Wim Hypotheken

Wim Hypotheken

Adres en contact

Falconstraat 15
1448WL Purmerend

Diensten

Hypotheken

Openingstijden

 • Maandag 09:00 - 21:00
 • Dinsdag 09:00 - 21:00
 • Woensdag 09:00 - 21:00
 • Donderdag 09:00 - 21:00
 • Vrijdag 09:00 - 17:00
 • Zaterdag 09:00 - 14:00

Wim Hypotheken

OVER WIM HYPOTHEKEN
De juiste hypotheek voor de juiste prijs? Wim Hypotheken helpt jou daarbij! Er zijn zoveel aanbieders en wij begrijpen dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Wij begeleiden jou bij het aanvragen van de juiste hypotheek en bij het nemen van belangrijke financiële beslissingen. Daarbij kan je zelf al heel veel zelf doen. Samen zorgen wij ervoor dat jij jouw droom huis kunt kopen!

DE HYPOTHEEK DIE BIJ JOU PAST
Iedere situatie is anders. Wim Hypotheken kijkt naar jouw persoonlijke situatie en adviseert jou over de mogelijkheden. Soms is de goedkoopste oplossing niet de beste oplossing. Aan de hand van jouw voorkeuren, financiële situatie en het huis dat je wilt kopen bepalen wij samen met jou welke hypotheek bij jou past.

DEZELFDE SERVICE MAAR VEEL MINDER KOSTEN
Wim Hypotheken werkt geheel zelfstandig en is geen onderdeel van een dure franchiseformule. Met ons online advies kunnen wij jou heel goed helpen en daarom hebben we ook geen duur kantoorpand nodig. Hierdoor betaal jij niet door een dure franchiseformule of een duur kantoorpand. Maar krijg je wel: dezelfde geldverstrekkers en rente als andere partijen. Dezelfde service maar dan voor een lagere prijs!
9.7
 • Hypotheek 63
 • Lenen 1

Fijn en duidelijk geholpen. Altijd snelle reactie!

25-11-2020 door Kelsey en Tom

Er was geen vraag te veel legde alles in het Nederlands uit , zelfs in de avond uren en in het weekenden konden we hem lastig vallen

20-11-2020 door patrick en angelique

Al jaren gaan wij naar Wim voor onze hypotheeken. Als er iets veranderen moest regelde hij dat.

20-11-2020 door CGL

Fijne hulp gehad en duidelijke communicatie. Belt snel terug en zoekt oplossingen

20-11-2020 door Jeroen

Altijd aanspreekbaar op elk tijdstip van de dag met goede adviezen .

14-11-2020 door Fam van IJselmuijden

Wim had aan ons een lastige klant, we waren zeker geen ABC gevalletje. Hij heeft ontzettend veel geduld, inlevingsgevoel en doorzettingsvermogen hierdoor is alles uiteindelijk goed gekomen.

12-11-2020 door Marjolein en Theo

Wim heeft ons deskundig geholpen bij de aankoop van ons eerste huis. Voor vragen was hij altijd telefonisch bereikbaar zowel overdag als begin van de avond. Verder is het allemaal het snel gegaan en hebben we op korte termijn alles geregeld gekregen. Ook tijdens zijn afwezigheid heeft hij ons dossier overgedragen aan zijn collega en die heeft het toen uitstekend opgepakt. Al bij al waren wij erg tevreden met de service!

30-10-2020 door Johnny & Inge

Duidelijk, informatief en vertrouwen. Daarnaast gaf het ons ook een fijn gevoel.

19-10-2020 door Rachel en Jay

Wim heeft ons enorm geholpen om de goede hypotheek verstrekker te zoeken

13-10-2020 door Dinie

Ik ben tevreden over de dienstverlening van Wim Hypotheken: advies en service op maat.

06-10-2020 door fred en lukasz

Wim is een heel vriendelijk en betrouwbaar persoon Zeer vakbekwaam en super goede advies. Een persoon die hard voor je werkt Kort om wij zijn zeer tevreden

28-09-2020 door Jan

Wim is altijd goed bereikbaar en erg deskundig en ervaren in zijn vak. Hij weet waar hij het over heeft, weet alles goed uit te leggen en te beargumenteren waarom iets de juiste keuze is voor mij, en neemt zijn tijd om al mijn vragen te beantwoorden. Vriendelijk & nuchtere man, voelde mij in goede handen met Wim als adviseur.

02-09-2020 door Bethiel

Als starters op de woningmarkt waren wij totaal onbekend in deze wereld tot dat wij in contact kwamen met Wim. Het is ons allemaal in duidelijke taal uitgelegd. De service van Wim is uitstekend en communicatie loopt zeer soepel. Wij hebben Wim als een meedenkende en een zeer “vriendelijke” hypotheek adviseur mogen meemaken. Voor een vlotte, duidelijke en kwalitatieve service raden wij zeker Wim aan!

30-08-2020 door Zoheeb en Safia

Goed contact. Wim heeft mij geholpen om een hypotheek te krijgen die voldoet aan mijn wensen. Wist op alle een passend antwoord op te geven.

19-08-2020 door Jv

Wim is een prettig communicerende Adviseur die wat verder spit dan de gemiddelde adviseur. Het was best een uitzoekerij in mijn situatie, maar Wim heeft een financieel interessante oplossing gevonden die mij goed past. Ik geef Wim 4 punten want enige stimulans tot goed blijven presteren is altijd gunstig :-)

18-08-2020 door Peter

Wim heeft ons uitstekend geholpen. Hij denkt goed mee, maakt gedegen afwegingen en bovenal een eerlijk advies waarin hij het beste uit de situatie probeert te halen. Reageert snel en adequaat op al je vragen! Goed bereikbaar en sympathiek.

13-08-2020 door mark en lobke

Wim was zeer betrokken en goed bereikbaar voor vragen.

18-07-2020 door Richard H.

Als starter een huis willen kopen tijdens een Corona-crisis; Dat is even spannend. Gezien de crisis was het uitsluitend alleen mogelijk om een oriënterend hypotheekgesprek te hebben via de telefoon. Telefonisch hadden wij meerderde hypotheek gesprekken gehad bij verschillende aanbieders. Als starter wisten wij er nog niet zoveel vanaf. Wim was één van de enigen die het telefonisch het goed aan ons kon uitleggen en adviseren. Dit was ook de reden waarom wij voor Wim hadden gekozen. Tijdens de hypotheekaanvraag waren er nog een paar kleine obstakels vanwege de corona-crisis. Echter is dit, dankzij Wim, allemaal goed gekomen. Ik zou Wim zeker aanraden!

08-07-2020 door Natascha

Uitstekend service en afhandeling oversluiten hypotheek !

06-07-2020 door Marcel Hansen

Wij hadden in eerste instantie een gesprek bij de ABN maar daar kwamen we toch op een hoger rentetarief uit. We gingen na dit gesprek nog even oriënteren op een onafhankelijke hypotheekadviseur en kwamen door de goede reviews bij Wim terecht. Ik heb hem diezelfde avond nog gebeld en voor 22:00 kreeg ik nog een mail van hem terug met een advies. Dit voelde voor ons gelijk goed. En na het fysieke adviesgesprek hebben we diezelfde avond nog voor hem gekozen. Wij hebben een zeer goede ervaring met Wim. Wij vonden hem als mens warm, en als adviseur kundig. Zijn bereikbaarheid was goed. Daarnaast wist hij de hypotheek voor ons snel rond te krijgen.

12-06-2020 door Kordaat en betrouwbaar

Onze medewerkers

Wim Baekel
Wim van Baekel
 • AFM 12006566
 • KvK 37119759
 • Kifid 300.003686
Contact opnemen

Top 5 rentes

Gebaseerd op 20 jaar rentevast met NHG