Huismerk
Comfort Plus.

Wil je vrijblijvend advies?

Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag geopend van 9:00 uur tot 17:30 uur.

Volledige all-in ondersteuning voor een vast tarief.

Met Huismerk Comfort Plus wordt jij als hypotheek adviseur ondersteund in jouw dagelijkse werkzaamheden door het volledig geautomatiseerd CRM-systeem Accelerate voor een vast bedrag per maand. Huismerk Comfort Plus is een all-in pakket inclusief het volledige assortiment van Huismerk.

Huismerk Comfort Plus

Huismerk
Comfort Plus

  • Compleet Huismerk pakket inbegrepen.

  • Accelerate Business t.w.v. € 560,96 p/maand of € 6731,46 p/jaar (incl. btw)

  • Vast maandbedrag. Weten waar je aan toe bent met Huismerk Comfort Plus. Het all-in pakket met volledige ondersteuning.

Huismerk Comfort Plus is een geweldige deal voor mij.

Ben je erover uit dat Huismerk Comfort Plus het label is dat bij jouw situatie past?

Dien een vrijblijvend verzoek in middels de onderstaande knop. Onze adviseurs zullen contact met jou opnemen en je verwelkomen in de wereld van Huismerk.

Dien vrijblijvend verzoek in

Wat kan Huismerk voor jou betekenen?

Het is niet altijd makkelijk om beslissingen te moeten nemen in je eentje. Even overleggen met een partner die met je meedenkt en je ondersteunt bij het maken van belangrijke keuzes, is wel zo prettig. Net als het slim uitbesteden van zaken. Daarom is Huismerk de all-in oplossing voor hypotheekadviseurs die vooruit kijken. Leer Huismerk beter kennen.

Huismerk

Voor een vast bedrag per maand onbeperkt gebruik van een breed arrangement. Met meer dan 40 geldverstrekkers, verzekeraars en consumptieve kredietverstrekkers.

Huismerk Comfort

Huismerk Comfort

Huismerk Comfort gaat nog verder. Binnen dit pakket heb je als adviseur ook de beschikking over het workflow systeem Accelerate.