Van Oosterom & Verhagen Hypotheken / Verzekeringen

Van Oosterom & Verhagen Hypotheken / Verzekeringen

Adres en contact

Willemstraat 23
2282 CB Rijswijk

Diensten

 • Hypotheken
 • Vermogen
 • Risisco

Openingstijden

 • Maandag 09:00 - 17:30
 • Dinsdag 09:00 - 17:30
 • Woensdag 09:00 - 17:30
 • Donderdag 09:00 - 17:30
 • Vrijdag 09:00 - 17:30

Van Oosterom & Verhagen Hypotheken / Verzekeringen

Gemak, persoonlijk en zekerheid, dat zijn de kernwoorden binnen onze dienstverlening. Als klant kiest u bij ons zelf de manier waarop u uw financiële zaken wilt regelen. Omdat dit per klant, of zelfs per product anders kan zijn, bieden wij onze relaties drie mogelijkheden:
 1. Persoonlijk advies van een adviseur
 2. Telefonische helpdesk
Wij zijn een lokaal financieel advieskantoor. Persoonlijke aanpak: Financiële zaken zijn persoonlijk en daarom hanteren wij ook een persoonlijke aanpak. Wij willen graag al onze relaties kennen en weten wat er bij hen speelt. Op die manier kunnen wij tijdig en op maat advies geven, wanneer er zich bijvoorbeeld wijzigingen voordoen in wetgeving of in de fiscale regels.
9.9
 • Aansprakelijkheidsverzekering 6
 • Bedrijfsschadeverzekering 2
 • Hypotheek 8
 • Lenen 1
 • Rechtsbijstandverzekering 1
 • Vermogen 5
 • Verzekering 164

Thanks for the good help! Mike helped me to find the best fitting insurance for my start up freelance career

03-11-2020 door Stefanie Kalweit

Onze hypotheek en privé/zakelijke verzekeringen geregeld via van Oosterom & Verhagen. Super tevreden over de klantvriendelijkheid, snelheid en zorgvuldigheid. De medewerkers nemen de tijd om alles goed uit te zoeken en tot in de puntjes te regelen. Een fijne organisatie om zaken mee te doen.

22-10-2020 door Christy

Renato heeft ons al een paar keer naar volle tevredenheid geholpen. De schade werd vlug en deskundig hersteld en het geld stond snel op onze rekening. Wij ervaren Renato als zeer prettig in de omgang en zijn bijzonder tevreden over de afhandeling.

21-10-2020 door Henk Lever

Niels heeft ons op,een zeer professionele wijze aan de juiste hypotheek geholpen. Veel kennis en kunde. En ook zeer attent waar het gaat om de details. Het resultaat mocht er zijn. Op tijd en op maat. Veel dank!

20-10-2020 door Jean

Mike heeft een goed en helder advies gegeven. Hij reageert snel op vragen en heeft de verzekeringen snel geregeld. ‘ k Kan het kantoor zeker aanbevelen.

06-10-2020 door Johan

Renato is altijd accuraat en zorgvuldig! Erg prettig in de omgang en behulpzaam.

14-09-2020 door Chantal

Geeft altijd goed advies en behulpzaam en hij heeft goede ervaringen mee .

04-08-2020 door Zangi

Supergoed en snel geholpen:) Hele fijne ervaring, erg betrokken en behulpzaam. Dit is mijn nieuwe punt om heen te gaan, mocht ik nog eens verzekeringsadvies nodig hebben. Helemaal blij en dankjewel Marion:)

01-07-2020 door Thijs?

De heer Renato Vianello heeft mij gedurende de afwikkeling van de schade goed,snel en vakkundig bijgestaan. Hij heeft mij altijd heel goed op de hoogte gehouden van het verloop van het schadeproces. Heel fijn dat hij ook altijd bereikbaar was.

15-06-2020 door Marij

snelle reactie, zeer hulpvaardig, actief meedenkend

02-06-2020 door Hubert Linssen

Mike was wederom uiterst klantgericht, heel meedenkend en oplossingsgericht. Hij kwam al snel met een heel aantrekkelijk pakket dat precies voldoet aan onze vereisten en bovendien heel scherp geprijst is. We zijn erg over Van Oosterom & Verhagen te spreken en overwegen nu al onze verzekeringen via dit bureau te regelen.

26-05-2020 door Anoniem

Snel direct persoonlijk, en wat ik goed vind dat ik hem per telefoon kan bereiken,

01-05-2020 door Anoniem

Door een uitstekende voorbereiding op het adviesgesprek zijn al mijn openstaande vragen direct beantwoord. Zeer prettig gesprek.

18-03-2020 door anoniem

Mevrouw heeft mij super vriendelijk geholpen. Ik had geen wat er allemaal kwam kijken bij een bromfietsverzekering en dat heeft ze allemaal goed uitgelegd. Ook toen ik belde om iets aan te passen heeft ze me perfect geholpen. Ook heeft ze gevraagd of ik nog een aansprakelijkheidsverzekering nodig had, omdat ik mijn woonsituatie vertelde. Ook hierbij heeft ze precies uitgelegd waarvoor dit was en heeft ze me erna nog gemaild dat ik nog onder mijn ouders hun verzekering viel, omdat ik student ben. Super fijn en netjes van haar! Ik vind het fijn dat ik zo eerlijk geholpen ben. Als ik nog meer zekeringen nodig heb zal ik die ook zeker hier afsluiten!

17-02-2020 door Roxane

I got in touch with Renato as I claimed for a damage in my house. He was my advisor. I had not any experience with this kind of damage. He explained the entire process very clearly to me and helped me find a very responsible and good team to fix the problem. Renato's superior service level, professional knowledge and customer relationship management made me very confident in being your client. He said that he treated clients' claim as his own. To me, more importantly, he did not only say so but acted accordingly. Unbeatable experience!

14-01-2020 door Annie

Snel afhandelen van de ontstane schade. Geen gezeur maar gelijk een specialistisch bedrijf sturen die een uitstekende reparatie uitvoerde. Vooral dat binnen no-time alles geregeld werd sprak mij zeer aan.

11-01-2020 door Gerard Pieneman

Snelle reactie op verzoek om offerte - goed concurrerend - vakkundig in de sector prettig behandeld - betrouwbaar - goed bereikbaar - belt snel terug als ik erom vroeg

13-12-2019 door Peter Verburg

Snel en prettig contact over het afsluiten van een nieuwe verzekering. Ondertussen nam Marion op eigen initiatief ons hele verzekeringspakket onder de loep en kwam vervolgens met een aantal suggesties waardoor we dezelfde of zelfs een betere dekking konden krijgen voor een lager tarief.

19-11-2019 door Michaël Neuburger

correct, deskundig, accuraat, snel, prettig in omgang.

03-10-2019 door Paul

Komt zijn afspraken na en heeft verstand van zaken het is geen gebakken lucht wat hij verteld met begrijpelijke worden

26-09-2019 door A L

Onze medewerkers

Renato Vianello
Renato Vianello
Cella Brok
Cella Brok
Martijn Wijnmaalen
Martijn Wijnmaalen
Mike Sieh
Mike Sieh
Bas Simons
Bas Simons
Niels Florusse
Niels Florusse
Marion Gaag
Marion van der Gaag

Dienstverlenings-
documenten

 • AFM 12003887
 • KvK 27124256
 • Kifid 300001459
Contact opnemen

Top 5 rentes

Gebaseerd op 20 jaar rentevast met NHG