september 28, 2021

Dit keer gaan we in gesprek met Victor Rodriguez. Victor, geboren in Spanje, heeft tot zijn 45ste in het oosten van het land gewoond en gewerkt in business & private banking bij Van Lanschot Bankiers. Hij was verantwoordelijk voor het gehele hypotheekproces en is uiteindelijk gegroeid naar een seniorfunctie.

Een aantal jaar later heeft hij de overstap gemaakt naar Stater. Over die periode zegt hij: “Bij Stater begon ik als junior acceptant en gaf ik eerste akkoord. Een jaar later deed ik het gehele traject. Bij Stater kwam ik voor het eerst in aanraking met MUNT Hypotheken. Het leuke is dat mijn huidige dossiers nu worden beoordeeld door oud collega’s”. 

Over zijn overstap naar MO.servicing zegt hij: “Op een gegeven moment werd ik benaderd door MO.servicing en dat moment viel tegelijk met de introductie van MUNT. Dat triggerde me om in gesprek te gaan. Richting de toekomst zie ik zeer positieve ontwikkelingen in de samenwerking. Steeds meer kantoren weten de weg naar MUNT te vinden. De snelle verwerkingstijd geeft druk bij het team, maar creëert tegelijkertijd ook meerwaarde voor de adviseur en een goede SLA. Het  werkt ook mee dat de geldverstrekker erg flexibel is, meedenkt en administratief soepel is. MUNT streeft er naar dat je zo min mogelijk terug hoeft naar de adviseur of de klant. Het dossier moet zo soepel en snel mogelijk  behandeld kunnen worden”.

Victor is supertrots op het team: “De afgelopen periode zijn we druk bezig geweest met het opzetten van ons eigen MUNT-team. MUNT is net even anders dan andere geldverstrekkers en vraagt om een andere benadering. Het grootste succes dat we tot nu toe behaald hebben, is dat we in een week tijd een 100% score op FTR behaald hebben en dat een aantal weken erna hebben weten te herhalen. Daar worden zowel de Adviseur, MUNT als wij als acceptanten erg blij van”.