Vergeer Financieel Advies

Vergeer Financieel Advies

Adres en contact

Leeghwaterstraat 23
2811 DT Reeuwijk

Openingstijden

 • Maandag 08:30 - 18:00
 • Dinsdag 08:30 - 18:00
 • Woensdag 08:30 - 18:00
 • Donderdag 08:30 - 18:00
 • Vrijdag 08:30 - 18:00
 • Zaterdag 09:00 - 13:00

Vergeer Financieel Advies

Jouw hypotheek afsluiten met de zekerheid dat je er alles uit hebt gehaald? We werken 100% onafhankelijk, zijn sneller dan de (groot)banken en gaan graag persoonlijk met je in gesprek. Zomaar een paar redenen waarom klanten ons waarderen en ons graag weer inschakelen als ze opnieuw hypotheekadvies nodig hebben. We zijn jouw specialist om een hypotheek af te sluiten. Met begeleiding tijdens het volledige aankooptraject, vanaf de taxatie tot aan de onderhandeling, de controle van de koopovereenkomst en het inschakelen van een bouwkundige voor de keuring. We zorgen er als kleinschalig kantoor in Reeuwijk voor dat je in Gouda en omgeving kunt rekenen op hypotheekadvies door specialisten die jou echt leren kennen. Een hypotheek afsluiten is een grote stap, wij helpen je daarin de juiste keuzes te maken. Voor starters, doorstromers en oversluiters die graag goedkoper willen wonen.
9.9
 • Hypotheek 108
 • Vermogen 1
 • Verzekering 13

Duidelijk advies, veel kennis en geen vraag was te veel! Super fijne samenwerking met Kjeld!

10-05-2021 door Carola&Esther

Kjeld kijkt/denkt samen met jou in mogelijkheden binnen je financiële situatie. Door zijn open- en eerlijkheid weet je altijd waar je aan toe bent en zijn positieve blik geeft een fijne boost. Doordat hij grotendeels alles voor je regelt, neemt hij veel zorgen bij je weg. Wij hebben dat als zeer prettig ervaren. En hebben nu onze droom kunnen verwezenlijken.

06-05-2021 door Bo & Nigel

Vanwege afloop renteperiode van onze spaarhypotheek stonden we voor de keuze verlengen of veranderen. Ook met het oog op onze naderende pensioenleeftijd was deskundig advies zeer welkom. Wij zijn zeer tevreden over Pascal. Hij geeft niet alleen zeer goed advies, maar heeft ons volledig ontzorgd in de overgang naar een meer passende hypotheek. Tegelijkertijd neemt hij je mee in alle stappen, en laat de keuzes bij jou. Daarbij is hij goed bereikbaar, en werkt snel.

30-04-2021 door Ida

Wij hadden via via het advies gekregen om Pascal Vergeer te vragen om ons te begeleiden bij de aankoop van ons nieuwe huis. Van begin tot eind is de communicatie netjes, vlot en goed verlopen. Er werd de tijd genomen om rustig allerlei verschillende financiële zaken te bespreken, waarbij vragen en onduidelijkheden vanuit ons duidelijk beantwoord werden. Wat wij fijn vonden was dat we op elke moment konden bellen, wanneer dat nodig was. Daarnaast werd alles rondom de hypotheek netjes op tijd geregeld en konden we verschillende taken uit handen geven. Dit alles gaf ons rust in de hectische tijd. Wij zouden Pascal Vergeer zeker aanraden voor iedereen die ervan verzekerd wilt zijn dat alles van a tot z goed geregeld wordt.

26-04-2021 door anoniem

Pascal is een zeer vertrouwd persoon, eerlijk en weet van de hoed en de rand. Hij zorgt dat wij de beste en, voor ons, de voordeligste hypotheek krijgen.

12-04-2021 door Joop en Atje

Deskundig advies. Helder uitgelegd. Prettige vlotte communicatie. Absolute aanrader!

22-03-2021 door Willem Monteiro

Aangezien ik zelf niet goed bekend was in de wereld van de hypotheken neemt Pascal je overal in mee. Duidelijk uitleg en op zoek naar de beste mogelijkheden voor jou als individu. Uitgebreid advies over bijkomende verzekeringen en verschillende soorten aanbieders qua hypotheekverstrekkers. Wat ik met name ook als erg prettig ervaarde was de bereikbaarheid. Als je vragen had kon je altijd bellen of mailen!

09-03-2021 door John den Dulk

Pascal heeft ons van uitgebreid advies voorzien wat betreft de hypotheek. Daarnaast heeft hij in het voortraject geholpen met het bieden op diverse huizen, wat uiteindelijk tot een succesvolle aankoop heeft geleid. Tijdens het hypotheektraject hadden we veel vragen, maar we hebben geen moment het idee gekregen dat we lastig waren. Hij ontzorgt van A tot Z en blijft dan ook tot het moment van tekenen bij de notaris betrokken. Pascal is verder goed bereikbaar, vriendelijk en denkt mee. Kortom een aanrader voor iedereen!

03-03-2021 door Jojanneke en Frank

Goed benaderbaar, geeft professioneel advies, komt afspraken na, werkt snel en zorgvuldig.

21-02-2021 door CVE

Pascal is altijd bereikbaar, en reageerde snel en volledig op al onze vragen. Dat was precies wat we nodig hadden toen het spannend werd en we een bod hadden gedaan. We zijn goed begeleid door Pascal.

09-02-2021 door Lisanne

Nette service, snelle reacties en denkt mee. Wij zijn blij!

01-02-2021 door Denise Middel

Kjeld is een zeer vakbekwame hypotheekadviseur. Snel en duidelijk in de communicatie. Hij heeft een voor ons zeer passend product gevonden tegen een nog scherper tarief dan we hadden verwacht.

01-02-2021 door Bertjan

Pascal heeft ons goed geholpen met het kopen van ons huis. Goede begeleiding en advies om uiteindelijk de juiste beslissing te maken. Wij zijn zeer tevreden en bevelen andere mensen ook om voor kwaliteit te gaan!

27-01-2021 door Pay

Een heldere uitleg over de mogelijkheden. Geeft goed advies als er nog aanvullingen zijn die verstandig zijn om te doen. Als er vragen waren kreeg ik er snel en duidelijk antwoord op. Al met al een hele fijne en persoonlijke aanpak.

21-01-2021 door Helder advies zonder verrassingen

We hadden Pascal ruim een jaar geleden benaderd voor een orienterend gesprek. Dat vonden we al een fijne ervaring (gelijk een paar scenario's doorrekenen). Toen we eindelijk een huis gevonden hadden zijn we doorgegegaan met Pascal. Hij deed alles vlot en snel. Geen vraag was te veel en altijd goed bereikbaar. Uitstekende service en een aanrader.

09-01-2021 door Simon

Prima uitleg, duidelijk en eerlijk. Er werd ruim tijd genomen en rustig uitgelegd hoe e.e.a. in elkaar zit en wat de mogelijkheden waren.

06-01-2021 door anoniem

Pascal heeft veel werk uit onze handen genomen, waarvan wij niets wisten. Hij heeft ons geadviseerd in het kiezen van een hypotheek etc. Het zoeken naar een huis heeft voor ons een jaar geduurd en Pascal heeft ons altijd geholpen, geadviseerd en begeleidt. Geen telefoontje of vraag was te veel.

04-01-2021 door D. Meijer

Nadat ik in een paar dagen tijd besloot om een nieuw huis te kopen en mijn huidige huis te verlopen. Adviseerde mijn vader om contact op te nemen met Kjeld, omdat hij zeer goed geadviseerd heeft bij hun situatie. Kjeld heeft van me vanaf het eerste gesprek vakkundig, vriendelijk en zeer betrokken geholpen. Wat ik als zeer prettig ervaren heb is hoe Kjeld benaderbaar is. Hij reageert snel en adequaat op mails en appjes en heeft er mede hierdoor voor mij voor gezorgd dat ik veel vertrouwen heb gehad in het verloop van het hele proces. Daarnaast heb ik ook het idee, een voor mijn situatie, de best passende hypotheek heb. Kjeld heeft mij hier goed bij geholpen.

30-11-2020 door R. Jager

Kjeld is een vriendelijke man, reageert snel en denkt goed mee. Geeft een onderbouwd advies, bij vragen reageert Kjeld vaak dezelfde dag nog. Kortom wij zijn dik tevreden over het advies traject.

28-11-2020 door Fam van Doorn

Wij zijn erg goed geholpen door Kjeld. Hij heeft rustig de tijd voor ons genomen om alles uit te leggen. Ook kwam hij erg deskundig over. Verder is hij ook heel toegankelijk via mail, telefoon of Whatsapp. Hij reageert ook snel op contact, dus helemaal niets op aan te merken. Bovendien ook nog een vriendelijke man. Dus niets anders dan lof!

19-10-2020 door Martin

Onze medewerkers

Kjeld Bergen
Kjeld van Bergen
Pascal Vergeer
Pascal Vergeer
 • AFM 12043481
 • KvK 58593136
 • Kifid 300016138
Contact opnemen

Top 5 rentes

Gebaseerd op 20 jaar rentevast met NHG