Van Dorsten Hypotheekadviseurs

Van Dorsten Hypotheekadviseurs

Adres en contact

Grote Oever 34a
7941BJ Meppel

Diensten

 • Hypotheek
 • Lenen
 • Vermogen
 • Verzekering

Openingstijden

 • Maandag 08:30 - 17:30
 • Dinsdag 08:30 - 17:30
 • Woensdag 08:30 - 17:30
 • Donderdag 08:30 - 17:30
 • Vrijdag 08:30 - 17:30

Van Dorsten Hypotheekadviseurs

Van Dorsten Hypotheekadviseurs is een onafhankelijk advieskantoor op het gebied van hypotheken, verzekeringen, leningen en sparen. Wij hebben kantoren in Meppel en Zwolle.

Omdat hypotheken en andere financiële vraagstukken voor de meeste mensen geen alledaagse bezigheid zijn helpen wij u graag bij:

 • het verkrijgen van inzicht in uw mogelijkheden
 • de hoofdzaken van de bijzaken te scheiden
 • het ontwijken van valkuilen
 • het behouden van overzicht
 • het maken van de juiste keuzes

Wij zorgen voor:

 • een duidelijk stappenplan naar uw nieuwe thuis
 • het wegnemen van onzekerheid in een spannende periode
 • meer keuzevrijheid
 • meer tijd om je met leuke dingen bezig te houden
 • de best passende maandlast

En uiteindelijk: Zorgeloos wonen!

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem dan gerust contact met ons op. Wij adviseren u graag!

9.9
 • Hypotheek 114
 • Lenen 1

Goed advies en uitleg. Neemt de tijd voor je en denkt mee.

06-07-2020 door Anneke

Irene is onze heldin. Wij hebben ons eerst huis gekocht en zijn ervan overtuigd dat dit niet was gelukt zonder Irene. Mijn partner en ik zijn allebei ZZper en wij hadden weinig tijd om onze hypotheek rond te krijgen. Irene stond elk moment voor ons klaar en ze heeft op een fantastische manier alle financiële aspecten ( van hypotheek tot verzekeringen ) voor ons geregeld. Haar betrokkenheid en inzet was fantastisch en maakte dat het kopen van een huis een heel bijzonder en mooi proces geworden is. Dankzij haar inzet is het gelukt en zijn wij nu eigenaren van een prachtig huis. Mochten wij ooit weer willen verhuizen dan zullen wij Irene uiteraard weer inschakelen.

19-06-2020 door Mayke

Magda is een betrokken vrouw, professioneel, denkt mee en geeft duidelijke adviezen vanuit verschillende invalshoeken. Magda was voor ons altijd te bereiken voor vragen, we zijn blij met haar alles wat ze heeft gedaan voor ons

18-05-2020 door J&J

Open, eerlijke en gedegen advies waarbij zeer goed rekening gehouden wordt met persoonlijke situatie maar ook met de persoonlijke wensen. Er wordt zeer goed meegedacht om tot de meest ideale hypotheekvorm te komen. Gesprekken worden op een informele prettige manier gevoerd waarbij de inhoud niet vergeten wordt.

08-05-2020 door André en Margriet

Al 14 jaar zitten we bij VanDorsten hypotheken. Nu ook weer een fijn gesprek gehad en onze huidige hypotheek aangepast. Er werd tijd genomen om de verschillende opties te bekijken van onze huidige hypotheek. Nu heel tevreden een nieuwe hypotheek afgesloten op onze bestaande woning. Kortom top service!

01-05-2020 door Marten en Wieske

Prettige gesprekken en een deskundig advies, alles opties doorgenomen en met een weloverwogen besluit als tevreden klant verhuisd!

23-04-2020 door Arne

Zeer goede service en prima uitleg over het financiële gedeelte.

30-03-2020 door Coen

Irene is zeer vriendelijk, betrokken en betrouwbaar. Het contact met haar is laagdrempelig en ze is vrijwel altijd bereikbaar. Ze houdt mij goed op de hoogte van vorderingen middels een persoonlijk telefoontje of e-mailbericht. Dit doet mij het gevoel geven dat mijn hypotheek bij haar in goede handen is!

17-03-2020 door Thomas Wieringa

Correct en deskundig advies en vervolgens een goede en vlotte uitvoering

09-03-2020 door Geert

Zeer fijne gesprekken gehad. Het gevoel gehad dat er naar je wordt geluisterd. Daarnaast word er een wel overwogen keuze gemaakt, die niet alleen juist is maar ook goed voor een lange termijn. We voelden ons zeer op ons gemak.

07-03-2020 door AHDD

Vanaf het eerste gesprek was er al een ontspannen sfeer. Irene geeft goed en duidelijk advies en zorgt ervoor dat het ook een leuk gesprek is.

04-03-2020 door Kevin W

Irene is een prettige hypotheekadviseur. Ze zorgt ervoor dat je je geen zorgen hoeft te maken, regelt alles heel vlot en beantwoordt vragen snel. Ze gaat uit van de wensen van de klant en legt alles duidelijk uit. Een dikke pluim heeft ze verdiend!

19-02-2020 door L. en B.

Irene spreekt duidelijke taal en is eerlijk en oprecht in haar advies. Als er toch nog vragen van onze kant waren dan nam ze de tijd om het ons het duidelijk uit te leggen. Er waren korte lijntjes, snelle en goede communicatie.

17-02-2020 door Johan en Marjolein

Prettige gesprekken gehad met Herman. Herman legt alles duidelijk uit een neemt ruim de tijd hiervoor. Voor vragen is alle tijd en Herman wist al onze vragen met zijn duidelijke blijk van expertise.

07-02-2020 door Jacob&Judith

Irene is een prettige hypotheekadviseur die goed met je meedenkt. Ze kan goed uitleggen, handelt snel en is altijd goed bereikbaar. Dit werkt erg fijn! Wij zullen dan ook zeker bij Irene terugkomen mochten wij in de toekomst opnieuw verhuisplannen hebben.

25-01-2020 door Ankie

Irene werkt professioneel, is betrokken en dacht echt mee over de meest ideale oplossing voor onze situatie

25-01-2020 door anoniem

Toevallig was ik met Magda in contact gekomen en ze vertelde me dat ze Hypotheek advies gaf. De rente was laag en we hadden net een ander huis gekocht.Ik was benieuwd naar haar ideeën en we gingen in gesprek bij van Dorsten. Ze dacht mee met onze situatie en ook over de voorwaarden die de hypotheekverstrekkers hanteren. Goed (en leuk) contact via de mail en ook door Linda zijn we goed geholpen. Kortom dik voor mekaar daar! ;-)

23-01-2020 door Heleen

Beschikt over uitstekende praktische en theoretische kennis en weet deze goed over te brengen. Empathisch en enthousiast!! Niet de eerste keer dat ik een beroep op haar doe: altijd zeer naar tevredenheid!

23-01-2020 door EL

Vriendelijk contact, korte lijntjes. Toen we eenmaal een huis op het oog hadden en het daadwerkelijk rond kwam met de verkopers, was de hypotheek snel rond!

21-01-2020 door B

We hadden een heel fijn gesprek met Magda met veel aandacht voor onze persoonlijke situatie en waarin duidelijk naar voren kwam welke mogelijkheden we hadden en wat de voor- en nadelen van de verschillende keuzes was. Heel prettig vervolg ook in de begeleiding naar een hypotheek, waarin meermaals snel geschakeld kon worden als het er bij een bieding even om hing (soms een kwestie van minuten!). Toen er in de aanvraag bijna iets misgaan (buiten onze schuld), werd dat heel adequaat opgelost waardoor we met een gerust hart onze oplevering tegemoet konden zien.

17-01-2020 door Marc

Onze medewerkers

Magda van Veen-Groen
Erkend hypotheekadviseur / Financieel adviseur
Margreet Lanjouw
Hypotheekadviseur
Herman Haak
Hypotheekadviseur
Linda van Bennekom
Commercieel medewerkster
Nicole Daenen
Commercieel medewerkster

Dienstverlenings-
documenten

 • AFM 12016490
 • KvK 04042476
 • Kifid 300.012.087
Contact opnemen

Top 5 rentes

Gebaseerd op 20 jaar rentevast met NHG