Kennismaken met... Liane

Van acceptant tot serviceteam

Liane is in juni 2015 aangetreden als een van de eerste medewerkers. Als manager van het serviceteam draagt zij verantwoordelijkheid voor het serviceteam en de vraagbaak voor het vinden van een match tussen klant en aanbieder. Liane heeft veel diploma’s op haar naam staan, waaronder Adviseur Hypothecair Krediet (diploma Financieel Adviseur), Consumptief Krediet en Schadeverzekeringen.

Ook haar werkervaring is niet gering. Ooit begon Liane als Leven Acceptant, waarna ze doorstroomde van commercieel ondersteuner binnendienst bij een hypotheekkantoor naar desk accountmanager bij Hooge Huys/Reaal, (senior) acceptant en teamleider. Vervolgens bekleedde ze zowel bij het onafhankelijk intermediair als bij de Rabobank de functie van hypotheekadviseur en was ze aanvraagcoach bij Welke FD.

Oprechte interesse

Klantcontact vindt Liane ontzettend belangrijk; ze laat vol enthousiasme blijken dat ze haar werk leuk vindt en haalt er voldoening uit de klant te helpen bij uiteenlopende vraagstukken. Een servicegerichte aanpak en oprechte interesse staan hierbij altijd voorop. Ze is gek op feedback omdat ze weet dat je daar beter van wordt.

Fanatiek in de sportschool

Voor hobby’s maakt Liane de nodige tijd vrij. Zo geeft ze 5 uur per week sportles (van steps en body & mind tot bootcamp), en wandelt ze graag met haar 2 honden. Daarnaast is (internet)shoppen een van haar favoriete bezigheden. Liane’s droom is om altijd te kunnen blijven doen wat ze leuk vindt, zowel zakelijk als privé!

Ook kennismaken met de collega’s van Liane?

Benieuwd hoe onze medewerkers
jou kunnen helpen?

Plan een afspraak