Vergeer Financieel Advies

Vergeer Financieel Advies

Adres en contact

Leeghwaterstraat 23
2811 DT Reeuwijk

Openingstijden

 • Maandag 08:30 - 18:00
 • Dinsdag 08:30 - 18:00
 • Woensdag 08:30 - 18:00
 • Donderdag 08:30 - 18:00
 • Vrijdag 08:30 - 18:00
 • Zaterdag 09:00 - 13:00

Vergeer Financieel Advies

Jouw hypotheek afsluiten met de zekerheid dat je er alles uit hebt gehaald? We werken 100% onafhankelijk, zijn sneller dan de (groot)banken en gaan graag persoonlijk met je in gesprek. Zomaar een paar redenen waarom klanten ons waarderen en ons graag weer inschakelen als ze opnieuw hypotheekadvies nodig hebben. We zijn jouw specialist om een hypotheek af te sluiten. Met begeleiding tijdens het volledige aankooptraject, vanaf de taxatie tot aan de onderhandeling, de controle van de koopovereenkomst en het inschakelen van een bouwkundige voor de keuring. We zorgen er als kleinschalig kantoor in Reeuwijk voor dat je in Gouda en omgeving kunt rekenen op hypotheekadvies door specialisten die jou echt leren kennen. Een hypotheek afsluiten is een grote stap, wij helpen je daarin de juiste keuzes te maken. Voor starters, doorstromers en oversluiters die graag goedkoper willen wonen.
9.8
 • Hypotheek 95
 • Vermogen 1
 • Verzekering 13

Een heldere uitleg over de mogelijkheden. Geeft goed advies als er nog aanvullingen zijn die verstandig zijn om te doen. Als er vragen waren kreeg ik er snel en duidelijk antwoord op. Al met al een hele fijne en persoonlijke aanpak.

21-01-2021 door Helder advies zonder verrassingen

We hadden Pascal ruim een jaar geleden benaderd voor een orienterend gesprek. Dat vonden we al een fijne ervaring (gelijk een paar scenario's doorrekenen). Toen we eindelijk een huis gevonden hadden zijn we doorgegegaan met Pascal. Hij deed alles vlot en snel. Geen vraag was te veel en altijd goed bereikbaar. Uitstekende service en een aanrader.

09-01-2021 door Simon

Prima uitleg, duidelijk en eerlijk. Er werd ruim tijd genomen en rustig uitgelegd hoe e.e.a. in elkaar zit en wat de mogelijkheden waren.

06-01-2021 door anoniem

Pascal heeft veel werk uit onze handen genomen, waarvan wij niets wisten. Hij heeft ons geadviseerd in het kiezen van een hypotheek etc. Het zoeken naar een huis heeft voor ons een jaar geduurd en Pascal heeft ons altijd geholpen, geadviseerd en begeleidt. Geen telefoontje of vraag was te veel.

04-01-2021 door D. Meijer

Nadat ik in een paar dagen tijd besloot om een nieuw huis te kopen en mijn huidige huis te verlopen. Adviseerde mijn vader om contact op te nemen met Kjeld, omdat hij zeer goed geadviseerd heeft bij hun situatie. Kjeld heeft van me vanaf het eerste gesprek vakkundig, vriendelijk en zeer betrokken geholpen. Wat ik als zeer prettig ervaren heb is hoe Kjeld benaderbaar is. Hij reageert snel en adequaat op mails en appjes en heeft er mede hierdoor voor mij voor gezorgd dat ik veel vertrouwen heb gehad in het verloop van het hele proces. Daarnaast heb ik ook het idee, een voor mijn situatie, de best passende hypotheek heb. Kjeld heeft mij hier goed bij geholpen.

30-11-2020 door R. Jager

Kjeld is een vriendelijke man, reageert snel en denkt goed mee. Geeft een onderbouwd advies, bij vragen reageert Kjeld vaak dezelfde dag nog. Kortom wij zijn dik tevreden over het advies traject.

28-11-2020 door Fam van Doorn

Wij zijn erg goed geholpen door Kjeld. Hij heeft rustig de tijd voor ons genomen om alles uit te leggen. Ook kwam hij erg deskundig over. Verder is hij ook heel toegankelijk via mail, telefoon of Whatsapp. Hij reageert ook snel op contact, dus helemaal niets op aan te merken. Bovendien ook nog een vriendelijke man. Dus niets anders dan lof!

19-10-2020 door Martin

Fijne gesprekken, snelle en duidelijke communicatie en heldere adviezen. Denkt mee met de klant en komt hierbij met verschillende adviezen en voorstellen. Kan alle voor- en nadelen van de diverse opties helder uitleggen.

15-10-2020 door Judith

Pascal is een fijne adviseur. Hij is zeer deskundig, luistert goed naar je wensen, denkt met je mee en geeft uitgebreid advies. Het contact verloopt prettig en soepel. Doordat we de documenten op de juiste manier hebben moeten aanleveren is de aanvraag en goedkeuring van de hypotheek erg snel gegaan.

01-10-2020 door J. van Leeuwen

Door zijn deskundigheid hebben zijn werkzaamheden een grote toegevoegde waarde. Hij doet zijn uiterste best om de beste hypotheek voor je te regelen. Hij reageert snel en alert als het erop aankomt. Bij hem kan je erop vertrouwen dat het goed zit. Hij is bovendien prettig in de omgang. Ik ben uiterst tevreden, ik had het zelf nooit zo goed kunnen regelen.

29-09-2020 door Martin

Pascal heeft ons uitstekend advies gegeven en is erg betrokken geweest bij ons traject. De persoonlijke aard en het gevoel dat er goed naar je geluisterd wordt gaf ons ook rust in het hele traject.

16-09-2020 door Vincent

Uitgebreid de tijd genomen om keuzemomenten te bespreken. Snelle doorlooptijd van de diverse deelstappen. Prettig in het contact, altijd bereid extra informatie te geven.

11-09-2020 door Hans

Zeer heldere uitleg over de koop van een (nieuwbouw)woning, over de ins and outs van het afsluiten van een hypotheek en de procedure tot aan de ondertekening van akten bij de notaris. Erg vriendelijk, stipt en goed bereikbaar via diverse kanalen. Wij zijn uitermate tevreden en zouden deze adviseur en Vergeer absoluut 100% aanraden.

03-09-2020 door Paul & Rianne

Wij hebben Kjeld van Bergen van Vergeer Financieel Advies inzake de financieringsvragen rondom de aankoop van onze nieuwe woning verbonden met de verkoop van ons eigen huis en de daarvoor benodigde hypotheken en overbruggingscrediet ingeschakeld. Van begin tot het zetten van de laatste handtekening heeft Kjeld ons bijzonder adequaat en snel handelend bijgestaan. Men heeft er alle tijd en aandacht aan besteed om voor ons de beste benadering en de daarbij als best passende financiering uit te weken. Wij zijn uitermate tevreden over de wijze van dienstverlening , de daarbij beschikbaar gestelde tooling op de site van Vergeer en de persoonlijke en klantvriendelijke behandeling. Naar onze mening een echte aanrader dus. Familie Hommersen

28-08-2020 door Rob

Wij werden zeer goed geholpen, alles werd duidelijk uitgelegd en wij werden compleet ontzorgd. Pascal was zelfs tijdens zijn vakantie bereikbaar voor vragen en hield tijdens zijn vakantie de voortgang van onze hypotheekaanvraag in de gaten.

18-08-2020 door F.g.w.

Pascal was vriendelijk en behulpzaam. Hij luisterde naar onze wensen en is daarmee aan de slag gegaan, hij heeft voor ons een advies gegeven waar we erg blij mee zijn. Hij reageerde daarnaast ook snel op mails of ging ergens vlot achteraan indien nodig. We hebben veel vertrouwen in hem en willen graag verder met hem als onze adviseur.

30-06-2020 door PdeV

Prima geholpen, alles was duidelijk en een snelle reactie.

15-06-2020 door Ranjana

Aan alles is gedacht, alles wordt tot in de kleinste details uitgewerkt en met al onze wensen is rekening gehouden. Pascal is altijd bereikbaar en komt afspraken na. Hij is zeer deskundig.

14-06-2020 door Jolanda

Deskundig. Vriendelijk. Goede Communicatie. Goed telefonisch bereikbaar. Advies helemaal afgestemd op de wensen. Zeer prettig samengewerkt.

13-06-2020 door RM

Pascal is zeer vakbekwaam en denkt in oplossingen als er even wat haken en ogen aan een financiering zitten. Hij is goed bereikbaar en gaat erachteraan als het even wachten is op anderen om alles op tijd goed geregeld te hebben. Heb hiervoor wel eens zaken gedaan met een grote jongen in de hypotheek wereld maar dat kan niet tippen aan de persoonlijkheid en inzet die je bij Pascal wel krijgt en, niet onbelangrijk, hij is zeker niet duurder. Kortom geen twijfel Pascal bellen!

07-06-2020 door René

Onze medewerkers

Kjeld Bergen
Kjeld van Bergen
Pascal Vergeer
Pascal Vergeer
 • AFM 12043481
 • KvK 58593136
 • Kifid 300016138
Contact opnemen

Top 5 rentes

Gebaseerd op 20 jaar rentevast met NHG