Over HUISMERK

Over HUISMERK

Meer weten over HUISMERK?

Het maakt ons niet uit: ben je nog maar net op huizenjacht, heb je binnenkort een adviesgesprek met je adviseur of is jouw hypotheekaanvraag al in behandeling? In welke fase je ook zit, wij van HUISMERK zijn er om je te helpen. Met online rekentools, een landelijk netwerk aan onafhankelijk adviseurs en een Serviceteam dat jouw dossier zorgvuldig en binnen no time afhandelt.

HUISMERK helpt jou onder andere met:

✓ het berekenen van je maximale hypotheek
✓ het in kaart brengen van jouw woonsituatie
✓ het vinden van een hypotheekadviseur in de buurt
✓ het krijgen van inzicht in het hypotheekproces
✓ het snel rondmaken van je hypotheek

Laat het ons weten als je meer wilt weten over HUISMERK of ons Serviceteam.

Neem contact op metHet Serviceteam

Hypotheken en meer…

Wist je dat HUISMERK ook andere financiële producten aanbiedt? Naast een ruim aanbod aan hypotheken, hebben adviseurs van HUISMERK toegang tot bijvoorbeeld verzekeringen. Waarom zou je jouw adviseur niet inschakelen voor een uitgebreider advies, zodat al je geldzaken in één klap op orde zijn?

Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV)

Wil je ook financiële zekerheid bij mogelijke arbeidsongeschiktheid? Dan is het verstandig om hiervoor een verzekering af te sluiten. Het grote voordeel? Dat je in je huis kunt blijven wonen wanneer je arbeidsongeschikt raakt door een ongeval of ziekte. In die gevallen krijg je een (maandelijkse) uitkering zodat de hypotheekkosten voor jou betaalbaar blijven.

Overlijdensrisicoverzekering (ORV)

Overweeg je om een overlijdensrisicoverzekering af te sluiten bij je hypotheek? Bij overlijden keert deze verzekering een vooraf afgesproken geldbedrag uit, bijvoorbeeld om ervoor te zorgen dat je partner in jullie huis kan blijven wonen. De hoogte van het bedrag en de looptijd kun je overigens vaak zelf bepalen.

Verzekerde bankgarantie

Ga je voor extra zekerheid in (vaak onvoorziene) vervelende situaties? Overweeg dan een Om zeker te weten dat jij je betalingsverplichting nakomt, vraagt de verkoper vaak om een waarborgsom of bankgarantie voor 10% van de koopprijs. Wanneer je kiest voor een waarborgsom maak je zelf geld over naar de notaris. Als je dit niet wilt of kunt, kies je voor een bankgarantie. Hiermee staat de hypotheekverstrekker of een andere instantie zoals Nationale Waarborg borg dat jij je betalingsverplichting nakomt.Als de partij die borg staat de bankgarantie daadwerkelijk moet betalen, wordt het bedrag op jou teruggevorderd. Voor meer financiële zekerheid kun je er daarom voor kiezen de bankgarantie te verzekeren. Zo ben je verzekerd wanneer je bij overlijden, ernstige ziekte, arbeidsongeschiktheid, onvrijwillige werkloosheid of echtscheiding moet afzien van de koop. En hoef je de bankgarantie niet terug te betalen aan de hypotheekverstrekker. met een uitgebreide dekking. Bij overlijden, ziekte, onvrijwillige werkloosheid of echtscheiding, lijd jij geen financiële schade als jij onverhoopt van de koop wenst af te zien. Onze adviseurs kunnen een bankgarantie voor je regelen tegen een scherp tarief. Ook handig: zowel het aanvragen als ondertekenen gebeurt volledig digitaal. Gemakkelijk en eenvoudig!

Consumptief krediet

Wil je eenvoudig en verantwoord geld lenen, bijvoorbeeld omdat je je woning wilt verbouwen of een andere grote uitgave verwacht? De adviseurs van HUISMERK hebben toegang tot een breed aanbod van ”Met, zakelijke kredieten en lease.

Al je geldzaken goed geregeld

Wij zijn ervan overtuigd dat mensen gelukkiger zijn als ze weten dat hun geldzaken op orde zijn. Financieel advies houdt niet op bij een hypotheek, daar begint het in veel gevallen pas mee. Onze onafhankelijk financieel adviseurs willen een langdurige relatie met hun klanten opbouwen. Met periodiek contact, advies op maat en service met een grote S!

Zelf ervaren wat de hypotheekadviseurs van HUISMERK voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op met een adviseur bij jou in de buurt.

Vind eenHypotheekadviseur