mei 12, 2021

Het was al even bekend, maar vanaf vandaag is het officieel. a.s.r. is nieuw bij Huismerk. De afhandeling van de hypotheekaanvraag vindt plaats via MO.servicing.

Volmacht bij MO.servicing

Met de komst van a.s.r. breidt Huismerk haar assortiment uit naar 27 geldverstrekkers en staat het aantal volmachten op 14. Waaronder: Argenta, a.s.r., bijBouwe, Centraal Beheer, Dynamic Credit, Hypotrust, Holland Woont, IQWOON, Lloyds Bank, Munt Hypotheken, NIBC Direct, Robuust Hypotheken, Tulp Hypotheken en Venn Hypotheken.

Iedere doelgroep een eigen hypotheek

a.s.r. heeft 5 producten welke ieder bij een eigen doelgroep aansluiten:

  • WelThuis hypotheek: Voor kopers en doorstromers;
  • DigiThuis hypotheek: Voor diegene die wil doorstromen naar een volgende woning;
  • Startershypotheek: Wanneer je op het punt staat je eerste woning te kopen;
  • Levensrente hypotheek: Voor AOW’ers en mensen die hun geld willen verzilveren;
  • Daarnaast hebben ze voor consumenten die hun woning willen verduurzamen en hiervoor energiebesparende maatregelen willen nemen en financieren de verduurzamingshypotheek.

Webinar

Afgelopen twee weken heeft Huismerk de samenwerking met a.s.r. al via een webinar aangekondigd. Tijdens het webinar vertelde Edsel de Graaf meer over de samenwerking en informeerde Paul Nijssen over de mogelijkheden van de a.s.r. hypotheken. Je kunt het webinar bekijken via deze link.

Snelle doorlooptijden

Jij kunt deze hypotheek dus vanaf vandaag aanbieden bij de klant en bij Huismerk aanvragen. De bemiddeling doe je zelf of laat je door ons verzorgen via Dossier Support. De acceptanten van MO.servicing handelen dan namens a.s.r. de hypotheekaanvraag af. We streven naar een goede afwikkeling met snelle doorlooptijden: 1 werkdag voor het rentevoorstel, 2 dagen voor een compleet dossier en 1 dag voor het uitbrengen van een bindende offerte.

Let op!

Tijdelijk staat er op het rentevoorstel en de bindende offerte de naam ‘Huismerk’ i.p.v. de adviseur. Dit is tijdelijk en wordt in de aankomende maanden opgelost. De naam van de adviseur staat wel in de ESIS.

Meer informatie

Informatie over a.s.r., zoals acceptatiekaders, de productkaart en algemene voorwaarden kun je vinden in Moneyview. Daar kun je ook de voorwaarden van a.s.r. Hypotheken met andere aanbieders vergelijken. Heb je vragen over het acceptatiekader van a.s.r., dan kun je terecht bij de acceptanten van MO-servicing.