Huismerk Comfort plus

Een all-in pakket inclusief het volledige assortiment van Huismerk

in een klap al je zaken zorgeloos geregeld

Huismerk Comfort Plus is het meest uitgebreide pakket van Huismerk en is ideaal als je een behoorlijke klantenportefeuille hebt opgebouwd. Naast alle voordelen van Huismerk heb je met Huismerk Comfort Plus toegang tot het volledige assortiment van Huismerk én word je ondersteund in je dagelijkse werkzaamheden door het volledig geautomatiseerde CRM-systeem Accelerate.

Benieuwd of Huismerk Comfort Plus de beste keuze is voor jou? Plan dan direct een kennismaking in, dan lopen we samen door alle mogelijkheden en voordelen.

Wat krijg je met Huismerk Comfort plus?

Met Huismerk Comfort Plus kun je zorgeloos adviseren. Wij regelen je aanstellingen bij geldverstrekkers en je ontvangt toegang tot het meest uitgebreide pakket van Accelerate.

Toegang tot de belangrijkste aanbieders op het gebied van hypotheken, verzekeringen, consumptieve kredieten, bankgaranties en vermogensbeheer.

In het Huismerk Comfort Plus pakket is toegang tot het geautomatiseerde CRM-systeem Accelerate inbegrepen. Met Accelerate Business kun je onbeperkt aanvragen doen tegen een vast tarief.

Je krijgt toegang tot Fintool eXpert en MoneyView Advisa Hypotheken.

De persoonlijke helpdesk van Fintool staat zowel live als digitaal voor je klaar om met je te sparren. Zo vind je altijd de beste oplossing voor je klant.

Als aangesloten Huismerk kantoor krijg je ondersteuning van onze Vraagbaak. Hij helpt je bij ingewikkelde of afwijkende klantsituaties, zodat jij gerichter kan adviseren en je advies nóg beter kan laten aansluiten op de wensen en (on-)mogelijkheden van je klant.

Tijdens de kenniswebinars en live bijeenkomsten hou jij je kennis up to date.

Diverse waardevolle ondersteuning kun je gratis of tegen een gereduceerde meerprijs via Huismerk regelen. Zo pluk je de vruchten van een grote organisatie maar hou jij je kosten laag.

Als onderdeel van de Huismerk community vermelden we jou op huismerk.nl en bij een groot aantal geldverstrekkers. We verwelkomen je bij events en je krijgt toegang tot ons ambassadeursprogramma en we overleggen graag met je over onze kwaliteitsnormen en dienstenaanbod.

Overtuigd? Plan vandaag nog een afspraak in om kennis te maken.

Je zit nog nergens aan vast.

Een greep uit onze partners

waarom moeilijk doen als het samen kan

Huismerk is er voor jou als onafhankelijk financieel adviseur. We zetten slimme technieken in om jou te ondersteunen, we houden de markt voor je in de gaten, nemen zorgen en werk van je uit handen en denken met je mee. Samen staan we sterker!

De huismerk opties

Naast het vaste aanbod van Huismerk kun je gebruik maken van een aantal opties. Hiervoor betaal je in sommige gevallen een vergoeding. Huismerk heeft voor deze opties een aangepast tarief uitonderhandeld. Zo pluk je de vruchten van een grote organisatie maar hou jij je kosten laag.

Tegen een meerprijs completeert en bewaakt het Huismerk team jouw hypotheekdossiers. Als je ziek bent, bewaken wij de voortgang.

Huismerk heeft prijsafspraken gemaakt met Nationale Taxatie Service (NTS) voor een gevalideerd taxatierapport via het NWWI. Hierdoor kan jij jouw klanten een voordelige prijs voor een taxatierapport aanbieden en profiteer jij zelf van een vergoeding.

Huismerk werkt samen met Nationale Notaris, een landelijk netwerk van hooggekwalificeerde notariskantoren met meer dan 50 notarissen in heel Nederland.

Voor duurzaamheidsadvies is Huismerk een samenwerking aangegaan met Positief Wonen, een expert op het gebied van verduurzamen. Adviseurs én klanten van aangesloten Huismerk kantoren kunnen door Positief Wonen worden ontzorgd bij het verduurzamen van de woning.

Ga je op vakantie? Dan kunnen wij de waarneming van jouw bestaande klanten tijdelijk overnemen. Dit is altijd in combinatie met Dossiersupport.

Huismerk organiseert verschillende bijeenkomsten. Ben je aanwezig bij een gecertificeerde bijeenkomsten, dan ontvang je PE punten.

Overtuigd? Plan vandaag nog een afspraak in om kennis te maken.

Met de ondersteuning van Huismerk heb ik meer tijd voor mijn klanten en het advies
Romany Staring
visie op hypotheken en verzekeringen

krijg jij ondersteuning van een binnendienst?

Dan is Huismerk Comfort misschien een betere keuze. Met Huismerk Comfort krijg je toegang tot Accelerate Small Business. Met Accelerate Small Business betaal je een vast tarief per bundel aanvragen.

Wacht niet langer

Vraag vandaag nog een orientatiegesprek aan. Tijdens dit gesprek

Na afloop ontvang je van ons een samenwerkingsvoorstel waar je rustig over na kunt denken. Je zit nog nergens aan vast.

of vraag ons jou terug te bellen