Van Ekeren Hypotheken en Verzekeringen Gorinchem

Van Ekeren Hypotheken en Verzekeringen Gorinchem

Adres en contact

Beatrixlaan 2A
4213CJ Dalem

Diensten

 • Hypotheek
 • Lenen
 • Vermogen
 • Verzekering

Openingstijden

 • Maandag 08:45 - 17:15
 • Dinsdag 08:45 - 17:15
 • Woensdag 08:45 - 17:15
 • Donderdag 08:45 - 17:15
 • Vrijdag 08:45 - 17:15

Van Ekeren Hypotheken en Verzekeringen Gorinchem

Van Ekeren Hypotheken en Verzekeringen is jouw betrouwbare en onafhankelijke adviseur. Bekijk onze tarieven, informatie en contactgegevens via www.vanekeren.nl. Wij bieden jou een stevige basis van ruim twintig jaar ervaring in de branche. Daarbij krijg je de persoonlijke aandacht die je verdient en staan wij bekend om onze vergaande service. Onze nauwe samenwerking met Van Ekeren Kuiper, dè makelaar voor Gorinchem, Leerdam en omstreken, maakt ons pakket aan diensten compleet.

Wie willen wij voor jou zijn?

Of het nu gaat om de aanschaf van een nieuwe woning, het afsluiten van een hypotheek, het verzekeren tegen financiële risico’s of het samen stilstaan bij en het uitwerken van je financiële toekomst; wij zijn er voor je.

Ons doel is om, betreffende je financiële situatie, je vertrouwenspersoon te zijn. Onze adviseurs in Gorinchem en Leerdam ontzorgen je volledig zodat je financiële situatie zowel nu als in de toekomst optimaal is geregeld.

9.9
 • Hypotheek 85
 • Aansprakelijkheidsverzekering 1
 • Lenen 1
 • Verzekering 75

Ivm waterschade had ik nogal wat vragen en meldingen.Deze werden meteen beantwoord,of werd bij in gesprek meteen weer terug gebeld.Ik hoefde niet lang te wachten op afspraken of meldingen.Wat ik ook heel erg fijn vind is dat er ook via de app foto’s,offertes en facturen gestuurd kunnen worden.Zo hoefde ik niet meteen aan de telefoon te hangen.Ik kan niet anders zeggen dat ik heel erg goed geholpen ben.Bedankt 👍

17-07-2019 door Carla

In 1 woord ON-GE-LOOF-LIJK, wij hadden een ingewikkeld aanvraag mede door onze inkomens. De adviseurs hebben ons enorm goed/fijn en persoonlijk begeleid bij de aanvraag van ons hypotheek. Tijdens de aanvraag tegen meerdere obstakels aangelopen (mede door privé omstandigheden) waardoor we bijna geen hoop meer hadden om het huis te kunnen kopen. Hierin hebben zij ons energie en hoop gegeven om de laatste meters te maken en nu mogen we aftellen voor de sleutels! PS: Dit is ons 2de huis/hypotheekaanvraag via hun, de 1ste keer was het ook enorm ingewikkeld en toen zijn we ook uitstekend geholpen!

13-07-2019 door serap en fatih

Professionele, rustige en deskundige begeleiding bij afwerking van camperschade

20-06-2019 door Corrie & Dick

Op maandag ochtend de schade factuur gemaild voor reparatie van een keukenkastdeurtje. Dezelfde dag jog het geld op de rekening. Goed geregeld!

17-06-2019 door J.H.

BRAND in ons huis....gebeld met de adviseur die stond echt met 5 minuutjes bij ons in huis....wat heeft de adviseur een hoop stress van mij nek afgenomen.... De adviseur heeft het project verder helemaal geweldig begeleid totdat de schade helemaal was afgewikkeld.....en met de hypotheek en heel veel andere zaken ben je hier echt op het juiste adres

21-05-2019 door Liesbeth vd vlies

De adviseur is altijd zeer snel en zeer professioneel met het antwoorden en afhandelen van al onze verzekeringskwesties. Echt een aanwinst voor het bedrijf!

16-05-2019 door H de W

Snelle reactie en snelle oplossing door de medewerker van Van Ekeren.

16-04-2019 door Carla

Zeer goed en snel geholpen. Top service! Verzekering werkte niet helemaal mee, maar adviseur heeft er voor gezorgd dat alles netjes afgehandeld is.

25-03-2019 door Hesther

Top service, betrouwbaar , denken mee met de klant

12-03-2019 door V.O.F vd Giessen

Keurige en vooral eerlijk advies gehad tijdens het aankopen van onze nieuwe woning. Betrouwbare afspraken gehad! Top team!

01-02-2019 door J. .de Ridder

Zeer behulpzaam, Top advies, volledig ontzorgd. Ik zou haar zeer sterk aanbevelen.

23-01-2019 door Tommy

Zeer kundig advies gekregen. We zijn gedurende de aanvraag goed op de hoogte gehouden. De lijntjes zijn kort en bij vragen is er altijd iemand die je antwoord kan geven op Kantoor aanwezig. Goede club mensen die verstand van zaken hebben

07-12-2018 door Bert

Snel duidelijk advies over onze wensen!! Er is zeer goed meegedacht en we kregen ook nog extra tips over het samen te stellen totaal pakket

07-12-2018 door Bert

Wij waren tevreden met de dienstverenlening en het advies van de adviseur. We zijn goed geholpen bij het maken van een hypotheekkeuze en alle relevante bijkomstigheden zijn uitgebreid met ons besproken. Daarnaast kon de adviseur ons snel helpen en was de hypotheek ook ruim op tijd rond. Een verbeterpunt wat ons betreft is dat onze in-take gesprek plaatsvond met een andere adviseur dan de uiteindelijke adviesgesprekken, werken met een adviseur wat prettiger geweest en had communicatie wat makkelijker gemaakt.

02-12-2018 door Anoniem

Na 20 jaar is er veel veranderd in hypotheekland. Een deskundige update van de wijzigingen, nieuwe regelgeving en mogelijkheden in een prettige sfeer en in een prachtig ingericht pand. Jammer dat we maar eens in de 20 jaar de hypotheek hoeven te verlengen... Maar ja, als het goed is geregeld, hoeft het niet vaker!

06-11-2018 door Kees

Snel, duidelijk en een eerlijk advies gekregen. (zakelijk) Ik had een schade gemeld, binnen 1 week was het al afgehandeld! (prive) Top!

02-10-2018 door Rianne

Zeer tevreden over alle adviseurs bij van Ekeren. Top bedrijf, goede en snelle service!!

26-09-2018 door Mirre

Een topvrouw die het gesprek zo eigen en vertrouwd deed laten voelen dat geen enkele vraag te gek was over de hypotheek. Door haar betrokkenheid, adequate communicatie en kennis kregen we de papieren rondom de aankoop van ons nieuwe huis snel voor elkaar.

17-09-2018 door Suzanne Mohr

De adviseur is altijd open en vriendelijk. Niets is teveel en als je uitleg extra nodig hebt is dat ook geen probleem. Wederom al mijn vertrouwen in de adviseur en had geen andere afwikkeling willen hebben. Snel duidelijk en betrouwbaar. Top Thanks

17-09-2018 door N. De bruijn

Bedrijf is voortvarend bezig en zoals ik het zelf ondervonden hebt zijn er op meerdere afdelingen mensen betrokken bij de zaak en geven een gedegen advies, ook als er iets snel opgelost moet worden kun je op deze club rekenen. Kortom een aanrader!

06-09-2018 door Hans

Onze medewerkers

Jenno van Ekeren
Hypotheek- en verzekeringsadviseur
Jesse van Ekeren
Verzekeringsadviseur particulier en zakelijk
Michael van der Giessen
Schadebehandelaar en verzekeringsadviseur
Susan Viveen
Verzekering- en hypotheekadviseur
Ton Zijderveld
Verzekering- en hypotheekadviseur
Danny van der Weerd
HR adviseur en administrateur
Henriëtte van Wijk
Commercieel medewerkster
Debby van Andel - Kleppers
Verzekeringsadviseur
Gera Visser-Hijkoop
Hypotheek- en Verzekeringsadviseur
Jos den Adel
Hypotheekadviseur
Anne-Marie Hoogendoorn
Ondersteuning van de hypotheek- en verzekeringsadviseurs
Ramon Putters
Hypotheekadviseur
Arie de Jong
Verzekeringsadviseur

Dienstverlenings-
documenten

 • AFM 12008344
 • KvK 11031175
 • Kifid 300.005.160
Contact opnemen

Top 5 rentes

Gebaseerd op 20 jaar rentevast met NHG