Het platform voor adviseurs die vooruit kijken.

Laat je volledig ontzorgen door Huismerk. Je krijgt de beschikking over meer dan 27 geldverstrekkers en kwalitatieve support.

Ontdek Huismerk nu

Wat kan Huismerk voor jou betekenen?

Het is niet altijd makkelijk om beslissingen te moeten nemen in je eentje. Even overleggen met een partner die met je meedenkt en je ondersteunt bij het maken van belangrijke keuzes, is wel zo prettig. Net als het slim uitbesteden van zaken. Daarom is Huismerk de all-in oplossing voor hypotheekadviseurs die vooruit kijken. Leer Huismerk beter kennen.

Huismerk Next Level Serviceproviding

Voor een vast bedrag per maand onbeperkt gebruik maken van Huismerk. Een breed arrangement tot meer dan 40 geldverstrekkers, verzekeraars en consumptieve kredietverstrekkers.

Ik wil meer informatie

Huismerk
Comfort

Huismerk Comfort gaat verder waar Huismerk Next Level Serviceproviding stopt. Binnen dit pakket heb je als adviseur ook de beschikking over het workflow systeem Accelerate.

Ik wil meer informatie

Huismerk
Comfort Plus

Huismerk Comfort Plus is het all-in pakket waarin je als hypotheekadviseur volledig wordt ontzorgd. Geen variabele kosten bij gebruik van één licentie van Accerlerate Business.

Ik wil meer informatie

Laat je adviseren in je keuze voor Huismerk

Start met de keuzehulp

Laat je adviseren in je keuze voor Huismerk

Start met de keuzehulp

De beschikking over een geautomatiseerde workflow.

Accelerate: Hét digitale platform voor hypotheekbemiddelaars. Het verbindt de hele keten en biedt efficiëntie, overzicht en gemak. Hierdoor kun jij je richten op het belangrijkste: je klanten. Je biedt hen superieure digitale dienstverlening, inzicht en overzicht en zorgt dat ze sneller bij de notaris zitten.

Met Accelerate heb jij de controle. Bovendien verrijkt Accelerate je kennis van de branche en je bedrijf, met unieke inzichten uit je eigen systeem. Zo helpen we je vooruit. In de hoogste versnelling. Accelerate. De kortste weg naar de notaris.

Ontdek Accelerate

Bij Huismerk heb je de beschikking over
nagenoeg alle geldverstrekkers.

Bij Huismerk beschik je over nagenoeg alle geldverstrekkers.

Bij Huismerk heb je de beschikking over
nagenoeg alle geldverstrekkers.