Van Ekeren Hypotheken en Verzekeringen Gorinchem

Van Ekeren Hypotheken en Verzekeringen Gorinchem

Adres en contact

Beatrixlaan 2A
4213CJ Dalem

Diensten

 • Hypotheek
 • Lenen
 • Vermogen
 • Verzekering

Openingstijden

 • Maandag 08:45 - 17:15
 • Dinsdag 08:45 - 17:15
 • Woensdag 08:45 - 17:15
 • Donderdag 08:45 - 17:15
 • Vrijdag 08:45 - 17:15

Van Ekeren Hypotheken en Verzekeringen Gorinchem

Van Ekeren Hypotheken en Verzekeringen is jouw betrouwbare en onafhankelijke adviseur. Bekijk onze tarieven, informatie en contactgegevens via www.vanekeren.nl. Wij bieden jou een stevige basis van ruim twintig jaar ervaring in de branche. Daarbij krijg je de persoonlijke aandacht die je verdient en staan wij bekend om onze vergaande service. Onze nauwe samenwerking met Van Ekeren Kuiper, dè makelaar voor Gorinchem, Leerdam en omstreken, maakt ons pakket aan diensten compleet.

Wie willen wij voor jou zijn?

Of het nu gaat om de aanschaf van een nieuwe woning, het afsluiten van een hypotheek, het verzekeren tegen financiële risico’s of het samen stilstaan bij en het uitwerken van je financiële toekomst; wij zijn er voor je.

Ons doel is om, betreffende je financiële situatie, je vertrouwenspersoon te zijn. Onze adviseurs in Gorinchem en Leerdam ontzorgen je volledig zodat je financiële situatie zowel nu als in de toekomst optimaal is geregeld.

10
 • Aansprakelijkheidsverzekering 2
 • Hypotheek 96
 • Lenen 2
 • Verzekering 85

Staat dag en nacht klaar voor ons. Met de aankoop van ons huis alle ins en outs en later ook met de verkoop. Geen vraag te veel!!

30-04-2021 door Leonie

Geweldig!! Aanrader voor iedereen. Super service, niks is teveel gevraagd, erg snelle reactie op al je vragen. Altijd staan ze voor je klaar....ga zo door!!

09-07-2020 door dcvh

Goed geholpen aan een verzekering,duidelyk communicatie per mail. Een aanrader voor heel Gorinchem en omstreken Dikke Tien

27-05-2020 door fred

Het maakt niet uit of het verzekering, hypotheek, lening of wat dan ook is, ik wordt altijd supersnel en goed geholpen. Bij hun ben je geen nummer maar een mens. Ik zeg een dikke TIEN. En dat geldt voor alle medewerkers bij van Ekeren.

13-02-2020 door Emile

Ze heeft verstand van zaken en niks is teveel Zaken worden snel en adequaat geregeld Echt een aanrader

04-02-2020 door M van Oort

Helder verhaal en uitleg van de mogelijkheden in begrijpelijke taal.

13-01-2020 door JvdR

Gera is een topper! Ze legt alles uit in Jip-en-Janneke taal en dat is erg fijn. Je hoeft eigenlijk zelf nergens aan te denken, Gera denkt overal aan. Niet alleen verstand van hypotheken, maar alles wat er bij komt kijken.

29-11-2019 door Marjolein

Gera heeft de hypotheek bijzonder goed en doordacht geregeld. Daadkrachtig, vakkundig ! Voor ze iets toezegt, zoekt ze het uit en hierdoor kun je blind vertrouwen op haar advies. Kortom ik raad haar bij iedereen aan.

29-11-2019 door Dolly

Gebeld over brandschade en de volgende dag al geregeld dat het geld betaald word. Ook wees hij me op een cadeau bon die ik kon winnen als ik op Google een review schreef. Erg fijn te woord gestaan

27-11-2019 door Sandra

Zeer vakbekwaam en professioneel geholpen inzake hypotheekadvies. De communicatie met alle medewerkers is uitstekend. En niet onbelangrijk, zij neemt de tijd, luistert goed en speelt in op jou situatie. Chapeau voor eenieder die daar werkzaam is.

27-11-2019 door An

Ramon denkt heel goed mee over alle mogelijkheden waaruit zijn klanten zouden kiezen. Hij maakt het traject overzichtelijk en geef duidelijk aan wat je wanneer kunt verwachten. Verder is Ramon erg sympathiek en hielp mij ook buiten kantoortijden om alles zo snel mogelijk rond te maken.

25-11-2019 door KPJ

Scherm van onze telefoon kosteloos kunnen laten repareren op onze inboedelverzekering. Snel geregeld, top!

18-11-2019 door Danielle

Topper echt. Altijd tijd. Niks is te veel. Echt zo goed geholpen.

13-11-2019 door Nancy

we willen onze complimenten uitspreken over van Ekeren geen vraag te veel altijd gelijk antwoord.ik kan het ook iedereen aanraden naar van Ekeren te gaan.

10-11-2019 door Wim

Gedurende de schadeafhandeling ben ik voortdurend op de hoogte gehouden. Ook bij vragen kon ik meteen terecht, vooral de makkelijke communicatie geeft mij een goed gevoel bij dit kantoor.

07-11-2019 door I. van Wijk

Mijn ervaring met van Eekeren Kuiper is klantvriendelijke en met deskundige advies altijd optimaal bent, behandeld!

07-11-2019 door Murat

Sinds wij hier ons eerste hypotheekgesprek voerden voor ons eerste huis (in 2011) hebben wij al onze hypotheken en verzekeringen via van Ekeren geregeld. Gelukkig hebben we niet vaak schade, maar elke keer als er iets is, dan worden we vakkundig en empatisch geholpen. Kan de dienstverlening aan iedereen aanbevelen!

30-10-2019 door VOH

Ik werd netjes op de hoogte gehouden van de status van de afwikkeling. Uiteindelijk heeft het ook geleid tot het vergoeden van de schade. Nette afhandeling.

30-10-2019 door A.J. Verrips

In een periode van veel emotionele zaken en met de enorme hoeveelheid info die op mij afkwam en die van mij gevraagd werd, werd ik enorm gesteund door deze beide mensen. Snelle en helder communicatie, actief betrokken, goed advies, prima afhandeling en een grandioos resultaat. Ik heb me nergens zorgen over hoeven maken. Alles werd op een geweldige en prettige wijze geregeld.

27-10-2019 door H. van Ruiten

snelle en professionele afhandeling van de schade. Zakelijk en effectief.

21-10-2019 door wk

Onze medewerkers

Jenno van Ekeren
Hypotheek- en verzekeringsadviseur
Jesse van Ekeren
Verzekeringsadviseur particulier en zakelijk
Michael van der Giessen
Schadebehandelaar en verzekeringsadviseur
Susan Viveen
Verzekering- en hypotheekadviseur
Ton Zijderveld
Verzekering- en hypotheekadviseur
Danny van der Weerd
HR adviseur en administrateur
Henriëtte van Wijk
Commercieel medewerkster
Debby van Andel - Kleppers
Verzekeringsadviseur
Gera Visser-Hijkoop
Hypotheek- en Verzekeringsadviseur
Jos den Adel
Hypotheekadviseur
Anne-Marie Hoogendoorn
Ondersteuning van de hypotheek- en verzekeringsadviseurs
Ramon Putters
Hypotheekadviseur
Arie de Jong
Verzekeringsadviseur

Dienstverlenings-
documenten

 • AFM 12008344
 • KvK 11031175
 • Kifid 300.005.160
Contact opnemen

Top 5 rentes

Gebaseerd op 20 jaar rentevast met NHG