Van Ekeren Hypotheken en Verzekeringen Gorinchem

Van Ekeren Hypotheken en Verzekeringen Gorinchem

Adres en contact

Beatrixlaan 2A
4213CJ Dalem

Diensten

 • Hypotheek
 • Lenen
 • Vermogen
 • Verzekering

Openingstijden

 • Maandag 08:45 - 17:15
 • Dinsdag 08:45 - 17:15
 • Woensdag 08:45 - 17:15
 • Donderdag 08:45 - 17:15
 • Vrijdag 08:45 - 17:15

Van Ekeren Hypotheken en Verzekeringen Gorinchem

Van Ekeren Hypotheken en Verzekeringen is jouw betrouwbare en onafhankelijke adviseur. Bekijk onze tarieven, informatie en contactgegevens via www.vanekeren.nl. Wij bieden jou een stevige basis van ruim twintig jaar ervaring in de branche. Daarbij krijg je de persoonlijke aandacht die je verdient en staan wij bekend om onze vergaande service. Onze nauwe samenwerking met Van Ekeren Kuiper, dè makelaar voor Gorinchem, Leerdam en omstreken, maakt ons pakket aan diensten compleet.

Wie willen wij voor jou zijn?

Of het nu gaat om de aanschaf van een nieuwe woning, het afsluiten van een hypotheek, het verzekeren tegen financiële risico’s of het samen stilstaan bij en het uitwerken van je financiële toekomst; wij zijn er voor je.

Ons doel is om, betreffende je financiële situatie, je vertrouwenspersoon te zijn. Onze adviseurs in Gorinchem en Leerdam ontzorgen je volledig zodat je financiële situatie zowel nu als in de toekomst optimaal is geregeld.

9.9
 • Aansprakelijkheidsverzekering 2
 • Hypotheek 88
 • Lenen 1
 • Verzekering 81

we willen onze complimenten uitspreken over van Ekeren geen vraag te veel altijd gelijk antwoord.ik kan het ook iedereen aanraden naar van Ekeren te gaan.

10-11-2019 door Wim

Gedurende de schadeafhandeling ben ik voortdurend op de hoogte gehouden. Ook bij vragen kon ik meteen terecht, vooral de makkelijke communicatie geeft mij een goed gevoel bij dit kantoor.

07-11-2019 door I. van Wijk

Mijn ervaring met van Eekeren Kuiper is klantvriendelijke en met deskundige advies altijd optimaal bent, behandeld!

07-11-2019 door Murat

Sinds wij hier ons eerste hypotheekgesprek voerden voor ons eerste huis (in 2011) hebben wij al onze hypotheken en verzekeringen via van Ekeren geregeld. Gelukkig hebben we niet vaak schade, maar elke keer als er iets is, dan worden we vakkundig en empatisch geholpen. Kan de dienstverlening aan iedereen aanbevelen!

30-10-2019 door VOH

Ik werd netjes op de hoogte gehouden van de status van de afwikkeling. Uiteindelijk heeft het ook geleid tot het vergoeden van de schade. Nette afhandeling.

30-10-2019 door A.J. Verrips

In een periode van veel emotionele zaken en met de enorme hoeveelheid info die op mij afkwam en die van mij gevraagd werd, werd ik enorm gesteund door deze beide mensen. Snelle en helder communicatie, actief betrokken, goed advies, prima afhandeling en een grandioos resultaat. Ik heb me nergens zorgen over hoeven maken. Alles werd op een geweldige en prettige wijze geregeld.

27-10-2019 door H. van Ruiten

snelle en professionele afhandeling van de schade. Zakelijk en effectief.

21-10-2019 door wk

Snel en duidelijk advies. Legt alles goed uit. Snel geregeld.

07-10-2019 door Janet

De medewerkers van Van Ekeren helpen mij al jarenlang op een zeer vakkundige en persoonlijke manier bij mijn hypotheek- en verzekeringsvraagstukken.

07-10-2019 door Sander

Neemt de tijd voor je. Zoekt de producten die het beste bij jouw levensstijl passen Denkt verder mee voor in de toekomst. Kortom een hele grote pluim

04-10-2019 door Edwin

Ivm waterschade had ik nogal wat vragen en meldingen.Deze werden meteen beantwoord,of werd bij in gesprek meteen weer terug gebeld.Ik hoefde niet lang te wachten op afspraken of meldingen.Wat ik ook heel erg fijn vind is dat er ook via de app foto’s,offertes en facturen gestuurd kunnen worden.Zo hoefde ik niet meteen aan de telefoon te hangen.Ik kan niet anders zeggen dat ik heel erg goed geholpen ben.Bedankt 👍

17-07-2019 door Carla

In 1 woord ON-GE-LOOF-LIJK, wij hadden een ingewikkeld aanvraag mede door onze inkomens. De adviseurs hebben ons enorm goed/fijn en persoonlijk begeleid bij de aanvraag van ons hypotheek. Tijdens de aanvraag tegen meerdere obstakels aangelopen (mede door privé omstandigheden) waardoor we bijna geen hoop meer hadden om het huis te kunnen kopen. Hierin hebben zij ons energie en hoop gegeven om de laatste meters te maken en nu mogen we aftellen voor de sleutels! PS: Dit is ons 2de huis/hypotheekaanvraag via hun, de 1ste keer was het ook enorm ingewikkeld en toen zijn we ook uitstekend geholpen!

13-07-2019 door serap en fatih

Professionele, rustige en deskundige begeleiding bij afwerking van camperschade

20-06-2019 door Corrie & Dick

Op maandag ochtend de schade factuur gemaild voor reparatie van een keukenkastdeurtje. Dezelfde dag jog het geld op de rekening. Goed geregeld!

17-06-2019 door J.H.

BRAND in ons huis....gebeld met de adviseur die stond echt met 5 minuutjes bij ons in huis....wat heeft de adviseur een hoop stress van mij nek afgenomen.... De adviseur heeft het project verder helemaal geweldig begeleid totdat de schade helemaal was afgewikkeld.....en met de hypotheek en heel veel andere zaken ben je hier echt op het juiste adres

21-05-2019 door Liesbeth vd vlies

De adviseur is altijd zeer snel en zeer professioneel met het antwoorden en afhandelen van al onze verzekeringskwesties. Echt een aanwinst voor het bedrijf!

16-05-2019 door H de W

Snelle reactie en snelle oplossing door de medewerker van Van Ekeren.

16-04-2019 door Carla

Zeer goed en snel geholpen. Top service! Verzekering werkte niet helemaal mee, maar adviseur heeft er voor gezorgd dat alles netjes afgehandeld is.

25-03-2019 door Hesther

Top service, betrouwbaar , denken mee met de klant

12-03-2019 door V.O.F vd Giessen

Keurige en vooral eerlijk advies gehad tijdens het aankopen van onze nieuwe woning. Betrouwbare afspraken gehad! Top team!

01-02-2019 door J. .de Ridder

Onze medewerkers

Jenno van Ekeren
Hypotheek- en verzekeringsadviseur
Jesse van Ekeren
Verzekeringsadviseur particulier en zakelijk
Michael van der Giessen
Schadebehandelaar en verzekeringsadviseur
Susan Viveen
Verzekering- en hypotheekadviseur
Ton Zijderveld
Verzekering- en hypotheekadviseur
Danny van der Weerd
HR adviseur en administrateur
Henriëtte van Wijk
Commercieel medewerkster
Debby van Andel - Kleppers
Verzekeringsadviseur
Gera Visser-Hijkoop
Hypotheek- en Verzekeringsadviseur
Jos den Adel
Hypotheekadviseur
Anne-Marie Hoogendoorn
Ondersteuning van de hypotheek- en verzekeringsadviseurs
Ramon Putters
Hypotheekadviseur
Arie de Jong
Verzekeringsadviseur

Dienstverlenings-
documenten

 • AFM 12008344
 • KvK 11031175
 • Kifid 300.005.160
Contact opnemen

Top 5 rentes

Gebaseerd op 20 jaar rentevast met NHG