Jouw woonsituatie.

Droom je van je eerste koophuis? Heb je net besloten om toch echt voor die uitbouw te gaan? Of wil je juist een tweede huis kopen?

Kies mijn woonsituatie

Wat is jouw woonsituatie?

Je wilt weten hoeveel je kunt lenen voor een huis en welke financiële opties het beste bij jouw situatie passen. Daarnaast wil je natuurlijk de zekerheid dat je een beslissing neemt die ook voor toekomst goed voelt. Het is een goed idee om advies te vragen. De hypotheekadviseurs van HUISMERK staan klaar om met jouw woonvraag aan de slag te gaan!

Eerste huis kopen.

Het kopen van je eerste huis is een leuke, maar ook spannende tijd. Je wilt een huis dat helemaal bij je past zonder teveel te betalen aan vaste lasten. Wij vertellen je graag waar je allemaal op moet letten.

Ik koop een eerste huis

Ander huis kopen.

Je wilt meer ruimte of liever in een andere plaats gaan wonen. Bij de verkoop van je huidige huis en aankoop van een nieuwe woning komt er veel op je af. Ook op financieel gebied.

Ik koop een ander huis

Eigen huis verbouwen.

Voordat je je verbouwplannen definitief kunt maken, is het goed om te weten hoe je de verbouwing kunt financieren en welk effect dit heeft op je huidige of tweede hypotheek.

Ik ga verbouwen

Persoonlijke situatie.

Extra aflossen, een scheiding, een gezinsuitbreiding of werkloosheid; er zijn veel redenen te bedenken waarom je opnieuw wilt laten kijken naar je huidige hypotheek met passend advies.

Ik wijzig mijn situatie

Tweede huis kopen.

Je hebt besloten om een vakantiewoning of beleggingspand te kopen. Naast het vinden van een geschikt huis heb je ook vragen over de financiële gevolgen.

Ik koop een tweede huis

Kom je er niet uit? Onze adviseurs staan klaar voor jou. Ons kantoor is geopend van 09:00 uur – 17:30 uur.

Bel met ons
Mail ons nu!