september 29, 2021

Graag stellen we onze vraagbaak aan je voor. Wellicht is ze een bekend gezicht voor je. Sinds juli is Liane van den Toorn terug bij Huismerk in de rol van vraagbaak. Op haar 21ste is ze in de financiële dienstverlening terechtgekomen als leven acceptant en na verschillende werkgevers en functies te hebben gehad (variërend van binnendienst tot acceptant en adviseur), is ze nu werkzaam als zelfstandig hypotheekadvieskantoor. Een goede stap voor haar, maar ook voor haar functie als vraagbaak! Ze weet wat jij als adviseur meemaakt en waar je in de praktijk tegenaan kunt lopen.

Met haar advieskantoor weet ze niet alleen consumenten te vinden, ook werkt ze voor collega adviseurs die ze helpt bij het verbeteren van hun (bemiddelings)proces. Ze is als een vis in het water als zelfstandige: “Zo gaaf om te doen wat je leuk vindt en goed kan. Nu zie ik ook dat ik deze stap op het juiste moment heb gezet. Alles wat ik de afgelopen jaren heb gedaan en geleerd maakt me beter in wat ik doe, dus ik had het voor geen goud willen missen”.

De rol van vraagbaak is geen onbekende rol voor Liane. Bij een van haar vorige werkgevers heeft zij al eerder de functie bekleed. Maar wat spreekt Liane aan in deze baan? “Wat de vraagbaak leuk maakt is dat het zo afwisselend is. En super leerzaam! Want ik krijg regelmatig vragen waar ik het antwoord ook niet direct op weet. Om vanuit meerdere oogpunten te kijken naar een hypotheekaanvraag en een de brug te slaan tussen de adviseur en de acceptant vind ik super leuk om te doen”. 

Is je werk als vraagbaak uitdagend? “Deze baan creëert iedere dag nieuwe uitdagingen. Niet elke situatie heeft een passende oplossing maar als het wel lukt om een (ogenschijnlijk) kansloze aanvraag rond te krijgen dan is dat natuurlijk geweldig!” 

Ook privé is Liane drukbezet: “Naast mijn werk bij Huismerk en het runnen van mijn eigen bedrijf geef ik sportles bij 2 sportscholen (Zumba en High Intensity Workout), Yoga ik 2 tot 3 x per week en wandel ik dagelijks zo’n 10 tot 12 kilometer met mijn honden Tommy en Sammy. Daarnaast geniet ik van dagjes, weekendjes of weekjes weg met mijn man, regelmatig lekker uit eten gaan en cocktails/wijntjes drinken met een vriendin”. 

Wil je meer nog weten over Liane? Op haar website vind je meer informatie of bekijk haar LinkedIn profiel.