Wij zijn jouw trotse partner

Wij zijn trots dat we zoveel hypotheekadviseurs mogen helpen. En we willen dat onze klanten net zo trots zijn om Huismerk kantoor te zijn.

Waar staan we voor?

Als onafhankelijk zelfstandig intermediair is het niet altijd makkelijk om je hoofd boven water te houden. Banken en adviesketens kunnen door schaalgrootte veel bieden aan hun klanten. Wij willen onze klanten een net zo sterke positie geven, zonder dat ze consessies hoeven te doen aan hun eigen unieke karakter en marktbenadering. Dat doen we door je bij te staan op drie vlakken.

Kennispartner

We hebben enorm veel kennis in huis van financiële producten, advies, techniek en ondernemen. Die kennis zetten we in om jou beter te helpen. We zijn jouw sparringspartner, jouw vertrouwde slimme collega, je klankbord.

Helpende hand

We zorgen dat we de nieuwste techniek inzetten om jouw advieswerk zo efficiënt mogelijk te administreren en te ondersteunen. We kunnen je helpen in je dossiercompletering en -bewaking en als je ziek bent, springen we in.

Kritische blik

Wij houden de markt scherp in de gaten. We bewaken de belangen van jou als onafhankelijk adviseur en van jouw klanten. Als we zien dat zaken niet deugen, stellen we die aan de kaak. Wij strijden voor jouw belangen.

Wie zijn we?​

Het Huismerk team zit gevestigd in Hoorn. We zijn in totaal met meer dan 120 collega’s. Dat zijn onder andere acceptanten, medewerkers voor dossier support, communicatiespecialisten, productspecialisten en IT-ers. We zijn een hele platte organisatie en hebben weinig managers. 98% van ons team is operationeel. Daardoor staan we altijd met de voeten in de klei.

Contactgegevens Huismerk

beloningsbeleid

Ons beloningsbeleid is gericht op het bevorderen, aantrekken en behouden van goed gekwalificeerde medewerkers. We leggen de focus op de langere-termijn-belangen van onze klanten en onze eigen onderneming.

Huismerk kent een beheerst beloningsbeleid. Dat betekent dat onze medewerkers een vast salaris ontvangen en een pensioenvoorziening hebben. Er worden geen variabele looncomponenten geboden.

Onderdeel van Romeo Financiële Diensten

Huismerk is onderdeel van Romeo Financiële Diensten. Binnen de Romeo groep werken we met meerdere merken aan het verbeteren van de kwaliteit en transparantie in de financiële dienstverlening. We doen dat op het gebied van no-nonsense serviceproviding voor het intermediair, slimme CRM oplossingen en outsourcing services voor geldverstrekkers.

Werken-bij-ROMEO-vacatures

werken bij huismerk

Onze vacatures vind je op de website van Romeo Financiële Diensten. We gaan graag met je in gesprek. Je vindt bij ons in ieder geval