Willy de Vos Hypotheken

Willy de Vos Hypotheken

Adres en contact

Westelijke Achterweg 30
3245BJ Sommelsdijk

Diensten

 • Hypotheek
 • Lenen
 • Verzekering

Openingstijden

 • Maandag 09:00 - 17:00
 • Dinsdag 09:00 - 17:00
 • Woensdag 09:00 - 17:00
 • Donderdag 09:00 - 17:00
 • Vrijdag 09:00 - 17:00
 • Zaterdag -

Willy de Vos Hypotheken

Mijn doel is om mijn klanten in een informele sfeer alles te vertellen over het kopen van een woning en de bijbehorende hypotheek. Daarnaast vind ik het belangrijk hen zo optimaal mogelijk te begeleiden en zo veel mogelijk werk uit handen te nemen.

Tijdens het hele aanvraagproces heb ik intensief contact met mijn klanten. Constante terugkoppeling over de status van de aanvraag is daar een onderdeel van.

Verder ben ik 'de spin in het web' tussen de geldverstrekker, makelaar, notaris en taxateur.

Voor deze adviezen hoef je zelf de deur niet uit. Ik kom gewoon aan huis. Maar ook afspraken op mijn werkplek in Sommelsdijk behoren tot de mogelijkheden. Aan jou de keuze! Bel of mail gerust om een afspraak te maken.

10
 • Hypotheek 158

Zonder Willy hadden we nooit ons nieuwe huis kunnen kopen! Ze is altijd alert op zaken die nog moeten gebeuren, en dingen die in het voordeel jou als klant zijn. Zeer goed bereikbaar en zeer vriendelijk.

25-02-2021 door Bob

Prettige sfeer en prima advies. Komt afspraken goed en snel na.

22-02-2021 door Jan S

Willy heeft ons (en helpt nog steeds) heel erg goed geholpen. Zo ongeveer al onze vragen zijn beantwoord voordat wij überhaupt de vragen hadden gesteld. Willy werkt zeer professioneel en netjes. Je kan altijd bij haar terecht, dat waarderen wij zeer.

15-02-2021 door BB

Willy heeft ons geholpen met het krijgen van een hypotheek voor ons nieuwe huis. Willy heeft ons door het hele proces begeleid en advies gegeven. Niks was Willy te veel, bij vragen konden wij altijd mailen, bellen of een WhatsApp berichtje sturen met snel reactie terug! Een afspraak inplannen was zo gebeurd en vaak ook nog op een kort termijn waardoor wij niet te lang moesten wachten. Voor ons een dikke 10!

03-02-2021 door Jade en Arjan

Van alle hypotheekgesprekken die wij in ons verleden hebben gehad steekt Willy er met haar persoonlijke benadering en advies ver bovenuit. Ze denkt in diepgang overal aan mee voor nu en voor de toekomst. Erg prettig om gebruik te maken van haar goede dienstverlening.

01-01-2021 door Kristel

Willy heeft ons al eerder geholpen bij het afsluiten van een lening en ook deze keer bewees zij haar (onschatbare) waarde. Niet voor niets hebben we haar in de afgelopen jaren ook meerdere malen aangeraden bij familie en vrienden en altijd met een positief resultaat. Willy is vriendelijk, legt alles begrijpelijk uit, punctueel en doet een extra stap waar en wanneer het nodig is.

22-12-2020 door Sander en Janine

Willy werd me aangeraden door mijn zus, dat was dus een prima advies !! Willy is een open, prettige, vriendelijke vrouw het voelt gelijk vertrouwd. Ze legt alles goed uit en zoekt naar de best passende hypotheek. Er ontstonden gedurende het traject nogal wat obstakels maar met haar doorzettingsvermogen en het blijven zoeken naar oplossingen heeft ze ze allemaal kunnen tackelen. Willy heel erg bedankt voor je kundige advies en ondersteuning !!!

21-12-2020 door Ineke V

Vakbekwaam en reageert snel. Ze blijft het hele proces volgen. Fijne gesprekken.

21-12-2020 door G

Wij hebben Willy de Vos ervaren als een zeer toegankelijk, gedreven en deskundige hypotheekadviseur. Ze heeft geen 9 tot 5 mentaliteit en als het nodig is om een stapje extra te zetten om de hypotheek rond te krijgen, dan laat ze dit niet na. Willy weet een goede balans te vinden tussen het enerzijds ontzorgen van de klant en anderzijds het voldoende informeren en betrekken van de klant bij het gehele traject. Kortom, wij zijn erg tevreden over deze adviseur en kunnen haar van harte aanbevelen!

23-11-2020 door Joost

Diverse afspraken gehad met Willy i.v.m. advies omtrent onze financieën en waar we staan (2019). Recent hypotheekadvies i.v.m. aankoop ander huis en regelen finaciering. Zeer goede en prettige dienstverlening. Willy zit er boven op. Gedegen advies, goede uitleg en alles snel geregeld.

19-11-2020 door Chris

Is duidelijk in haar uitleg. Geeft de klant alle mee wat mogelijk is. Is eerlijk in haar advies.

16-11-2020 door Anoniem

Wij zijn heel tevreden over de begeleiding van Willy de Vos. Vanaf het begin was ze betrokken en altijd bereikbaar. Ze reageert snel op vragen en is zeer deskundig. De afspraken (ook op afstand) verliepen prettig en waren verhelderd voor ons, waardoor we juiste en weloverwogen keuzes konden maken. Waar we van anderen vaak hoorden dat een hypotheekaanvraag stressvol was, hebben wij dit helemaal niet zo ervaren.

02-11-2020 door N.

Wij zijn goed geholpen, alles was gelijk duidelijk voor ons.

06-10-2020 door N & V

Willy heeft ons zeer deskundig en adequaat geadviseerd voor een nieuwe hypotheek. Snelle reactie, flexibel in maken van afspraken zowel online als fysiek. Door de goede voorbereiding is de afhandeling zeer voorspoedig gegaan. Daarnaast is een uitvoerig en helder adviesrapport opgesteld.

27-08-2020 door PB

Enorm goede en heldere uitleg. Echt een adviseur. Je mag alles zelf kiezen. Voelt je er heerlijk op je gemak. Niet partijdig. Wij zijn starters en staan natuurlijk voor een berg vol vragen maar ze zijn volkomen duidelijk en helder beantwoord. Deskundig advies. Een aanrader voor iedereen!

15-08-2020 door M&C

Erg duidelijk, vriendelijk en ze neemt de tijd voor het gesprek en het bekijken van opties.

07-08-2020 door Rinus

Het hele proces is ontzettend fijn en soepel verlopen. Binnen 4 weken was alles financieel rond. Willy is altijd bereikbaar en geen enkele vraag is er een teveel.

06-08-2020 door Malou

Zeer mee denkend altijd bereid iets meer te doen. Kortom een zeer goede keuze om je te helpen.

04-07-2020 door G.J.Bax

Uitstekend geholpen. Ik zou Willy bij iedereen aanbevelen. gezellige informele sfeer.

30-06-2020 door PM

Duidelijk, altijd bereikbaar en een snelle reactie.

28-06-2020 door Rick

Onze medewerkers

Willy de Vos
Erkend Financieel Adviseur

Dienstverlenings-
documenten

 • AFM 12043454
 • KvK 63797747
 • Kifid 300.016.115
Contact opnemen

Top 5 rentes

Gebaseerd op 20 jaar rentevast met NHG