Voor de adviseur die gaat voor kwalitatief hoogwaardig advies.

En zich volledig laat ontzorgen door Huismerk.
Je krijgt toegang tot de belangrijkste aanbieders in de
markt, kwalitatieve support en de modernste technologie
tot je beschikking.

Bel mij terug!

Hoe ontzorgt Huismerk jou?

Als onafhankelijk financieel adviseur moet je je volop kunnen bezighouden met je core business: het leveren van kwalitatief hoogwaardig advies. Daarmee creëer jij de sterkste positie in een markt waarin klanten steeds kritischer zijn op kwaliteit en kosten, waardoor efficiënt werken noodzaak wordt. Als slimme adviseurs maak je daarbij gebruik van moderne technologie en besteedt je steeds meer delen van je bedrijfsvoering uit aan een organisatie die dat voordeliger kan uitvoeren tegen een hoge klantbeleving. Een organisatie die je compleet ontzorgt!

Huismerk

Voor een vast bedrag per maand onbeperkt gebruik maken van Huismerk. Een breed arrangement tot meer dan 40 geldverstrekkers, verzekeraars en consumptieve kredietverstrekkers.

Ik wil meer informatie
Meest gekozen!

Huismerk Comfort

Huismerk Comfort gaat nog verder. Binnen dit pakket heb je als adviseur naast het brede assortiment ook de beschikking over het hypotheektrajectsysteem Accelerate.

Ik wil meer informatie

Huismerk Comfort Plus

Huismerk Comfort Plus is het all-in pakket waarin je als hypotheekadviseur volledig wordt ontzorgd. Geen variabele kosten bij gebruik van één licentie van Accelerate Business.

Ik wil meer informatie

Een tevreden kantoor aan het woord

Romany Staring – Visie op Hypotheken & Verzekeringen

Met de ontzorging van Huismerk heb ik meer tijd voor mijn klanten en het advies. Met het grote aanbod aanbieders kan ik de best passende hypotheek aan mijn klanten adviseren en met Accelerate ervaar ik en mijn klant het gemak van het verzamelen van de juiste stukken. Geheel geautomatiseerd en klantvriendelijk. Zo zorg ik dat de klant sneller bij de notaris zit.

Toegang tot de belangrijkste geldverstrekkers.

Toegang tot de belangrijkste geldverstrekkers.

Toegang tot de belangrijkste geldverstrekkers.