april 20, 2022

NTS is de grootste onderneming met onafhankelijke taxateurs die fysieke woningtaxaties uitvoert in Nederland. In opdracht van financieel adviseurs, geldverstrekkers en leden van Vereniging Eigen Huis (VEH). Gerenommeerde partijen voor wie NTS taxatieopdrachten verzorgt (financieringstaxaties en taxaties voor bijzonder beheer) zijn onder andere Nationale Nederlanden, Lloyds Bank, Van Lanschot en Rabobank. 

Waarom de Nationale Taxatie Service uitblinkt in de markt:
Samenwerken met NTS is een logische keuze als je deze 4 voordelen kent:

 • Omdat er 250 onafhankelijke taxateurs zijn aangesloten bij NTS, heb je toegang tot een landelijk netwerk. De taxatie kan daardoor altijd worden uitgevoerd door een lokale taxateur die bekend is met de plaatselijke marktomstandigheden.
 • De taxatierapporten voldoen aan alle strenge kwaliteitseisen. De taxateurs zijn namelijk ingeschreven in het NRVT (Nederlands Register Vastgoed Taxateurs) en aangesloten bij VastgoedPRO, de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) of de Vereniging Bemiddelaars Onroerend Goed (VBO). De taxatierapporten worden daarnaast gevalideerd door het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut), omdat iedere geldverstrekker een NWWI-gevalideerd taxatierapport accepteert.  
 • De medewerkers van en de aangesloten taxateurs bij NTS hebben veel specialistische kennis en ervaring in de vastgoedmarkt. 
 • Een taxatie aanvragen bij NTS is flexibel en gemakkelijk. Dit kan via een persoonlijke gebruikersaccount op NTS, via Adviesbox of per e-mail (info@n-t-s.nl).  

Via Huismerk zo geregeld
Waarom ben je het beste uit via de aanstelling van Huismerk?

 • Een grote plus is de voordelige prijs voor je klant! Huismerk heeft met NTS prijsafspraken gemaakt voor een gevalideerd taxatierapport via het NWWI. De kosten: 
  • 575 incl. btw voor een taxatierapport bij betaling middels automatische incasso
  • 590 incl. btw voor een taxatierapport bij uitgestelde betaling via de notaris
 • Er is een administratieve vergoeding voor jou als HUISMERK-adviseur beschikbaar (maximaal 100,- excl. btw). Dus ook jij kunt profiteren van het indienen van een taxatieopdracht via NTS. Belangrijk om te weten is dat deze vergoeding transparant (als overige kosten) zal worden weergegeven op de nota voor de klant. 
 • Je kunt de service direct aanvragen. Sales Support zorgt samen met NTS voor de administratieve afhandeling, zodat alles snel geregeld is. 

Overtuigd?
Goede keuze! Stuur een mail aan: salessupport@huismerk.nl of bel 088-7663870. Sales Support zorgt er dan voor dat jouw gegevens bij Nationale Taxatie Service bekend zijn. 

Ja, ik wil samenwerken met Nationale Taxatie Service!

Al een eigen aanstelling?
Werk je al samen met Nationale Taxatie Service, dan zorgt NTS ervoor dat je automatisch in aanmerking komt voor eerder genoemde voordelen. Daaronder valt ook de scherpe prijsafspraak!