mei 12, 2021

Goed nieuws voor Huismerk-adviseurs! Vanaf 2 juli breiden we ons hypotheek assortiment uit met Obvion. De nieuwe geldverstrekker heeft voor Huismerk gekozen vanwege het netwerk van professionele adviseurs en de kwaliteit die zij en het merk met zich meebrengen.

Aanstelling via Huismerk

Indien u met Obvion wenst samen te werken dient u hier de SamenwerkScan in te vullen. Het invullen van de scan kost u slechts 10 minuten. Zonder SamenwerkScan kunt u dus géén gebruik maken van Obvion als geldverstrekker. Via onze afdeling Sales Support ontvangt u een bericht wanneer u Obvion mag gaan aanvragen. Daarna kunt u direct aan de slag.

Waarom Obvion?

  1. Ouders hebben de mogelijkheid om mee te tekenen. Hiervoor dient de aanvrager minimaal 75% van de lening zelf te kunnen dragen. Ook is het zaak dat de inkomens van de aanvragers binnen 10 jaar voldoende toenemen om de hypotheek te kunnen dragen.
  2. Voor starters kan men zowel de arbeidsmarktscan als perspectiefverklaring gebruiken om het inkomen vast te stellen. Dit geldt ook voor flexinkomens.
  3. Looptijdrente: automatische afslag van de rente, klant of adviseur hoeft dus niks te doen
  4. Voor expats zijn goede voorwaarden, vanaf de dag van vestiging zijn er geen beperkingen. Bruteringsfactor 1.6
  5. Bij Obvion kunt u gebruik maken van de duurzaamheidskorting. Zie hiervoor de rentetabellen.
  6. Zelfstandigen inkomensbepaling via 1 van de 4 rekenexperts; Obvion vergoedt € 250,- aan relatie na passeren.
  7. Zuivere oversluiting tot maximaal 100% LTV en op werkelijke lasten.
  8. Onbeperkt boetevrij aflossen uit eigen middelen.

Het comfort van Dossier Support

Wilt u Obvion kunnen adviseren, dan neemt u daarvoor automatisch de dienst Dossier Support bij ons af. Onze collega’s van het Serviceteam nemen dan de bemiddelingswerkzaamheden uit handen. De kosten bedragen € 299,- per dossier; deze kosten zijn vrijgesteld van btw.

Eenvoudig aanvragen

In diverse adviessoftware zoals Adviesbox en Finix kunt u Obvion vinden. Wanneer u straks een aanvraag voor Obvion indient, stelt u in de adviessoftware op de gebruikelijke wijze in dat deze aanvragen naar Huismerk verstuurd moeten worden.

Acceptatiegids

Zie ook de product- en acceptatievoorwaarden van Obvion. Deze staat overzichtelijk vermeld op de website.

Rentemail

Schrijf u tevens in voor de rentemail via deze link. U komt dan op de website van Obvion. Helemaal onderaan uw e-mailadres invullen.