Willy de Vos Hypotheken

Willy de Vos Hypotheken

Adres en contact

Westelijke Achterweg 30
3245BJ Sommelsdijk

Diensten

 • Hypotheek
 • Lenen
 • Verzekering

Openingstijden

 • Maandag 09:00 - 17:00
 • Dinsdag 09:00 - 17:00
 • Woensdag 09:00 - 17:00
 • Donderdag 09:00 - 17:00
 • Vrijdag 09:00 - 17:00
 • Zaterdag -

Willy de Vos Hypotheken

Mijn doel is om mijn klanten in een informele sfeer alles te vertellen over het kopen van een woning en de bijbehorende hypotheek. Daarnaast vind ik het belangrijk hen zo optimaal mogelijk te begeleiden en zo veel mogelijk werk uit handen te nemen.

Tijdens het hele aanvraagproces heb ik intensief contact met mijn klanten. Constante terugkoppeling over de status van de aanvraag is daar een onderdeel van.

Verder ben ik 'de spin in het web' tussen de geldverstrekker, makelaar, notaris en taxateur.

Voor deze adviezen hoef je zelf de deur niet uit. Ik kom gewoon aan huis. Maar ook afspraken op mijn werkplek in Sommelsdijk behoren tot de mogelijkheden. Aan jou de keuze! Bel of mail gerust om een afspraak te maken.

10
 • Hypotheek 146

Wij zijn goed geholpen, alles was gelijk duidelijk voor ons.

06-10-2020 door N & V

Willy heeft ons zeer deskundig en adequaat geadviseerd voor een nieuwe hypotheek. Snelle reactie, flexibel in maken van afspraken zowel online als fysiek. Door de goede voorbereiding is de afhandeling zeer voorspoedig gegaan. Daarnaast is een uitvoerig en helder adviesrapport opgesteld.

27-08-2020 door PB

Enorm goede en heldere uitleg. Echt een adviseur. Je mag alles zelf kiezen. Voelt je er heerlijk op je gemak. Niet partijdig. Wij zijn starters en staan natuurlijk voor een berg vol vragen maar ze zijn volkomen duidelijk en helder beantwoord. Deskundig advies. Een aanrader voor iedereen!

15-08-2020 door M&C

Erg duidelijk, vriendelijk en ze neemt de tijd voor het gesprek en het bekijken van opties.

07-08-2020 door Rinus

Het hele proces is ontzettend fijn en soepel verlopen. Binnen 4 weken was alles financieel rond. Willy is altijd bereikbaar en geen enkele vraag is er een teveel.

06-08-2020 door Malou

Zeer mee denkend altijd bereid iets meer te doen. Kortom een zeer goede keuze om je te helpen.

04-07-2020 door G.J.Bax

Uitstekend geholpen. Ik zou Willy bij iedereen aanbevelen. gezellige informele sfeer.

30-06-2020 door PM

Duidelijk, altijd bereikbaar en een snelle reactie.

28-06-2020 door Rick

De samenwerking met Willy verliep echt heel fijn. We hebben allereerst een oriëntatiegesprek gehad waar we veel wijzer van zijn geworden. Daarna zijn er meerdere huizen geweest waar we interesse in hadden en Altijd bij Willy terecht konden met vragen. Willy reageert zeer snel. De samenwerking verliep heel fijn!

08-06-2020 door Bo

Super leuk mens en heel erg meedenkend in alles. Zeer professioneel en kwalitatief zeer hoogstaand. Absolute aanrader. Een dikke tien.

27-05-2020 door A. A

Ze heeft ons erg goed begeleid bij een van de snelste hypotheekaanvragen ooit. Ze is goed op de hoogte van alle ontwikkelingen en neemt echt de tijd om je bekend te maken met alle zaken die komen kijken bij het kopen van een huis. Daarnaast weet ze goed tegen welke mogelijke problemen men tijdens de aanvraag van een hypotheek kan aanlopen en zorgt ze ervoor dat ze een backup-manier achter de hand heeft. Op die manier hoef je je niet onnodig druk te maken en worden vele zaken uit handen genomen.

22-05-2020 door Verhoeff

Willy is een deskundig, betrouwbaar en een ontzettend lief persoon. Ze is oprecht geïnteresseerd en weet waar ze over praat. Wij vonden het erg belangrijk dat je jezelf op je gemak voelt bij een hypotheekadviseur. Dat is bij Willy geen probleem. Ze gaf ons heel veel rust, terwijl een huis kopen en je eigen huis nog moeten verkopen erg spannend is. Wij raden haar iedereen aan!

19-05-2020 door Fam. Van der Vliet

Wij zijn zeer tevreden over de manier waarop Willy ons geadviseerd heeft. Ze communiceert helder en duidelijk over de verschillende opties, neemt uitgebreid de tijd voor al je vragen, is proactief en denkt goed mee. Daarnaast is ze altijd goed bereikbaar. Ze reageert en werkt zeer snel. Willy heeft overduidelijk kennis van zaken.

05-05-2020 door Fam. van der Meer

Wij raden iedereen aan om voor hypotheekadvies naar Willy te gaan! Altijd bereikbaar, erg kundig en snel antwoord op alle vragen. Wij zijn mega tevreden hoe Willy ons geholpen en begeleid heeft door dit beetje spannende en nieuwe proces van het kopen van een huis.

29-04-2020 door SH

Wij raden iedereen aan om je hypotheek af te laten sluiten door Willy de Vos. Willy is zeer kundig, neemt uitgebreid de tijd voor al je vragen, ze is goed bereikbaar en reageert snel. Willy is steeds op zoek gegaan naar het voor ons meest passende aanbod en heeft ervoor gezorgd dat alles perfect is verlopen.

28-04-2020 door Hanneke

Na heel wat telefoontjes naar andere hypotheekverstrekkers waar ik overal NEE kreeg te horen! Kwam ik bij Willy de vos hypotheken terecht. Daar kreeg ik te horen het wordt moeilijk maar we gaan het proberen! En nu een hele spannende tijd is het toch gelukt. Een eigen huis een plek onder de zon. Ze geeft een hele goede service en doet alles voor je wat ze kan doen. Ze is mijn held van 2020.

03-04-2020 door Roald Donkersloot

Lijkt wel of ze dag en nacht ermee bezig was. Diverse mogelijkheden bekeken. Haar uiterste best voor ons gedaan met resultaat!

04-03-2020 door Diana en Louis

Super tevreden met de aanvraag die Willy voor ons heeft geadviseerd/begeleid. Door de online digimap is het eenvoudig en overzichtelijk documenten aan te leveren welke benodigd zijn, en verder wordt alles geregeld. Willy haar enthousiasme zorgde ervoor dat we met veel plezier de hypotheekaanvraag periode zijn doorlopen wat normaal misschien een zure appel zou zijn.

21-01-2020 door Braber

Wij zijn ontzettend tevreden hoe Willy ons te woord heeft gestaan en ons heeft geholpen gedurende het proces. Willy luisterde naar onze zorgen en wensen en heeft ons van begin tot eind begeleid. We geven haar en 5 omdat ze altijd bereikbaar was en de hele hypotheekaanvraag al klaar had staan om te versturen zonder dat wij het in de gaten hebben moeten houden. Alle zorgen werden weggenomen en we wisten waar we aan toe waren! Bedankt! Wij kunnen nu gaan genieten van ons eerste huisje!

11-01-2020 door Corniël en Eline

Er werd erg goed geluisterd en een secuur overzicht gemaakt van onze wensen. Willy denkt erg goed mee en werkt alles zorgvuldig uit. Heel belangrijk is dat ze alles wilde uitleggen en bespreken. Willy geeft je een goed en vertrouwd gevoel.

11-01-2020 door Jaco en Arina

Onze medewerkers

Willy de Vos
Erkend Financieel Adviseur

Dienstverlenings-
documenten

 • AFM 12043454
 • KvK 63797747
 • Kifid 300.016.115
Contact opnemen

Top 5 rentes

Gebaseerd op 20 jaar rentevast met NHG