Over Huismerk.

Wil je vrijblijvend advies?

Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag geopend van 9:00 uur tot 17:30 uur.

Bel met ons
Mail ons nu!

Huismerk biedt ook andere financiële producten aan.

Naast een ruim aanbod aan hypotheken, hebben adviseurs van HUISMERK toegang tot bijvoorbeeld verzekeringen. Waarom zou je jouw adviseur niet inschakelen voor een uitgebreider advies, zodat al je geldzaken in één klap op orde zijn?

Al je geldzaken goed geregeld.

Wij zijn ervan overtuigd dat mensen gelukkiger zijn als ze weten dat hun geldzaken op orde zijn. Financieel advies houdt niet op bij een hypotheek, daar begint het in veel gevallen pas mee. Onze onafhankelijk financieel adviseurs willen een langdurige relatie met hun klanten opbouwen. Periodiek contact, advies op maat en service.

Overweeg een verzekerde bankgarantie met een uitgebreide dekking. Bij overlijden, ziekte, onvrijwillige werkloosheid of echtscheiding, lijd jij geen financiële schade als jij onverhoopt van de koop wenst af te zien. Onze adviseurs kunnen een bankgarantie voor je regelen tegen een scherp tarief. Ook handig: zowel het aanvragen als ondertekenen gebeurt volledig digitaal.

Bij overlijden keert een verzekering een vooraf afgesproken geldbedrag uit, bijvoorbeeld om ervoor te zorgen dat je partner in jullie huis kan blijven wonen. De hoogte van het bedrag en de looptijd kun je overigens vaak zelf bepalen.

Wil je eenvoudig en verantwoord geld lenen, bijvoorbeeld omdat je je woning wilt verbouwen of een andere grote uitgave verwacht? De adviseurs van HUISMERK hebben toegang tot een breed aanbod van ”consumptieve, zakelijke kredieten en lease.

Het is verstandig om hiervoor een verzekering af te sluiten. Het grote voordeel is dat jij in je huis kunt blijven wonen wanneer je arbeidsongeschikt raakt. In die gevallen krijg je een (maandelijkse) uitkering zodat de hypotheekkosten voor jou betaalbaar blijven.

Huismerk helpt met…

  • het berekenen van je maximale hypotheek

  • het in kaart brengen van jouw woonsituatie

  • het vinden van een hypotheekadviseur in de buurt

  • het krijgen van inzicht in het hypotheekproces

  • het snel rondmaken van je hypotheek

Meer over Huismerk.