HUISMERK - snel je hypotheek rond

Jouw hypotheek snel rond

Jouw hypotheek snel rond!

Omdat je (beoogde) hypotheekadviseur bij HUISMERK is aangesloten, kan hij in samenwerking met ons Serviceteam jouw hypotheek snel rondmaken. Wil je nader met onze mensen kennismaken? Bekijk ieders profiel!

Maak kennis metOns Serviceteam

Wat doen wij voor jou?

Het Serviceteam neemt contact met je op vanaf het moment dat het Het indicatieve voorstel (voorheen hypotheekofferte) ontvang je van de hypotheekverstrekker. In dit voorstel vind je de voorwaarden van de hypotheek. Het indicatieve voorstel is altijd onder voorbehoud. Dit betekent dat de aanbieder eerst nog aanvullende informatie en documenten van jou nodig heeft voor hij kan besluiten of de aanbieding omgezet wordt in een bindende offerte. (vroeger de hypotheekofferte) door de hypotheekverstrekker is uitgebracht. Je maakt dan kennis met elkaar en hoort welke documenten er nodig zijn om je hypotheekaanvraag compleet te maken. Hoe completer, hoe sneller je duidelijkheid hebt over je hypotheek. Tot en met het contact na de overdracht bij de notaris komen wij bij je in beeld.

Om er op een efficiënte manier voor te zorgen dat jouw hypotheekdossier compleet is, onderhoud je tijdens dit proces contact met het Serviceteam. Hoe eerder alle benodigde documenten bij ons binnen zijn, des te eerder je hypotheek definitief rond is.

 • Oriëntatie

  Oriëntatie

 • Huizenjacht

  Huizenjacht

 • Koopcontract

  Koopcontract

 • Adviesgesprek

  Adviesgesprek

 • Indicatief voorstel

  Indicatief voorstel

 • Documenten

  Documenten

 • Goedgekeurd

  Goedgekeurd

 • Bindende offerte

  Bindende offerte

 • Notaris

  Notaris

 • Gefeliciteerd

  Gefeliciteerd

Wat doe je zelf?

In het indicatieve voorstel dat je hebt ontvangen, staat een lijst met stukken die we van je nodig hebben. Het verzamelen van de juiste documenten is een belangrijk onderdeel van het regelen van je hypotheek. Denk bijvoorbeeld aan een werkgeversverklaring en het contract van een lopend krediet.

We kunnen ons voorstellen dat het soms onduidelijk is wat er met sommige stukken precies wordt bedoeld. Daarom informeert ons Serviceteam jou op een begrijpelijke en informele manier. Zo zorgen we voor een zo soepel mogelijke afhandeling van jouw hypotheek. Dat we daar vaak in slagen, blijkt wel uit de positieve reviews die we met enige regelmaat van onze klanten krijgen!

Heb je een vraag voor het serviceteam van HUISMERK?

We helpen je graag!

Neem contactMet ons op