Huismerk Comfort.

Wil je vrijblijvend advies?

Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag geopend van 9:00 uur tot 17:30 uur.

Werk slim en efficiënt met een geautomatiseerde workflow.

Met Huismerk Comfort wordt jij als hypotheek adviseur ondersteund in jouw dagelijkse werkzaamheden door het volledig geautomatiseerd CRM-systeem Accelerate. Huismerk Comfort is inclusief het volledige assortiment van Huismerk. Maak het jezelf gemakkelijk, werk efficiënter met Huismerk Comfort.

Huismerk Comfort

  • Compleet Huismerk pakket inbegrepen.

  • Accelerate Small Business t.w.v. € 181,50 p/maand of €2.178,- p/jaar (incl. btw)
  • Lager maandbedrag dan Huismerk Comfort Plus door mogelijk variabele kosten. De variabele kosten bedragen €27,31 per tik.

Huismerk Comfort is een geweldige deal voor mij.

Ben je erover uit dat Huismerk Comfort het label is dat bij jouw situatie past?

Dien een vrijblijvend verzoek in middels de onderstaande knop. Onze adviseurs zullen contact met jou opnemen en je verwelkomen in de wereld van Huismerk.

Dien vrijblijvend verzoek in

Wat kan Huismerk voor jou betekenen?

Het is niet altijd makkelijk om beslissingen te moeten nemen in je eentje. Even overleggen met een partner die met je meedenkt en je ondersteunt bij het maken van belangrijke keuzes, is wel zo prettig. Net als het slim uitbesteden van zaken. Daarom is Huismerk de all-in oplossing voor hypotheekadviseurs die vooruit kijken. Leer Huismerk beter kennen.

Huismerk

Voor een vast bedrag per maand onbeperkt gebruik van een breed arrangement. Met meer dan 40 geldverstrekkers, verzekeraars en consumptieve kredietverstrekkers.

Huismerk Comfort Plus

Huismerk Comfort Plus

Huismerk Comfort Plus is het all-in pakket waarin je als hypotheekadviseur volledig wordt ontzorgd. Geen variabele kosten bij gebruik van één licentie van Accerlerate Business.