel speelt binnen de overspannen huizenmarkt in de stad. Samen vormen deze twee een top team waardoor ik zonder al teveel stress het proces van aankoop en hypotheek makkelijk door kon lopen! Kan hen iederem aanraden!

11-05-2019 door L.A

Mijn vriend en ik zijn tijdens de koop van ons eerste huis zeer goed geholpen. Zowel bij de aankoop van het huis, maar ook zeer zeker met financieel advies. Het snelle mail verkeer, en het vakkundige advies werd bij ons als heel prettig ervaren. Eigenlijk kunnen wij niks negatiefs bedenken over sijmons & dolata. We zijn altijd door iedereen heel hartelijk ontvangen op kantoor, en we hebben altijd het gevoel gekregen dat ze altijd voor ons klaar stonden.

10-11-2018 door Christel

Wederom deskundig geholpen voor de hypotheek van ons nieuwe huis. Persoonlijke benadering, wordt echt tijd voor je gemaakt. Bij tussentijdse vragen/mail wordt er vlot gereageerd! Zijn zeer tevreden en verheugen ons erop onze nieuwe woning te betrekken!

04-10-2018 door MvH

We zijn erg goed begeleid bij het rondmaken van de hypotheek en de aankoop van ons nieuwe huis. Daarnaast denken ze ook mee over belasting- en verzekeringstechnische zaken. Erg fijn, bij zo'n proces waar veel op je af komt.

13-08-2018 door chelly

Hele fijne medewerkers. Ze hebben ons enorm goed geholpen met het omzetten van de hypotheek en verzekeringen en het wijzigen van hypotheekadviseur. We kunnen dit kantoor zeker aanbevelen!

18-03-2018 door MI

De adviseur heeft ons uitgebreid financieel advies gegeven en alle scenario's duidelijk en volledig uitgelegd. Er waren wat bijzonderheden in ons dossier maar het team van Sijmons-Dolata heeft alles voor ons geregeld. Het was heel fijn dat zij het hele traject van a tot z hebben begeleid. Van advies tot aan de notaris maar ook aankoopbegeleiding en verzekeringen zijn top geregeld.

16-02-2018 door SG

Hele slechte service, er was geld van mijn kant en dat was bekend. Dat werd behoorlijk uitgebuit. Vraagprijs van de woning die ik wilde kopen was €275.000,-, ik zou een gedeelte van de inboedel van de verkopende partij overnemen voor €5000,-! En ineens stond de verkoopsom op €280.000,-🤔. Kranen die lekte, wat bekend was maar niks over werd gezegd. Keuken waar, later bleek, van alles aan mankeerde. Kortom, deugde voor geen meter. Verkopende partij gesproken en was t ook niet eens met hoe t gegaan is. Bord verkoop stond na herhaaldelijk bellen weken later nog in m’n voortuin. Voel me behoorlijk bedonderd en ga dit ook zeker verdere kende maken.

03-02-2018 door Anoniem

Het advies werd geheel afgestemd op mijn wensen en persoonlijke situatie. Verder kreeg ik antwoord op al mijn vragen, waren zij altijd bereikbaar voor onduidelijkheden en zijn alle voor- en nadelen van de offerte glashelder uitgelegd.

11-01-2018 door T van Maasdam

Van begin tot eind heldere afspraken en ze worden ook nagekomen. Vandaag het nieuwe huis gekregen, alles helemaal voor elkaar!

01-11-2017 door MC

Mijn vriend en ik zijn zeer goed geholpen tijdens het gehele traject van aankoop tot overdracht bij de notaris.

27-09-2017 door Laura

Prettig en zeer duidelijke uitleg. Omdat het de aankoop van ons eerste huis was, was alles nieuw voor mij, Altijd alles kunnen vragen en alle vragen werden op een prettige manier beantwoord. Zeer tevreden!

26-09-2017 door Matthijs

Zeer uitgebreid de tijd genomen om alle verschillende opties voor ons uit te zoeken. Ze gaan veel verder dan alleen een standaard aanbod, denken echt met je mee. Alle reacties op vragen en verzoeken gaan zeer snel, bijna per ommegaande. Mochten wij ooit weer advies nodig hebben zullen we zeker weer van Sijmons-Dolata gebruik maken!

25-09-2017 door Timo

Bij Sijmons-Dolata denken ze echt met je mee en onderzoeken diverse mogelijkheden. Ze informeren goed naar je situatie en je wensen. Leggen alles duidelijk uit. Zijn altijd bereid vragen te beantwoorden. De keuzes die ze je voorleggen, zijn helder en goed onderbouwd. Ze zijn pro-actief zonder je wat op te dringen. Nemen contact op wanneer ze dat beloofd hebben. Houden je goed op de hoogte van de vorderingen. Ze geven je echt het gevoel persoonlijk betrokken te zijn met je situatie. Ze voldoen echt aan alle wensen op het gebied van financieel advies. Op en top service!

31-05-2017 door D. Schouwenaar

Fijn contact. Duidelijk gesprek.

31-01-2017 door Anoniem

De adviseur is zeer geïnteresseerd. Neemt de tijd en geeft uitleg en extra toelichting waar nodig. Bespreekt de verschillende mogelijkheden en kijkt naar meerdere oplossingen die passen bij de persoonlijke situatie.

25-10-2016 door BG

Uitstekende service, en helder verhaal altijd. Nu nog terugkoppling voordat ik om terugkoppeling vraag en op naar de 5 sterren

14-10-2016 door Michiel

De adviseur weet waar ze over praat wat betreft de situatie van ons, en de wensen die wij hadden.

11-07-2016 door André van Eck

De adviseur is deskundig, schakelt snel en denkt ontzettend goed mee. Haar uitleg is helder en duidelijk. Ontzettend prettig om mee samen te werken!

17-06-2016 door T. Tiernagan

Onze medewerkers

Dienstverlenings-
documenten

 • AFM 12011107
 • KvK 30192957
 • Kifid 300.007.389
Contact opnemen

Top 5 rentes

Gebaseerd op 20 jaar rentevast met NHG