Het platform voor adviseurs die vooruit kijken.

Laat je volledig ontzorgen door Huismerk. Je krijgt toegang tot nagenoeg alle geldverstrekkers en kwalitatieve support.

Wat kan Huismerk voor jou betekenen?

Het is niet altijd makkelijk om beslissingen te moeten nemen in je eentje. Even overleggen met een partner die met je meedenkt en je ondersteunt bij het maken van belangrijke keuzes, is wel zo prettig. Net als het slim uitbesteden van zaken. Daarom is Huismerk de all-in oplossing voor hypotheekadviseurs die vooruit kijken. Leer Huismerk beter kennen.

Huismerk

Voor een vast bedrag per maand onbeperkt gebruik maken van Huismerk. Een breed arrangement tot meer dan 40 geldverstrekkers, verzekeraars en consumptieve kredietverstrekkers.

Huismerk Comfort

Huismerk Comfort gaat nog verder. Binnen dit pakket heb je als adviseur naast het brede assortiment ook de beschikking over het geavanceerde CRM-systeem Accelerate.

Huismerk Comfort Plus

Huismerk Comfort Plus is het all-in pakket waarin je als hypotheekadviseur volledig wordt ontzorgd. Geen variabele kosten bij gebruik van één licentie van Accelerate Business.

Laat je adviseren in je keuze voor Huismerk

Laat je adviseren in je keuze voor Huismerk

Een tevreden kantoor aan het woord

Romany Staring – Visie op Hypotheken & Verzekeringen

Met de ontzorging van Huismerk heb ik meer tijd voor mijn klanten en het advies. Met het grote aanbod aanbieders kan ik de best passende hypotheek aan mijn klanten adviseren en met Accelerate ervaar ik en mijn klant het gemak van het verzamelen van de juiste stukken. Geheel geautomatiseerd en klantvriendelijk. Zo zorg ik dat de klant sneller bij de notaris zit.

De beschikking over een geautomatiseerde workflow.

Accelerate: Hét digitale platform voor hypotheekbemiddelaars. Het verbindt de hele keten en biedt efficiëntie, overzicht en gemak. Hierdoor kun jij je richten op het belangrijkste: je klanten. Je biedt hen superieure digitale dienstverlening, inzicht en overzicht en zorgt dat ze sneller bij de notaris zitten.

Met Accelerate heb jij de controle. Bovendien verrijkt Accelerate je kennis van de branche en je bedrijf, met unieke inzichten uit je eigen systeem. Zo helpen we je vooruit. In de hoogste versnelling. Accelerate. De kortste weg naar de notaris.

Bij Huismerk heb je de beschikking over
nagenoeg alle geldverstrekkers.

Bij Huismerk beschik je over nagenoeg alle geldverstrekkers.

Bij Huismerk heb je de beschikking over
nagenoeg alle geldverstrekkers.