Over Huismerk.

Wil je vrijblijvend advies?

Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag geopend van 9:00 uur tot 17:30 uur.

Huismerk biedt ook andere financiële producten aan.

Naast een ruim aanbod aan hypotheken, hebben adviseurs van HUISMERK toegang tot bijvoorbeeld verzekeringen. Waarom zou je jouw adviseur niet inschakelen voor een uitgebreider advies, zodat al je geldzaken in één klap op orde zijn?

Voorvechter voor de klant, als partner van het intermediair.

Wij ondersteunen en ontzorgen financieel adviseurs op een kosten-efficiënte manier. Daardoor hoeven zij zich minder met de randvoorwaarden bezig te houden. Hun focus ligt bij het werk dat ze het leukst vinden en waar ze de meeste waarde toevoegen: adviseren. Wij zijn namens hen de voorvechter van de belangen van hun klanten, een sterke partij richting geldverstrekkers en toezichthouder.

Overweeg een verzekerde bankgarantie met een uitgebreide dekking. Bij overlijden, ziekte, onvrijwillige werkloosheid of echtscheiding, lijd jij geen financiële schade als jij onverhoopt van de koop wenst af te zien. Onze adviseurs kunnen een bankgarantie voor je regelen tegen een scherp tarief. Ook handig: zowel het aanvragen als ondertekenen gebeurt volledig digitaal.

Bij overlijden keert een verzekering een vooraf afgesproken geldbedrag uit, bijvoorbeeld om ervoor te zorgen dat je partner in jullie huis kan blijven wonen. De hoogte van het bedrag en de looptijd kun je overigens vaak zelf bepalen.

Wil je eenvoudig en verantwoord geld lenen, bijvoorbeeld omdat je je woning wilt verbouwen of een andere grote uitgave verwacht? De adviseurs van HUISMERK hebben toegang tot een breed aanbod van ”consumptieve, zakelijke kredieten en lease.

Het is verstandig om hiervoor een verzekering af te sluiten. Het grote voordeel is dat jij in je huis kunt blijven wonen wanneer je arbeidsongeschikt raakt. In die gevallen krijg je een (maandelijkse) uitkering zodat de hypotheekkosten voor jou betaalbaar blijven.

Huismerk helpt met…

  • het berekenen van je maximale hypotheek

  • het in kaart brengen van jouw woonsituatie

  • het vinden van een hypotheekadviseur in de buurt

  • het krijgen van inzicht in het hypotheekproces

  • het snel rondmaken van je hypotheek

Meer over Huismerk.

Ben je nog maar net op huizenjacht, heb je binnenkort een adviesgesprek met je adviseur of is jouw hypotheekaanvraag al in behandeling? In welke fase je ook zit, wij van Huismerk zijn er om je te helpen.

Met online rekentools, een landelijk netwerk aan adviseurs en een Serviceteam dat jouw dossier zorgvuldig afhandelt.

Contact opnemen met Huismerk