WoonJuist

WoonJuist

Adres en contact

Melkrijder 4E
3861SG Nijkerk

Diensten

 • Hypotheek

Openingstijden

 • Zondag 12:00 - 17:00
 • Maandag 09:00 - 21:00
 • Dinsdag 09:00 - 21:00
 • Woensdag 09:00 - 21:00
 • Donderdag 09:00 - 21:00
 • Vrijdag 09:00 - 21:00
 • Zaterdag 12:00 - 17:00

WoonJuist

WoonJuist geeft online hypotheekadvies en bemiddelt bij geldverstrekkers om een hypotheek aan te bieden die aan je wensen voldoet.

Bij ons regel je de hypotheek zelf online, waarbij we je tijdens het hele traject voorzien van advies en begeleiding. Terwijl je bij andere online partijen op jezelf bent aangewezen bij het afsluiten van de hypotheek, doet WoonJuist het samen met je. Als je wilt tot aan de overdracht.

Ook bieden we juridisch advies voor alle contracten die komen kijken bij de aankoop en verkoop van een woning, maar bijvoorbeeld ook bij een echtscheiding.

Wil je toch liever een adviseur bij jouw thuis op gesprek? Geen enkel probleem! Bekijk onze website www.woonjuist.nl voor de mogelijkheden. Ons team bestaat uit hypotheekadviseurs en juristen met jarenlange ervaring.

9.4
 • Hypotheek 14

Prettig contact, duidelijke uitleg, beschikbaar op handige tijdstippen

24-11-2019 door Simone Bleeker

Goede en snelle opvolging. De adviseur geeft advies op een rustige niet opdringerige wijze die bovendien getuigd van juridische vakkennis en deskundigheid.

06-04-2019 door Johan

Zeer goede ervaring met Woonjuist. Snel en adequaat gehandeld steeds. De adviseur heeft de juiste kennis en contacten om alles soepel te laten verlopen. Bij ons was de tijd tussen defintieve verkoop woning en datum onder voorbehoud koop nieuwe woning heel kort. De adviseur heeft hier kordaat op gehandeld. Alles was binnen de tijd rond. Wij kunnen Woonjuist aan iedereen aanbevelen!

23-01-2019 door Kristel

Eerlijk en goed advies tegen een lage prijs! De adviseur heeft ons erg goed geholpen en heeft toch een akkoord bij de bank voor elkaar gekregen, dank daarvoor.

23-01-2019 door Mike

Voor onze hypotheekaanvraag hebben wij gebruik gemaakt van Woonjuist. ook hebben wij een juridische check uit laten voeren van het koopcontract. Dit alles is zeer goed verlopen en dat voor een bedrag die de helft tot 2/3 lager ligt dan andere adviseurs vragen. Wij hadden de gehele cyclus contact met de adviseur,de benadering is zeer vriendelijk, kundig en klantgericht. Het contact is bij ons verlopen via de mail en telefonisch, op momenten dat de adviseur niet bereikbaar was, kreeg je de centrale en werd je op een later tijdstip door de adviseur terug gebeld. Woonjuist kan zaken doen met alle hypotheekinstellingen en zodoende ook een goed objectief advies uitbrengen. In onze situatie was er een hypotheekaanvraag geregeld in 2018, maar met de NHG verhoging per 1 januari was het voor ons voordeliger/verstandiger om een tweede aanvraag bij een andere verstrekker te regelen met NHG garantie, voor deze tweede aanvraag werd niets extra gerekend, prima service en zeker aan te bevelen.

10-01-2019 door Kees

good information, nice platform of work. full support from our adviseur, definitely recomend her as a foreigner she help me and my husband greatly.

02-11-2018 door Victoria Arellano

De adviseur is zeer deskundig en denkt daardoor goed mee met jouw wensen. Is zeer klantgericht en werkt alles zeer adequaat af.

02-11-2018 door Gerard

De adviseur brengt heel veel ervaring mee in zowel hypotheken als verzekeringen. En daarmee zijn wij goed geadviseerd over onze (on)mogelijkheden voor het oversluiten van een hypotheek. Compliment met zo veel vakmanschap en integriteit.

19-12-2017 door Dick Mink, Lelystad

In oktober 2017 heeft de adviseur mij zeer goed geholpen met de financiering van mijn nieuwe woning. Ze nam de tijd voor al mijn vragen en hield goed rekening met mijn persoonlijke situatie. De financiering was dankzij de hulp van de adviseur binnen vijf weken geregeld. Echt super!

17-12-2017 door Jorrit

Zeer bevlogen adviseur heeft kennis van zaken, denkt mee en is benaderbaar. Weet op een hele eenvoudige manier de spelregels van een hypotheek toe te lichten . Omdat ze zo goed is, heeft ze het erg druk waardoor het soms lastiger is haar te bereiken. Maar na een appje neemt ze altijd contact met je op. De volgende keer zouden wij weer graag begeleid worden door haar.

05-12-2017 door N. Sprock en S. Sprock-Jansen

Perfecte service. Bekijkt alle hypotheken en neemt alle wensen mee om de perfecte hypotheek te kiezen. Daarnaast zeer veel verstand van juridische zaken waardoor bij vragen je een goed advies krijgt. Zelfs na wat storingen bij ABN doen ze alles om je te helpen. Inmiddels ook Woonjuist aanbevolen bij een bekende. Zeker waar voor je geld en veel beter geholpen dan bij welke bank dan ook aangezien zij voor eigen gewin je een hypotheek willen verkopen.

05-12-2017 door Guido

Ik had een complexe situatie inzake de financien van mijn vrouw waardoor een hypotheek verkrijgen niet zo eenvoudig waa. Dankzij de voortvarende aanpak van de adviseur is dit toch goed gekomen. Zij is kundig, helder in gesprekken en komt afspraken na.

02-12-2017 door Martin Lanser

Heeft kennis van zaken zeer behulpzaam in het beantwoorden van vragen

01-12-2017 door Lp

Een zeer fijne ervaring gehad. ze waren zeer duidelijk en je had altijd binnen een dag weer reactie op je mail,fijn verlopen.

27-06-2017 door Samantha

Onze medewerkers

Antoinette de Bruin
Jörg Stensinski

Dienstverlenings-
documenten

 • AFM 12044803
 • KvK 67569072
 • Kifid 300.016.656
Contact opnemen

Top 5 rentes

Gebaseerd op 20 jaar rentevast met NHG