HUISMERK - ondernemershypotheek

Ondernemershypotheek

Ben je ondernemer en wil je een hypotheek afsluiten?

Het gaat goed met je bedrijf en je wilt gaan verhuizen naar een nieuwe koopwoning. Het afsluiten van een hypotheek voor zelfstandig ondernemers is vaak ingewikkelder dan voor mensen in loondienst. Extra belangrijk dus om goed voorbereid aan de slag te gaan.

Wat is een hypotheek voor een zelfstandig ondernemer?

In veel gevallen is het voor zelfstandig ondernemers mogelijk een hypotheek af te sluiten. Een belangrijke stap daarbij is het vaststellen van je inkomen. Hypotheekverstrekkers kijken hierbij bijvoorbeeld naar de inkomsten uit je onderneming van de afgelopen 3 jaar. Al zijn er ook diverse mogelijkheden wanneer je nog geen 3 jaar zelfstandig ondernemer bent.

Het afsluiten van een hypotheek als zelfstandig ondernemer is een specialistische klus waarbij je er goed aan doet je te laten bijstaan door een onafhankelijk hypotheekadviseur van HUISMERK. Zo weet je zeker dat je de juiste hypotheekvorm kiest en met een gerust hart in je nieuwe woning kunt wonen, nu en in de toekomst.

Ondernemershypotheek op een rijtje

  • Een belangrijke stap bij het afsluiten van de ondernemershypotheek is het vaststellen van je zakelijk inkomen.
  • Ook als je onderneming nog geen 3 jaar bestaat, zijn er mogelijkheden

Wil je een hypotheek afsluiten?

Jouw onderneming omvat meer dan het bedrag dat jij afgelopen jaar hebt verdiend. De hypotheekadviseurs van HUISMERK snappen dit en geven jou een advies dat past bij je woonwens en financiële situatie. Wanneer je voor onze adviseurs kiest, profiteer je ook van hun deskundigheid op het gebied van het bepalen en beoordelen van het zakelijk inkomen.

Vind eenHypotheekadviseur

Eerst weten hoeveel je maximaal kunt lenen?

Bereken jeMaximale hypotheek