Kennismaken met... Mike

Klanten blij maken

In februari 2018 is Mike aangeschoven bij het Serviceteam. In eerste instantie als administratief medewerker, maar na een aantal maanden als trainee. Tijdens het leertraject maakt hij kennis met het adviesvak, door adviseurs te ondersteunen bij het rondmaken van de hypotheek van hun klanten. Mike’s prioriteit? Om de snelheid in het proces te houden en klanten blij te maken!

Ondernemerschap

Met nog maar net zijn havo-diploma op zak, stoomt hij al door naar de volgende uitdaging: het behalen van de Wft Basis. Daarnaast is hij van plan in september te starten met de hbo bachelor Bedrijfskunde, specialisatie Bank- en Verzekeringswezen. Ondernemerschap en serviceverlening zit wel in zijn bloed.

De beste worden

Commercieel vaardig, kritisch en enthousiast zijn vindt Mike erg belangrijk in het uitoefenen van zijn werk, net als goed met mensen om kunnen gaan. En buiten het werk en studeren om? “In mijn vrije tijd sport ik graag en wil ik zoveel mogelijk tijd doorbrengen met vrienden. Mijn droom is om later voor mezelf te beginnen en de beste te worden in wat ik doe.”

Mike’s collega’s leren kennen?

Benieuwd hoe onze medewerkers
jou kunnen helpen?

Plan een afspraak